.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

pls kajete mnenieto si ... :)

stava vapros za edno mn gotino momiche ... do skoro hodesh s edin moi priqtel no vruzkata mejdu tqh beshe mnogo zle ... az se opitvah oshte togava da im pomogna i da q predupredq che neshtata ne sa dobre no tq vinagi mi kazvashe neka pravi kvoto iska ... donqkade az iskah da ostane sam zashtoto mnogo q haresvah .... i sega q haresvam ne 1 put sam se opitval da im podskaja no tq qvno ne e zabelqzala .... sega az im kazah no mi se struva che se kolebae .... molq vi kajete mi kvo da napravq za da zavladeq pone malko sarceto im kato za nachalo :P predvaritelno mersi na sichki koito se opitat da mi dadat info

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Искам да ти кажа, да не преебаваш приятеля ти. Малко объркано си написал всичко, но ако те са още заедно, ако бях на твое място, нямаше да се опитвам да завладея, както ти казваш, сърцето на това момиче. Ти, може би, би постъпил по труг начин, но преди да направиш нещо- замисли се!

П.П. Темата е за подфорум "Любов".

Успех.

Внимавай какво ще правиш че всичко се връща на тоя свят

Град
    По пейките

Re: pls kajete mnenieto si ... :)

Цитирай Първоначално написано от piqnata_toqga
    stava vapros za edno mn gotino momiche ... do skoro hodesh s edin moi priqtel no vruzkata mejdu tqh beshe mnogo zle ... az se opitvah oshte togava da im pomogna i da q predupredq che neshtata ne sa dobre no tq vinagi mi kazvashe neka pravi kvoto iska ... donqkade az iskah da ostane sam zashtoto mnogo q haresvah .... i sega q haresvam ne 1 put sam se opitval da im podskaja no tq qvno ne e zabelqzala .... sega az im kazah no mi se struva che se kolebae .... molq vi kajete mi kvo da napravq za da zavladeq pone malko sarceto im kato za nachalo :P predvaritelno mersi na sichki koito se opitat da mi dadat info
    Всеки човек е различен...впечатлява се от различни работи. Ако всички бяхме еднакви всеки щеше да бъде с гадже. И аз съм в подобна ситуация...момичето което харесвам ходи с друго момче. Обесних и как стоят нещата от моя страна и в момента сме само на приятелски отношения. Аз лично ще чакам....то няма и какво друго да се направи...

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    ti oba4e si opasen se pak priqtelq ti hodi s neq ! priemi q za zabranena zona i gotovo
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Цитирай Първоначално написано от SiMiLi_
    ti oba4e si opasen se pak priqtelq ti hodi s neq ! priemi q za zabranena zona i gotovo
    saglasna sam

Мега фен Аватара на koalka
    Не постъпвай подло спрямо приятеля си.Най-добре първо говори с него, изчакай малко да отминат нещата, ако той вече няма чувства, пристъпи към действия.Но ако не е съгласен не прави нищо, защото това момиче може и да си отиде, но приятелите са за цял живот.Естествено, ако наистина е приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си