.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

to be continuation...

Napravih tova koeto me posavetvahte,kazah mu kakvoto mislq,4e spored mene az sam mu samo za sexa i mu zapalvam vremeto,a toi mn se qdosa,mislq 4e dori se razplaka kaza mi da prestana,az si tragnah i posle si pisahme be6e ujasno ve4e nz kakvo stava 6toto toi mi kazva 4e ne e vqrno i da prestana da slu6am drugite,a priqtelkite mi mi kazvat da go zareja dori mi se sardqt,iskam da se samoubiq...

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    ne spored men ne e razumno da go zarqzva6 !zavisi si ot tebe kolko go obi4a6 ! ne slu6ai priqtelkite ti slu6ai sarceto ! i az imah sa6tiq problem sas priqtelq mi se mu povtarqh tova i nakraq mi kaza da prestana 4e ne e vqrno ii mina se vreme i mnogo se obi4ame i naistina razbrah 4e ne e samo za tova ! taka 4e vqrvai mu toi trqbva da vidi 4e ti mu ima6 doverie
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tq trqbva da mu ima doverie.. no samo ako e opravdano.. i toi e dokazal che moje da mu ima doverie.. shtoto tova doverie ne idva ot nishtoto.. no posle mnogo lesno moje da otide v nebitieto..

am blagodarq vi,vremeto 6te pokaje,nadqvam se samo da ne stradam sled tova naistina iskam da sme si 6tastvlivi dvamkata.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Naistina samo vremeto she pokaje kakvo ima naistina v mrysnishkata mu glavica.. Izchakai...

P.S. mimi_gothica pishi mi LS pls :P

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Не мога да ти помогна защото не
    познавам тоя човек,но щи кажа едно-бащата ей така със сълзи излъга майка ми 3 пъти имай го в напредвид и ти.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми ок, да речем, че е бил искрен.За тея сълзи знаеш ли как трябва да се държи?Трябва да не прави нищо от това, което е било преди, да не се държи зле и да ти отделя повече време.Добре питай го едно нещо:защо като не е така, се е държал толкова зле и само той е виновен да си мислиш такива неща?

Ако наистина съжалява за това, което е правил преди, то това означава, че държанието му трябва да се промени. Трябва самия той да се е променил. Ако наистина държиш на него и му имаш доверие остани с него. Ако вярваш на сълзите му не трябва да се влияеш от чуждото мнение. Не трябва да слушаш приятелките си, а сърцето. Само то ще ти подскаже кое е правилото решение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    София
    Щом те обича, защо се е държал по този начин? Попитай го това и не се размеквай ако се разплаче или ти каже, че те обича. А ако наистина съжалява, ще започне да се държи по-добре с теб. Просто изчакай да видиш държанието му след разговора ви, а не всичко да си остане на думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си