.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: ne6to po taka

Guest

ne6to po taka

az sam na 17 god i jiveq s maika si 6toto s ba6ta mi se razbedaha.i po princip sam mn dobro razymno momi4e no otkakto me 4ykna poberteta malko sled tva az iskam da praq nqkoi ne6ta koito maika mi smqta za nenujni primerno da si sloja obica na ezika ili da si napraq o6te 3-4 dypki na y6ite i iozb6to nqkvi ludi ne6ta takiva...tiineidjarski no problema e 4e nz kak da ybeda maika mi za obicata po princip s neq sme mn blizki i si posdelqm si4ko it li4noq mi jivot i ne samo ot nego i tq mi spodelq
    kajete mi pls kvo da i kaja

Guest
    Имам една позната дето е много импулсивна и веднъж решила да си сложи обица на езика и веднага отишла без да казва на техните и след това просто им я показала майкаи не реагирала добре но на баштата му харесало а тя е 8 клас

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имам една позната дето е много импулсивна и веднъж решила да си сложи обица на езика и веднага отишла без да казва на техните и след това просто им я показала майкаи не реагирала добре но на баштата му харесало а тя е 8 клас
    имам приятелка с 18 пиърсинг. баща й заплашваше, че ще ги вади с клещи... тежка беше... ама ги махна, щото се усети, че не й трябват. макар, че на езика е готино... имах едно гадже с обица там... първото момче, което познавам с обица на езика... и беше зверско!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    i men sy6to me kefi .. pogovori s neq kaji i 4e naistina go iskash i 4e ako do nqkoe vreme nqma garanciq 4e nqma da ti pisne i na samata teb i da q mahnesh .. prosto za momenta go iskash

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    i men sy6to me kefi .. pogovori s neq kaji i 4e naistina go iskash i 4e ako do nqkoe vreme nqma garanciq 4e nqma da ti pisne i na samata teb i da q mahnesh .. prosto za momenta go iskash
    taq ve4er smqtam da govora s neq
    pojelaite mi uspeh!imam nyjda ot nego
    no vse pak neznam kvo da i kaja 6toto tq pak 6te nameri na4in da me razybedi (porded men) tq misli 4e ezika moje da se infektira i tn

Супер фен
    изчакай още 1година и прави квото искаш
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Разбира се че може! А на другите видими места дори да си махнеш обиците след време пак ще личат грозно дупките.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Разбира се че може! А на другите видими места дори да си махнеш обиците след време пак ще личат грозно дупките.

na ezika kat si sloji6 i primerno ako q mane6 sled polovin 4as ti se maha dypkata se e dno ni6to nqma6

eh......i az imam podoben problem,ba6ta mi jivee s dosta stari razbiraniq i zaradi tva az ne moga da si probiq vejdata

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от J^Lo^ass
    eh......i az imam podoben problem,ba6ta mi jivee s dosta stari razbiraniq i zaradi tva az ne moga da si probiq vejdata
    вие добре ли сте бе?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    И аз искам да си пробия езика... Ама много искам... и сигурно преди това лято ще го направя... А пък аз ве1е си имам 2 дупки на ляжото ухо... не ща повече там... Сега fix idia-та ми е да си пробия езика... Ще бъде страхотно!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не разбрах проблема ти ?! че не ти дава да си пробиеш езика ..тва не е нищо собено ..усещането не е толкова интересно

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    In my head
    С мен беше абсолютно същото само дето бях на 16.
    Може да звучи гадно, ама най-добре се пробий без да й казваш. Мислех си че моята даже няма да забележи, ама все пак като започнеш да фъфлиш няма начин. Е, сърди ми се малко, ама й мина. Аз също си споделям всичко с моята, не си мисли,че съм някоя дето не й пука за отношенията й с родителите. Но винаги, когато реша да си правя нова татуировка или пиърсинг, го правя без да я питам и чак после й казвам. Ако майка ти наистина е разбран човек няма да има драма, гарантирам ти. Опитай се да й обясниш защо е важно за теб да имаш обеца на езика.

Guest
    macka ne za vsi4ko se pita. I maika mi ne iska6e da imam poe4e dupki po u6ite ama imam 4 kato razbra samo me popita koga sum se probila. Napravi si puk da staa kfot 6te sled svur6en fakt nai-mn da te nakaje

Guest
    Цитирай Първоначално написано от J^Lo^ass
    Аз имам абсолютно същия проблем.Целта ми е веждата,но майка ми дава,татко-НЕ.Той си е с разбирането от едно време.

taka e ..vseki zapo4va po tozi na4in..da si napravi ne6to..da e interesen..i az predi iskah obeca na pypa..no re6ih 1-vo da popitam maika mi i ba6ta mi...maika mi mi razre6i..daje mn se zaradva..haresa i ideqta i be6e navita daje da doide s men..dori tq da mi dade parite..oba4e ba6ta mi ...kaza ne...izob6to ne go pitah za6to ne mi dava i t.n. a sega sled vreme..se osyznah..i mu blagodarq 4e ne mi pozvoli ..ve4e ideqta za obeca mi izglejda glupava...
    Saska

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Отиваш, слагат ти обицата, връщаш се във вас, показваш я на майка ти и готово.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами поговори с нея,убеди я че не е опасно,че ще се пробиеш в професионално студио,и че си в такава възраст,че просто имаш нужда от такива по-различни неща.Е,не се пробивай навсякъде изведнъж,постепенно.

Голям фен
    az bqh v podobna situaciq predi 2 god za6toto mn iskah da si napravq piarsing na papa ama maika mi ne mi dava6e.nakraq otidoh i si go napravih bez tq da znae i sled okolo 2 sedmici tq razbra 4e sam si napravila.dori i ne mi se razkre6tq i prie fakta dosta dobre
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    a i drygoto koeto e ti si na 17,ve4e si golqma,a az si probih papa na 13
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си