.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    SeXy^MaCe
    Guest

Moderated: Как се слага молив за очи?

off molq vi kajete mi kakto4no da si slagam moli za o4i vyob6te nemoga da se spravq ni6to ne stana ujas iskam na cqloto okoda si sloja(otgore i otdolu),a ne samo otdolu no ni6to nestava molq vi daite mi syvet

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    е, ние да ти кажем. питай майка ти, сестра ти, братовчека ти, приятелка... или ако те е срам и от това, в крайна сметка отиди на козметик... но ми е много интересно как точно не можеш да си сложиш молив... аз на седем вече можех сама да се оправям с гримовете...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Еми да,питай някой друг да ти покаже,ние тука не можем да ти обясним.Всъщност можем,но сигурно няма да разбереш.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

az si slagam pod gorniq klepa4, zashtoto otgore na samiq klepa4 ne mi stoi miglite mi ne sa 4erni ili kafenikavi i ne izglejda nikak hubavo. sigurno rykata ti treperi oshte no shte sviknesh vsi4ko opira do praktikata. uprajnqvai se kato si si vkyshti tykmo nikoi nqma da te vidi ako efektyt ne e dobyr
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен
    Град
    Varna
    питай някоя приятелка... тя ще ти покаже и така ще разбереш най добре..
    Only God can Judge me... Be the Best!

poznavam 1 momi4e to4no kato teb...doide 1 den v nas i za 10 min. se nau4i! a neq dori q be6e strah.NIKOI NE SE E RODIL NAY4EN pitai nqkoi i kasmet!
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Супер фен
    1.отгоре на клепача не седи хубаво
    2.най-добре кажи на някой да ти покаже,защото трудно ще разбереш от тук но все пак ще пробвам..
    от вътрешната страна на окото:дръпни леко окото надолу за да успееш да сложиш молива както трябва,започни отвътре-навън като гледаш да не излизаш мн мн от очертанието

нищо не направих ама..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си