- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- brusnene na guza pri mometata
momi4ete kak vi haresva, kosmyasul guz u kosmyasali buzi ili obrusnato dupe?
гладичко повече ми харесва, ама с кола маска или епилатор че бръсненето не е много готино...аа иначе и рунтаво не ми харесва особено![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
по самите бузи на гъза е супер гнусно да има косми....отвратително...ама никфа идея как може да махнеш косми от това място без да ги махаш от целите крака, което също е гадно![]()
иначе вътре в гъза не ме интересува кво има![]()
естествено че ми харесва да няма космиако има... емии шанс.. но все пак не е толкова ужасно защото е момче ..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Az ne vqrvam nqkoi da kaje 4e obi4a kosmqsali zadnici![]()
mamka mu mn sa gadni teq kosmi mejdu buzitenapravo ujas mn me e sram
![]()
![]()
az gi brusna
i buzite i dupkata
ama kato po4vat da rastat bode surbi
turka ot bokserkite plat..kato gi subuq e pulne s takiva top4enca
ot muh ot boxerkite deto kosmite kusalliii![]()
продължавай все такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Мммм по-добре с кола маска или епилатор. Със самобръсначката стават по дебели и се получават обърнати косми. Няма нищо срамно, има такива козметични студия, които се занимават с обезкосмяване!Първоначално написано от Анонимко
Определено е по-добре с кола маска или епилатор, а най-добре си е да си ходиш редовно при козметик да ти ги маха с кола маска! Аз имам приятели ( от м.р. !), които си ходят редовно на кола маска и нямат проблеми с окосмяването! А по темата : Лично аз не харесвам тип космясал задник ... нямам против когато например момчето е било на кола маска и дупето му не е идеално чисто, т.е. косъмчетата са порастнали леко, но дума да не става за повече ! Поддръжката си му е майката ... както момичетата могат да се подържат, така смятам, че малко поддръжка и за момчетата не е излишна, нито пък е гейско, както много момчета и мъже твърдят !Първоначално написано от BloodSoul
![]()
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Nari4at se gei klubove.Първоначално написано от BloodSoul
бе резнете си гъза некой път с бръснача, да видите как ше си купувате от на вс телешоп и хорст фукс онова пръскащото се за обезкосмяване
Точно както казах, някои мислят, че е гейско ..........Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
ku misli6 4e kat si s kosmqsal gyz ne moi6 si gei eto ti istina moi6 smqtam 4e okosmqvaneto pri myjete e normalno po cqloto tqlo osven ryceteПървоначално написано от Анонимко
Как ше се нагъза аз пред козметика,ми ако оня е педерас![]()
"мометата" да си бръснат дупетата с градинарски ножици![]()