.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Vupros kum momi4etata

Obezkosmqvate li se? Kak? Navsqkude ili samo na opredeleni mesta?

Фен
    Град
    Varna
    Да обезкосмявам се.Краката,мишничките,долу. С някакъв депилиращ крем. Най често Veet.
    Only God can Judge me... Be the Best!

Цитирай Първоначално написано от SlaVen4eEto`
    Да обезкосмявам се.Краката,мишничките,долу. С някакъв депилиращ крем. Най често Veet.
    с крем, епилатор или пък ако няма мн време и самобръсначката влиза в действие...

като стана въпрос за самобръсначка... понякога появяват ли ви се малки пъпчици след като се избръснете...независимо по краката или долу. и как ги премахвате... 'щото на мен ми се получават макар и рядко... въпреки че след като мина със самобръсначката после си слагам крем ама на пак има...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

като стана въпрос за самобръсначка... понякога появяват ли ви се малки пъпчици след като се избръснете...независимо по краката или долу. и как ги премахвате... 'щото на мен ми се получават макар и рядко... въпреки че след като мина със самобръсначката после си слагам крем ама на пак има...
    И на мен ми се появяват макар и рядко
    По темата със епилатор
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

ami mislq,4e vsqko momi4e se obezkosmqva...govorq za vazrast nad 12(moje i po-rano) no ina4e mislq,4e na vsi4ki se polu4avat papki,ako se brasnem de! na vsqkade se obezkosmqvam,no bez krakata i racete,poneje sa mi rusi kosmite i ne sa mn )) ina4e stava sas vsi4ko-kola maska,brasnene,epilator(ama boli) i t.n.
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Супер фен
    ами и аз със самобръсначка,но пъпчици рядко ми се появяват и с нищо не се мажа но мисля че някаф крем за успокояване......нз

Супер фен

Re: Vupros kum momi4etata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Obezkosmqvate li se? Kak? Navsqkude ili samo na opredeleni mesta?
    има безброй такива теми,но ще отговоря..обезкосмявам се ест:ръце(кола маска или епилатор..),крака(епилатор), риъгълник(депилиращ крем или самобръсначка),мишници(сам бръсначка),над устните мм(кола маска или пинсета,ама от пинсетата ми излизат пъпчици )..мисля че тфа са .. много пълно мнение дадах ама карай [/b]
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от SlaVen4eEto`
    или с само брасна4ка за по барзо

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Re: Vupros kum momi4etata

[/quote]има безброй такива теми,но ще отговоря..обезкосмявам се ест:ръце(кола маска или епилатор..),крака(епилатор), риъгълник(депилиращ крем или самобръсначка),мишници(сам бръсначка) тфа са ..

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами най-вече със самобръсначка-по краката,ръцете и долу,а над горната устната със кола маска

Навсякъде - със самобрасначка или епилатор.

Супер фен
    Abe ok s depilira6tiq krem na Veet gladko li stava da probvam na intimnata zona s nego?

Guest
    hora sus depilatora kosmite ne stavat posle kato sus samobrusna4kata nali ? iskam da vi pitam depilatora ot korena li maha kosmite

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Навсякъде - със самобрасначка или епилатор.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora sus depilatora kosmite ne stavat posle kato sus samobrusna4kata nali ? iskam da vi pitam depilatora ot korena li maha kosmite
    sy6toto kato sys samobrysna4ka e
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си