- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spored vas trqbva li da se kazva za iznevqrata?
emi vii ste .....
Първоначално написано от ThePainIsReaL
spored zavisi. az ne bih si kazala,zashtoto bih naranila choveka do men!ako puk veche se e stignalo do iznevqra i mnogo ti teji na dushta i iskash da si kajesh proznai si,no znai che neshtata nikoga nqma da sa sushtite!po-dobre si premulchi i zabravi kakvo se e sluchilo i nikoga ne go povtarqi! ponqkoga da premulchish moje da narani teb,no drugiq chovek nqma da strada
da no ako kaje ima 6ans da zapazi6 vrazkata si , a ako zamal4i6 i tq razbere ot drug .... kakvoto i da napravi6 vrazkata svar6va kolko to i silna da e lubovta vi
e izvinqvai ama e SILNA lubovta vi .. zashto se e stignalo do iznevqra... shtom si mojel da izneverish znachi si tolkova vluben v drugiq..
Не знам
Някой път трябва да пробвам явно![]()
ми от една страна е по-добре ... така мисля азвъпреки 4е никога не съм изневерявала и съм против изневярата ...
Ако искаш да се разделите - да!![]()
Левски шампион але але!
Според мен трябва,наистина има шанс да се разделите,а може и да ти прости.Но ако ти си премълчиш и тя разбере от трети човек няма шансове да ти прости,защото нараняването е мн по-голямо.Изневерил си и си я излъгал.Аз лично съм против изневерите и не бих простила,но ако той ми каже може да има втори шанс,но ако разбера от другаде няма прошка.Поне аз така мисля
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
DA! Opredeleno trqbva da se kazva.. Zashtoto tova se prevryshta v edna lyja koqto s vremeto ti glojdi syvestta.. i kolkoto poveche otlagame tolkova po zle stava.. Tei che sluchi li se neshto takova.. vednaga trqbva da se spodeli... Pyk i za da ne go nauchi ot nqkoi drug.. koeto shte e super zle..
Честно казано не знам. От 1 страна искам да си призная,защото ще е гадно да лъжа човека до мен. От друга знам,че сегашния ми приятел не би ми простил,а аз не искам да го загубя. Аз лично не бих си простила изневяра,но бих простила на гаджето. Абе..зависи си.
Естествено, че трябва да се каже, ако обичаш даден човек и си направил такова нещо.Да, много по-добре е да не му кажеш и да не го нараниш, но ето тогава ще го излъжеш, защото ако поне си обичал даден човек ще бъдеш до край честен с него и ще си признаеш.Да, ще излъжеш, защото той ще живее с илюзията, че си му бил/а верен/а, а ти....си направил/а нещо съвсем друго.Аз предпочитам човека срещу мен да ми признае, а не да ме лъже в очите.
Според зависи.Ако приятелят/приятелката може да разбере,по добре да го научи от нас,но ако няма такава вероятност ,в някой случаи е по добре да си замълчим![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Трябва да се каже. Но, ако любовта се силна не би трябвало да се стига до там.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami vseki 4ovek si e ustroen po razli4en na4in...edin bi prostil iznevqra, drug-ne...Az li4no s1m "za" tova da se kazva t1i kato men li4no bi me zabolqlo dvoino pove4e, ako go razbera ot drug 4ovek....predpo4itam da mi go kaje samiq toi...no kakto kazah ve4e vseki si ima sobstveno vijdane za ne6tata.....trqbva da poznava6 4oveka do teb za da preceni6 dali da kaje6 ili ne....pri vseki e razli4no![]()
Всичко зависи от характерите на двете страни в двойката. Ако са толерантни, обичат се...а изневярата е била случайна и изневерилия се разкайва-защо не? Но ако нещата не седят така...по-добре не![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
az poddkrepqm tvoeto mnenie no mai sam samo az nz za6to nikoi ne bi kazal 1 1 fr koqto smtq 4e taka se prehvarlq vinata na drugiq 4ovek i tq zapo4va da se 4ustva vinovna za ne6to ..... d ke trqbvaПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Според мен лично трябва да се премълчи. Ако ще изневеряваш, направи го така, че никой да не разбере, мълчи си и няма да нараниш.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
dam
mislq 4e taka e mn po dobre
za6toto rano ili kysno istinata 6te izleze na qve
i e mn po dobre da ti go kaje 4oveka do teb
az li4no bih kazala ako izneverq
da obob6tim 70% NE kazvat i samo 30% kazvat
taka li ?
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЗНАВА, КАКВИ ТАКИВА ЛЪЖЛИВИ ПАЧИ СТЕ СТАНАЛИ, КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ ЧЕСТНИ С ГАДЖЕТО ЗА КВО СТЕ С НЕГО???
щом си направил нещо тряя да имаш смелостта да си признаеш ...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
амм по принцип съм против казването ама понякога е неизбежно..последния път като изневерих просто не можех да живея с тая мисъл 4е го лъжа по този на4ин и му намекнах и той разбра..ся вярно не са съ6тите 4увства ама..пак ми е по-добре хаха но ина4е не казвам..и отна4ало пак не исках да си призная и отри4ах..ама после..стана напе4ено и си признах хха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Бих казала,защото винаги съм била искрена със човека който обичам. А и за да съм с този човек значи го обичам и изневярата е била плод на някаква грешка....
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...