- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spored vas trqbva li da se kazva za iznevqrata?
spored men , estestveno 4e trqbva da se kaje m ..............de da znam, mnogo 6te e kofti da si mal4i6 , za tva![]()
Аз лично първо не бих изневерил. Второ в никакъв случай не бих излъгал. Едно на ръка че просто не мога, пък и един път го направих напълно съзнателно и не можах да се държа нормално след това. Никога не бих искал да ми изневерят затова не го правя и аз![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Твърдо за признаването на изневярата съм, лично за мен другият има по-голям шанс да му простя, когато ми каже, защото поне няма да скрие толкова важно нещо от мен.
ами аз мисля че ако наистина държиш на един човек би трябвало да му кажеш
не съм изневерявала, но ако ми се случи ще има две ситуации:
1. ако съм изневерила веднъж и е било само секс => няма да кажа..
2. ако са повече пъти и не е само секс, а имам чувства към другия => ще кажа на приятеля си положението и ще се разделим..
сега.. ако на мен ми изневерят (не се е случвало или не съм разбирала ако е ставало) пак съчите две ситуации: ако е било само веднъж - да не ми казва, но ако е нещо повече - да ми каже и да сме наясно..
естествено има вариант да научиш от някой "приятел".. гадничко.. не знам как бих реагирала.. но все пак в живота всичко се преодолява рано или късно колкото и шибано да е ...
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
аз съм изневерявала на много момчета дори само да се целувам с други(това според мен пак е изневяра) и всеки път си казвам ше му кажа,ше му кажа ама като го видя и се отплесваме и не му казвам.ама по принцип щом съм изневерявала значи не ми е пукало толкова много за него,не съм го приемала толкова на сериозно - по тая логика що пък трябва да му казвам?!![]()
![]()
Само две думи-твърдо да!
Които са честни хора ще ме разберат![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
В повечето случаи, когато някой си признава изневяра, го прави за да не му е тежко на съвестта, т.е. от егоизъм. Зависи от ситуацията и човека. Понякога е по-добре да признаеш за да сте на чисто, пък и винаги е по-зле да разбереш от страничен човек, което допълнително усложнява положението.От друга страна, някой хора не прощават изневяра и е по-добре да премълчиш.. или просто искат да простят, но това им тежи и не се става нищо.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
bil sam sas strashno mnogo momicheta do sega ... no ne mi se e nalagalo da izneverqvam ... i mislq che ako go napravq tova che e po nevolie ... priqteli sa mi kazvali zashtoto sa mi izneverqvali kazvali sa mi .... varni im go izneveri im ti no az ne mislq che tova e pravilnoto reshenie sichko na tozi svqt se vrusha i ako go napravq nqkoi put vinagi bih priznal zashtoto priznat grqh e polvin grqh ... no az mislq che takiva grehove trqbva da se izbqgvat ....
Има разлика между това да лъжеш и това да не казваш истинатаПървоначално написано от koalka
Ami spored men trqbva da se kaje!Az li4no nikoga ne sam izneverqvala,no na men sa mi izneverqvali i mn po me e bolqlo kato sam go razbirala ot drugo mqsto!Predpo4itam priqtelq mi da mi kaje 4e mi e izneveril,moje i da mu prostq,da 6te me narani,ne6tata moje bi nqma da sa sy6tite,no pone 6te znam 4e e 4esten s men!!!
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
Аз лично бих искала да ми го спестят .. предпочитам да не знам и това да остане в миналото, отколкото често да си припомням за неговата грешка .. и понеже аз не искам да узная за изневярата, като се случи да изневеря - спестявам го на гаджето си..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен трябва да се каже,човека който е до теб ще оцени честността ти и може би ще ти прости поне при мен така стана.По-добре е да го разбере от теб,отколкото от други хора
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Въпреки всичко аз бих споделила с него...предпочитам така, вместо да го лъжа!!!Колкото и да боли...истината е от голямо значение![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ot lichen opit bih kazala,che e po dobre da si priznaem.Taka napravih az i ne sbyrkah.Dori zapazih vryzkata si. \/
Аз лично съм за казването,а какво ще да става.Щом се стигнало до изневяра значи нещата не са добре![]()
a ako razbere ot drugata se pak rano ili kasno lajata 6te izleze na qve kakvo 6te pravi6 togavaПървоначално написано от miloto_girl-4e
Първоначално написано от ThePainIsReaL
според мен не трябва да се казва , защото заради една грешка такава може да се провали цялата връзка.. и дори и да не скъсат 2та вече няма да си имат доверие и тн.. аз искам да ми го спестят , аз също не казвам , защото не искам да нараня другия.. ЗА казването съм в случаите в които ще се разбере от някъде и е по-хубаво да се знае от мен![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Ако питаш мен:изобщо не трябва да се стига до изневяра.
Зависи от типа на връзката.Ако отношенията са свободни и неангажиращи,една изневяра не би имала значение и не виждам смисъл да се споменава.Ако обаче връзката е сериозна,гради се на доверие и взаймност,разбира се,че изневярата трябва да се признае.Иначе отношенията между двамата рано или късно ще станат невъзможни.Изневерилият ще се измъчва и ще има угризения,а другият - непрекъснато ще се съмнява,защото,ако познаваш добре един човек,няма как да не се досетиш,че нещо не е наред.
Естествено,като казва какво е станало,човек не може да знае как ще реагира другият.Трябва да поеме риска да бъде отхвърлен и отговорността за това,което е направил.Може да му се прости и връзката да продължи,но има и голяма вероятност да не му повярват никога вече.
И в крайна сметка поуката е,че трябва да мислим и за другите преди да направим нещо,което може да ги нарани.Изкушението понякога наистина е голямо,но истинската любов е по-силна от него.![]()
estestveno 4e trqabva da se kaje no e po dobre da ne se stiga do iznevqra,za6toto ako mi se slu4i na men i ne mi kaje rano ili kusno 6te razbera i togava nikoi nqma da go spasi![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Всеки го възприема по различен начин.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
аз го приемам като лъжа.
Ами...ако е била просто една целувка или прегръдка или нещо от тоя род,и наистина,ама наистина е било грешка,може и да не се каже.Но ако е било нещо повече разбира се че трябва да се каже,рано или късно всичко излиза на яве.
ami... ne znam. az zatova se ugovariam predvaritelno kak se gleda na izneverite. i vuv vsichkite mi vruzki si kazvame absolutno vsichko. az lichno niamam nishto protiv priateliat mi da spi s druga, niama da se izturka... 0stiga obache da mi kazva. ako ne i kazva, znachi ne e prosto seks i ima kakvo da krie. po tozi nachin se cuvstvam niakak si svobodna, kakto i toi. koeto ni rivurzva oshte poveche edin kum drug.
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House