- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spored vas trqbva li da se kazva za iznevqrata?
Първоначално написано от CrIsTiaNo_
Не винаги лъжата излиза наяве.. това са митове![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен изневярата трябва да се признае, ако изпитваш угризения за това..Ако не ти пука за какво да си признаваш..Аз лично бих си признала...И бих предпочела ако гаджето ми изневери да ми каже преди да го науча от 3ти човек, защото така болката е мн по голямаВъпрос на мнение все пак...
zavisi ot dosta ne6ta v nqkoi slu4ai e po dobre da priznaesh iznevqrata a ponqkoga iskaiki da zapazish vryzkata si si zamyl4avash ... no mislq 4e predi vsi4ko trqbva da go ima doverieto i za tova da se spodelq a ako horata dostaty4no se obi4at 6te si prostqt ...
Еми аз веднъж се бях скарала с гаджето си и на един купон се целунах и бях цяла нощ с друг но като се сдобрихме му казах ама иначе аз предпочитам ако той ми изневери да не ми казва...не знам но просто няма да мога да го понеса...В началото на наща връзка си мислех че ще ходиме най-много 2седмици...после сатанаха 2 месеца и т.н. и сега след 8 месеца ако той направи нещо такова предпочитам да си мълчи и да ми спести болката...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ami skoro mi se slu4i edna piqnska istoriika i izneverih na gadjeto mi,s kogoto sme pove4e ot god zaedno..oba4e si priznah...kvo da se pravi 4estna sym,mn 6te6e da mi e guzno ako go bqh skrila taka 4e sym ZA kazvaneto ako uvajava6 4oveka do teb
ako obi4a6 istinski ne bi stignal do iznevqra... aide celuvka au .. svalki ok.. tva e edin flirt prosto ,no stigne6 li do sex zna4i ne obi4a6!..ta nali kogato obi4a6 iska6 samo partniora si!!!... moje bi tova e to4no istinskata lubov.da ima6 nqkoi do sebe si i da ne iska6 nikoi drug!.. vs4ko drugo e nqkvo privli4ane ,koeot s vremeto iz4ezva!!!
za men edna vraska se gradi na doverieto,izneverqvaiki 4ovekat do teb gubi sqkakvo doverie koeto e imal....Spored MEN vaob6te ne trqbva da se izneverq,no ako vse pak tova se slu4i po dobre e da kaje i zaedno da pogovorqt za6to e izneveril,6te go pravi li pove4e 6te prodalji li vraskta im...
Две неща съм научил на тоя свят. Първото - жена шофьор нема. Второто - никога не си признавай каквото и да е. Винаги е против теб
Много е относително. Ако държа на човека... не бих изневерила по никакъв начин! Но даже и да допуснем, че това се случи... трябва да се каже! Защото в една връзка лъжата няма място!!! А ако не ми пука изобщо... пак зависи... много е относително, пак казвам.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
В пряк отговор на въпроса: Задължително да !!
По добре на време да се каже.. може и да продължи връзката, а ако се разбере в последствие е край на всичко.
ами аз не бих казаламоже би ще ми е малко гузно ама...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Според мен трябва,защото искреността за мен е най-важната в една връзка!
Според мен не трябва да се казва!Не може да си провалиш цялата връзка заради грешка,която си направил(ест ако осъзнаваш че е било грешка)!Важното е по никакъф начин другия човек да не разбере защото още повече ще бъде огорчен,не само от изневярата,а и от това че е бил излъган от близкия му човек!
аз съм за да се казва ВИНАГИ... знам, че е трудно, но аз бих казал ако направя такова нещо, щом съм с даден човек, щом го обичам... знам, че мога да нараня, но мисля че дължа поне това на момичето с което съм... не съм изневерявал досега и се гордея с това...
It's In The Air, We Raise Our Fists In
ako durjish na gadjeto si mn`qsno 4e trqbva.. a ako durjish istinski na nego ne bi trqbvalo izobshto da mu izneverqvash..![]()
a ako toi razbere ot drugate kakvo 6te prai6Първоначално написано от DeSiTo0o
Първоначално написано от ThePainIsReaL
добре а мойта приятелка като ми изневери и тя поиска да се разделим,щот искала да е с другото момиче,шот я харесва.а аз все още имам чувства към нея и исках да сме заедно!Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
az kato trugnah s moq i stana taka,4e toi zamina,az se napih i se celuvah s drug.ni6to pove4e,no i tova si e dosta 6tom hodi6 s nqkogo...kazah mu,no 4ak kato mina okolo mesec,za6toto me be6e strah ot reakciqta mu.na nego mu stana dovolno,4e sam mu priznala,oba4e mi kaza,4e ako sam mu go bila kazala o6te ot samoto na4alo sme 6teli da skusamesega hodim po4ti 6 meseca i nqmame problemi,a vsi4ko,koeto se e slu4ilo si e ostanalo na zaden plan...uspeh s re6enieto ti
Разбира се че трябва да се казва.Най-малкото това е проява на доверие към човека на когото си изневерил и когото обичаш(ако го обичаш де).Подло е да караш някой да мисли че си му верен,а да му изневеряваш зад гърба.
Браво на оня дето каза.Много лъжливи кучки сте станали сичките бе.ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА.ЕДНА ИСТИНСКА ВРЪЗКА СЕ КРЕПИ НА ДОВЕРИЕ И ИСКРЕНОСТ.ЩОМ ОБИЧАШ НЯКОГО НИКОГА НЕ БИ МУ ИНЕВЕРИЛ.ЗА КВИ СА МИСЛИТЕ,ЧЕ ДА ИЗНЕВЕРЯВАТЕ И ДА ЛЪЖЕТЕ И ДА НАРАНЯВАТЕ.МРЕТЕ СИЧКИ КУЧКИ КОЙТО ХОДИТЕ ПО ЧУЖДО.А ТИЯ ПИЯНСКИТЕ ИСТОРИИ НЕ МИ ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ,ЧЕ БИЛИ ПИЯНИ И НЕЗНАМ СИ КВО,НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ.КАТ ОБИЧАТЕ НЯКОЙ,ВЪОБЩНЕ НЯМА ДА СЕ НАПИЙТЕ,ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЙТЕ КВИ ГИ ВЪРШИТЕ.И МНОГО ПИЯН ДА СИ,АКО ОБИЧАШ ИСТИНСКИ НЯМА ДА ИЗНЕВЕРИШ НИКОГА.АЗ ЛИ ВА КАРАМ ДА СА НАПИВАТЕ?АМА 99% С ТУЙ СЕ ОПРАВАТЕ"АМА АЗ БЯХ ПИЯНА".МИ АЗ ЛИ ТА НАПИВАХ МА!АЙ ЧИ МА ЯДОСАХТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ.ЕВАЛА САМО НА ТЕЯ ДЕТО БИХА СИ ПРИЗНАЛИ АМА И НА ТЯХ НЕ МНОО ЩОТО И ТЕ СА ИЗНЕВЕРИЛИ.НЯМА ИЗНЕВЕРЯТЕ ВЕ ЕИ ШМАТКИ.КАТ СА НАУЧИТЕ ДА ДЪРЖИТЕ НА ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ ТОГАА МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ОБИЧ.ТЕЯ ДЕТО СИ ПРИЗНАВАТЕ ОК,АМА ТЕЯ ДЕТО НЕ - ШЕ ВИ КРИТИКУВАМ ДО ДУПКА.КВИ СА ТЕЯ ОПРАВДАНИЯ ДА НЕ ГО ЗАБОЛЯЛО И Т.Н.АМИ ПОСЛЕ КАТ РАЗБЕРЕ ЩЕ ГО БОЛИ НЕ ДВОЙНО АМИ ТРОЙНО ПОВЕЧЕ,И НЕ МИ ПРИКАЗВАЙТЕ,ЧЕ НЯМА ОТ ДЕ ДА РАЗБЕРЕ.А ТЕЗИ ДЕТО НЕ СИ ЗНАЯТ МЯРКАТА : - ЩЕ ВИ СПРА АЛКОХОЛА ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ.
ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО МЕ ИЗНЕРВИХА ВАШТЕ МНЕНИЯ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ХОРА ТУКА.
Недей се пали, макар че те подкрепям напълно. Просто е задължително да се казва. Грешката си е изцяло на този, които изневерява и без значение дали другия би го заболяло ако връзката е сериозна (а дори и да не е, а само да има изгледи да бъде такава) всичко трябва да бъде изяснено !
AZ SYM PROTIV!!!!!!!NIKOGA ne sym izneverqvala i nqma i da go napravq.Ako izneveri6 zna4i ne obi4a6 4oveka do sebe si i ne ti puka za nego!Zatova samo tezi koito ne obi4at te izneverqvat!Apak ako izneveri6 trqbva da si kaji6 vsi4ko za6toto mislq 4e 4oveka do teb pone ima pravo da znae istinata, a ne da byde lygan.Trqabva da mu go kaje6 pone ot uvajenie kym samiq nego,a i kym sebe si!A i v iznevqrata nqma nikakyv smisal tfa e prosto nqkva pre6tqvka!
porise za lubovta si ako smqta6 4e si zasujava a 6tom q obi4a6 qvno e taka ....Първоначално написано от mi6e199
Първоначално написано от ThePainIsReaL