.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: molq...

JIuJIu
    Guest

molq...

ЧНГ на всички!
    Знам,че темата ми сигурно е доста банална,но просто искам,ако някой може да ми даде съвет.Харесвам едно момче от даскало.По принцип той на скоро скъса с приятелката си и знае какво изпитвам към него.Не знам дали да се надявам на нещо,не знам дали е заради мен.Не искам да си давам напразни надежди,но той напоследак се държи някак си по-странно с мен.Усмихва ми се много по-често от преди и.... Благодаря,ако сте го прочели ..

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    пробвай бе , мила от опит глава не боли ...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Риск печели - Риск губи
    Incomplete..........

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    hmm shto ne idesh da go zagovorish po priqteski probvai se puk kakvoto stane uspeh \/

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина трябва да опиташ.Флиртувай и ти, както той може би прави с теб.Говори по-често с него и да се надяваме, че ще стане.Ако виждаш, че нещата вървят добре и той има интерес към теб, признай чувствата си.

Град
    По пейките

Re: molq...

Цитирай Първоначално написано от JIuJIu
    ЧНГ на всички!
    Знам,че темата ми сигурно е доста банална,но просто искам,ако някой може да ми даде съвет.Харесвам едно момче от даскало.По принцип той на скоро скъса с приятелката си и знае какво изпитвам към него.Не знам дали да се надявам на нещо,не знам дали е заради мен.Не искам да си давам напразни надежди,но той напоследак се държи някак си по-странно с мен.Усмихва ми се много по-често от преди и.... Благодаря,ако сте го прочели ..
    Винаги опитвай и НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Heart
    Aaa zavisi.. az na Nova godina otidoh tei da govorq sys moito momche za tfa det izpitvam.. i toi bez da iska me blysna i kfo stana li? Razcepi mi se glavata..

Ta sega po temata.. I az smqtam che trqbva da govorish s nego.. Probvai.. Risk pecheli.. Risk gubi (a ti v sluchaq nqmash kakvo da gubish) .. Syberi smelost.. i vsichko she e okey Uspeh!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    айде и още 1 глас за това, че трябва да опиташ, защото нищо не губиш.айде успех във флирта

Те си го каза. Пробвай.
    Черен Принц

Мега фен Аватара на sasha_90
    опитай и ще разбереш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Heart
    ama dupeto qko...

Ami s1beri smelost i probvai....ako toi ne te izprevari de [/url]
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

JIuJIu
    Guest
    Той знае какво изпитвам към него.Не знам дали флиртува както казвате или просто изпитва нещо като съжаление.

Ooo ne mislq 4e te s1jalqva....edva li bi bil s teb samo ot s1jalenie.... pove4eto mom4eta, koito poznavam kazvat 4e za ni6ot na sveta ne biha si pri4inili tova da sa s nqkogo k1m koito ne izpitvat ni6to ili nai malkoto ne izpitvat dori fizi4esko vle4enie probvai govori otkrito i sama 6te razbere6 Uspeh
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

JIuJIu
    Guest
    Благодаря ти за подкрепата Sweet_Love^^ Наистина го оценявам!
    Е благодаря и на останалите за съветите!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    i az sam saglasna s drygite,no kakto ti si kaza da ne si dava6 mn nadejdi,za6toto kogato te se razvalqt i mnogo 6te te boli.No ako si ot tezi koito ne im puka-probvai se
    KasmeT..

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аве флиртувай с него докосвай го по-често прегръщай го ама по начин че да не си кат курва и ак до седмица не ти е сцепил седалищните части му се обясняаай

JIuJIu
    Guest
    Това се опитвам да направя.Преди два дена се бяхме събрали моята компания и неговата в една дискотека.Между него и мен имаше две момичета които си тръгнаха после.15-20 минути той си стоя по-надалеч,но после се премести по-близо към мен.Не знам,но някак си докато се шегувахме един с друг и се озовах много близо до него.Знам,че може би за някой това не е нищо особено,но за мен е изключително!

Голям фен
    Той знае какво изпитвам към него.Не знам дали флиртува както казвате или просто изпитва нещо като съжаление.
    Не мисля,че изпитва съжаление,та вие не сте заедно,но може и да стане...Нява да ти стане нищо,ако пробваш,все пак не трябва да се отказваме толкова лесно.И много ме дразни това,че повечето момичета си пропиляват шансовете,защото си мислят,че въпросно момче няма да им обърне внимание...Питали ли сте се " С какво е повече от мен,че да не стане?" .Стани малко по-отворена и не се отчайвай от загубите,понякога печелим,друг път не. Айде успех и не си изпускай шанса \/
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Това се опитвам да направя.Преди два дена се бяхме събрали моята компания и неговата в една дискотека.Между него и мен имаше две момичета които си тръгнаха после.15-20 минути той си стоя по-надалеч,но после се премести по-близо към мен.Не знам,но някак си докато се шегувахме един с друг и се озовах много близо до него.Знам,че може би за някой това не е нищо особено,но за мен е изключително!
    Тогава продължавай да флиртуваш.Хубаво е,че забелязваш малки неща,които всъщност повечето хора не оценяват и не забелязват.Колко малък жест може да направи някои хора щастливи,дори и докосване по ръката
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

JIuJIu
    Guest
    Как няма да ги забележа,та аз съм прекалено влюбена в това момче
    Един мой приятел ми каза да не се занимавам и че щом въпросното момче до сега не се е заинтересовало от мен може нищо да не излезе.Но от друга страна моя приятелка,която е от неговата компания казва,че има някакъв шанс.Странното е,че и тя е забелязала как той макар и малко се държи наистина по-различно от преди с мен.

Emi pokaji mu 4e i ti go haresva6 . No tova ne zna4i da otide6 i da mu se hvyrli6 na vrata , prosto mu namekni :P pyk moje i da se polu4i uspeh !

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Риск печели - Риск губи
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

ako smyatash, cher ima neshto, pitai go. zashto horata ne si govoryat!!! te tiya usti ne sa samo da se mlyaskate (ne che vijdam enshto losho i v postoiannoto mlyaskane) ama smyatam, che ako e zaradi teb shte ti kaje
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Голям фен
    spored men si struva da opitash zashtoto ako se polu4i ne6to 6te se radvash 4e si probvala dokato ako ne go napravish dali bi se polu4ilo ili ne 6te ostane kato zagadka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си