- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq...
е дааи ко чакаш момчето ти е навитак нема да се моташ че ще го изпуснеш даваи и тва е..............................Първоначално написано от JIuJIu
![]()
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Здравейте пак.Днес той се държа много по студено от обикновено.Една моя приятелка ми казва,че го правел за да се прави на недостъпен,а други упорито ми казват да го забравя.Не знам кого да слушам.![]()
Да,но аз лично намирам това да се правиш на недостъпен за малко тъпо,но това разбира се е само мое мнение.Не знам защо го прави и не мога да си го обясня.
Два са вариантите эа студеното му държание
Първо може да се прави на недостъпен или може да го е страх да покаэва чувствата си эа да не бъде отблъснат эатова единственото решение да раэбереш какво точно му се върти в главата е да бъдеш открита и честна с него![]()
Да,Sweet_Love^ може би си права.Аз на него съм му обяснила какво изпитвам и точно от тогава започна това странно държание.Но ме вбесява това,че не мога да го разбера.Понякога се държи ужасно мило,а друг път се прави на "недостъпен".Понякога се закача с мен,а после все едно не ме познава.Не го разбирам.
Уф!Това да не можеш да разбереш какво в крайна сметка иска човека когото обичаш е просто непоносимо!![]()
![]()
ами докато седиш и се чудиш няма да разбереш.По-добре действай,пък каквото стане!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Здравейте пак.Вече не издържам.Напоследък той се държи на страна от мен.А до няколко дена се държеше прекрасно.
Снощи пак се бяхме събрали моята и неговата компания и не знам как и за какво,но той ме прегърна.Когато се видяхме на даскало само ми се усмихна и нищо повече.Не знам дали греша,но имам чувството,че някой го дърпа от мен.![]()
Не мога да разбера защо го прави.Снощи бяхме на едно и също заведение.Той дойде към 10.И седна до нашата маса и започна да разправя как снощи щял да .... няква обаче не станало и по-късно на същата вечер тръгнал с нея.Едно момче от моята компания ми каза как той постоянно гледал към нашата маса.Абе просто не знам какво вече да си мисля.Някой твърдят,че той флиртувал с мен,а други твърдят,че и те не могат да си обяснят неговото поведение.![]()
JIuJIu izvinqvai za glupaviq vupros no ot kude si??
[B]a[N]D[i]T[k]a от Варна.И спокойно не е глупав въпроса.А ти от къде си?![]()
mi 6tom znae kakvo ispitva6... tezi usmivki ne sa naprazni!ako be6e bezrazli4en i ne te harasva6e nqma6e da ti obra6ta vnimanie... ima ne6to
ostavi ne6tata da se SLU4VAT
i uspeh
![]()
ot ruse sum siПървоначално написано от JIuJIu
prosto popitah zashtoto imam edin fr koito si haresvashe edno momi4e ot negovoto u4ilishte mii po4ti susthtata situaciq
a i tq se pisheshe neshto kato tvoq nik
![]()
Всъщност са три, първо да се прави на недостъпен, второ да го е страх да не бъде отблъснат и трето въобще да не го бърка момичето.Първоначално написано от Sweet_Love^^
![]()