.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: molq...

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Давай!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: molq...

Цитирай Първоначално написано от JIuJIu
    ЧНГ на всички!
    Знам,че темата ми сигурно е доста банална,но просто искам,ако някой може да ми даде съвет.Харесвам едно момче от даскало.По принцип той на скоро скъса с приятелката си и знае какво изпитвам към него.Не знам дали да се надявам на нещо,не знам дали е заради мен.Не искам да си давам напразни надежди,но той напоследак се държи някак си по-странно с мен.Усмихва ми се много по-често от преди и.... Благодаря,ако сте го прочели ..
    е дааи ко чакаш момчето ти е навитак нема да се моташ че ще го изпуснеш даваи и тва е..............................
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

JIuJIu
    Guest
    Здравейте пак.Днес той се държа много по студено от обикновено.Една моя приятелка ми казва,че го правел за да се прави на недостъпен,а други упорито ми казват да го забравя.Не знам кого да слушам.

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Видял е че и ти го харесваш и се прай на недостъпен... пробваи се нищо няма да изгубиш..
    Кучка съм, но не твоята...

JIuJIu
    Guest
    Да,но аз лично намирам това да се правиш на недостъпен за малко тъпо,но това разбира се е само мое мнение.Не знам защо го прави и не мога да си го обясня.

Два са вариантите эа студеното му държание
    Първо може да се прави на недостъпен или може да го е страх да покаэва чувствата си эа да не бъде отблъснат эатова единственото решение да раэбереш какво точно му се върти в главата е да бъдеш открита и честна с него
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

JIuJIu
    Guest
    Да,Sweet_Love^ може би си права .Аз на него съм му обяснила какво изпитвам и точно от тогава започна това странно държание.Но ме вбесява това,че не мога да го разбера.Понякога се държи ужасно мило,а друг път се прави на "недостъпен".Понякога се закача с мен,а после все едно не ме познава.Не го разбирам.

Ами эа съжаление не винаги можем да ги раэберем момчетата.......
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

JIuJIu
    Guest
    Уф!Това да не можеш да разбереш какво в крайна сметка иска човека когото обичаш е просто непоносимо!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ами докато седиш и се чудиш няма да разбереш.По-добре действай,пък каквото стане!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

JIuJIu
    Guest
    Здравейте пак.Вече не издържам.Напоследък той се държи на страна от мен.А до няколко дена се държеше прекрасно.
    Снощи пак се бяхме събрали моята и неговата компания и не знам как и за какво,но той ме прегърна.Когато се видяхме на даскало само ми се усмихна и нищо повече.Не знам дали греша,но имам чувството,че някой го дърпа от мен.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Heart
    пробвай бе , мила от опит глава не боли ...

Супер фен
    MI probvai.Nishto ne gubish.Davai smelo napred.AKo toi ne te zagova ... zagovori go ti.Pitai go dali e svoboden sled uchilishte i ako kaje da go pitai dali iska da izlezete i togava prosto pogovori s nego.
    Обичам те <3 !!!

JIuJIu
    Guest
    Не мога да разбера защо го прави.Снощи бяхме на едно и също заведение.Той дойде към 10.И седна до нашата маса и започна да разправя как снощи щял да .... няква обаче не станало и по-късно на същата вечер тръгнал с нея.Едно момче от моята компания ми каза как той постоянно гледал към нашата маса.Абе просто не знам какво вече да си мисля.Някой твърдят,че той флиртувал с мен,а други твърдят,че и те не могат да си обяснят неговото поведение.

JIuJIu izvinqvai za glupaviq vupros no ot kude si??

JIuJIu
    Guest
    [B]a[N]D[i]T[k]a от Варна.И спокойно не е глупав въпроса.А ти от къде си?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Re: molq...

Усмихва ми се много по-често от преди и...
    Да се усмихваш е второто най-хубаво нещо което можеш да правиш с устните си. Пробвай . Нищо не губиш

....

mi 6tom znae kakvo ispitva6... tezi usmivki ne sa naprazni!ako be6e bezrazli4en i ne te harasva6e nqma6e da ti obra6ta vnimanie ... ima ne6to ostavi ne6tata da se SLU4VAT i uspeh

[B]a[N]D[i]T[k]a от Варна.И спокойно не е глупав въпроса.А ти от къде си?
    ot ruse sum si prosto popitah zashtoto imam edin fr koito si haresvashe edno momi4e ot negovoto u4ilishte mii po4ti susthtata situaciq a i tq se pisheshe neshto kato tvoq nik

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Два са вариантите эа студеното му държание
    Първо може да се прави на недостъпен или може да го е страх да покаэва чувствата си эа да не бъде отблъснат эатова единственото решение да раэбереш какво точно му се върти в главата е да бъдеш открита и честна с него
    Всъщност са три, първо да се прави на недостъпен, второ да го е страх да не бъде отблъснат и трето въобще да не го бърка момичето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си