.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: dali sum devstena?

izpla6enata
    Guest

dali sum devstena?

Xora molq vi maika mi iska da me vodi na ginekolog za6toto mi zakasnqva i men me e strah 6toto onq den kato semozadovolqvah i si bruknah v p****a s prust,i mai se odrah s noka i me zabolq ama nqma6 nishto.Az sum na 14 i ako ne sum devsvena 6te me ubiqt.Ta vuprosa m e moje6 li da zagubi6 devstvenosta si kato si vkarva6 prust?

Мега фен Аватара на quench
    мне
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от quench
    мне
    Праилно казано батка.
    Ако можеше половината жени (и момичета ако трее да сме точни,че ше се появат философи да ми стенят ) на света немаше да са девствени вече!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Девствената ципа може да се разкъса по много други причини. Ако не си правила секс...може да го кажеш на майка си...а ако не ти вярва...явно има защо. Там няма как да помогнем

izpla6enata
    Guest
    Ne sum pravila sex.ersi,4e me uspokoihte,no vse pak iskam i drugi mneniq

cipata moje da se e razkusala ili pone leko raztegnala. ot prustite m tamponite..... taka staa

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

ахахахахахахаха
    извинявай...

ахахахахахахаха
    така, сега вече сериозно... не помните ли, че имаше преди време реклама на тампони, в която се казваше, че не можеш да загубиш девствеността си от тампон? е, същото е и тука. така... друго... и к`во? ако "не си девствена" какво ще ти направят? отгоре на всичкото, ще кажеш на майка ти да чака отвън и после на лекаря ще му обясниш, че няма право нищо да казва, на майка ти - Хипократова клетва... пфу... конфиденциалност... айде, със здраве!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии аз мисля че може от пръстче да се отпушиш.. зависи как го вкарваш и т.н но както казаха другите може да нямаш ципа и при спортуване и т.н.. а и се съмнявам майка ти да те убие.. ако изобщо разбере.. пък и може и да си девствена спокойно
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Бог има акъл в главата! Той не ви е създал така че кат' се пипнете отдолу и да се отпушите. Затова е Създал нас , за да можем ние да ви отпушваме
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

izpla6enata
    Guest
    Ok,mersi na vsiki ama nqkoi kazva 4e moje drug 4e ne moje e vsu6tnost otvorena li sum ili ne?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от izpla6enata
    Ok,mersi na vsiki ama nqkoi kazva 4e moje drug 4e ne moje e vsu6tnost otvorena li sum ili ne?
    ми ела да те проверя

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от izpla6enata
    НЕ СИ!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Дествена си, докато не го направиш с момче и не проникне пенис във вагината ти.Може просто да те е заболяло и да ти се е ракъсала само част от девствената ципа.Според мен не си се отворила, ако само си се докоснала...

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Цитирай Първоначално написано от Fr0s7y
    Бог има акъл в главата! Той не ви е създал така че кат' се пипнете отдолу и да се отпушите. Затова е Създал нас , за да можем ние да ви отпушваме
    Точно така!

Преди да се чукна за пръв път много пъти го правих с пръсче..се пак е интерестничкоууу нищо не става..тва че си ожулилаа нема зачение...аз имам поста дълъг пръст и го вакарах целия-нищо не стаа...за тва отидох при съседа..лесна работа отвори ми бирата с отварачка
    Така разбра ме

Guest
    Бременна си!!! От покозалеца!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    имаш си ципа спокойно

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аве ципата ти се намира 10 сантиметра навътре приблизително ама ако няа кръф би треело да си ОК

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ама майка ти затова ли ше те води на лекар да й кажат дали си девствена или не?щото по принцип те 1-во те питат дали си водила полов живот и ако не си не те преглеждат.най-много на ехограф да минеш.аз още като бях девтсвена ходих и тя като разбра, че не съм правила секс не ме преглежда.няма право!това е!ай!

bebety
    Guest
    kakto kazaha i po-gore purvo te pitat dali si devstvena i kato im kajesh che si ne te preglejdat , no da te predupredq che ima nqkoi idioti deto ne pitat i kato ti vkarat onva jelqzo i sha s eopulish za tva kato si vleznesh v kabinetaw kaji na doktora che ne vodish polov jivot i si devstvena i ottam vsichko veche e OK

izpla6enata
    Guest
    Oxx mnogo vi blagodarq 4e me uspokoihte,za6toto ne iskam tolkova malka da se otvoq puk kamoli sama.Mersi

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Аве ципата ти се намира 10 сантиметра навътре приблизително ама ако няа кръф би треело да си ОК
    Помощ, някой да му помогне!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Кой каза,че можело да се отвориш само с пръст.
    Е кво ако си набии 15 см вибратор дали не може,а ?!

vii ste nqkvi izobretateli kosmmonavti agronavti kot 6tete kakvi sa tez raoti det va pla6at maikite we men na 11 godini ne sa ma zapla6va li 4e 6a mi napraqt izsledvane dali pu6a pak sa ma vijdali s cigara...
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

sWeEt_SeEd
    Guest
    абе...различни хора-различни идеали.и за мене е тъпо майка ти да те води на гинеколог..но кфо да се праи.Ако ще главата да си откъсне ти ако искаш ше се наебеш Кажи и че ти праат само а иначе казано напрао...СПОКО ЧАДО-НИЩО ТИ НЕМА. ахехаеха

Guest
    Awe vie ste nekvi mn smotani we(e ima i izkliu4eniq de,ama sa stra6no malko)!Momi4eto ima problem,a vie samo q ebavate.Daje ne ste pro4eli kakvo to4no e napisala-maika i 6te q vodi na ginekolog,6toto i zakasnqva!
    Ina4e sporede mene si devstvena.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си