- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali sum devstena?
девствената ципа не може да се скъса от самозадоволяване
спокс
а и по принцип мисля че ако майка ти не влезе с теб имаш право да кажеш на гинеколога/гинеколожката да не казва на майката за тва че момиченцето й вече не е девствено и тя е длъжна да спази тва
така мисля
поне ако не видял, то поне да беше прочел нещо по темата, та да не се изказваш неподготвенПървоначално написано от Kraken
![]()
А за izpla6enata:
надявам се всичко да минало и да е ОК. А иначе не разчитай много на конфиденциалността на лекарите(особено ако са познати на майка ти... те родителите от загриженост уж... ама...)
May the Force be with you!
абе зависи колко си го вкарала този прекрасен твой пръст... ако е малко, няма проблем... ако е имало кръв... съжалявам че ще те разочаровам, ама на практика не си девствена физически...
It's In The Air, We Raise Our Fists In
spored men,ne bi mogla da se otvori6 s prust. cipata e mnogo po navutre spox.![]()
хахахахахаха самозадоволявах се с пръст.по добре не го прави да нямаме бебенце след няколко месеца![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
хахаха
Craig David-Walking Away
хахахаха "аз съм на 14 и ще ме убият ако не съм "за първата брачна нощ ли ще те пазят гинеколожката неби трябвало да каже на майка ти но си девствена от едно пръсче нищо неможе да стане
![]()
Зависи от начина как го вкарваш. Ако е хоризонтално да, ако е вертикално даПървоначално написано от izpla6enata
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az mislq 4e ne si!![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Вкарай нещо по-голямо и тогава може и да си...
Иначе няма как поне според мен. Момичета са ми казвали, че преди да го правят много пъти са си бъркали, но нищо - пак са били девици
Важното е не много време да си трезвен!!!
Живей завинаги в приказката на алкохола!!!
Moq suvet e da otide6 pri genikologa da mine6 edin pregled bez maika ti!A in4e smqtam 4e si si detstvena!![]()
DOKATO NQKOI NE TE ............!I VATRE DA VLEZE KAKVOTO TRQBVA!SI SI DE.........!TAKA 4E SPOKOINO.A CIPI4KATA MOJE DA PADNE IDOKATO SE MIE6,TI4A6 I T.N![]()
badete takiva kakvito ste.
ami s kolko prasta barka??? spored men ne si se otvorila mn boli pak i ako be6e 6te6e da go useti6...sigurno si se ydraskala do 90 4asa rani4kata ako ima vaob6te takava se maxa nap1lno a ako si raskasala leko devstvenata cipa mn veroqtno e ako ne si tika6 prastite v bliskite 2-3 sedmici da zarasne![]()
Не можеш.И това да си отворена и да си девствена са различни неща.с много неща можеш да се отвориш, но ако не си спала с момче и си нямала полов контакт още си оставаш девствена, така че...от това няма смисъл.
HORA KAJETE MI KAK DA MASTORBIRAM AMA NQKOI QK NA4IN OT KOITO DA SVUR6A QKOOO![]()
Кой ще те убие.хаххаах
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.