.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: dali sum devstena?

девствената ципа не може да се скъса от самозадоволяване
    спокс

а и по принцип мисля че ако майка ти не влезе с теб имаш право да кажеш на гинеколога/гинеколожката да не казва на майката за тва че момиченцето й вече не е девствено и тя е длъжна да спази тва
    така мисля

Град
    Санкт Петербург
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Аве ципата ти се намира 10 сантиметра навътре приблизително ама ако няа кръф би треело да си ОК
    поне ако не видял, то поне да беше прочел нещо по темата, та да не се изказваш неподготвен

А за izpla6enata:
    надявам се всичко да минало и да е ОК. А иначе не разчитай много на конфиденциалността на лекарите (особено ако са познати на майка ти... те родителите от загриженост уж... ама...)
    May the Force be with you!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    абе зависи колко си го вкарала този прекрасен твой пръст... ако е малко, няма проблем... ако е имало кръв... съжалявам че ще те разочаровам, ама на практика не си девствена физически...
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

spored men,ne bi mogla da se otvori6 s prust. cipata e mnogo po navutre spox.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Спокойно!Всичко е ок,както и другите вече написаха Няма как да е станало... то ако ставаше толкова лесно мислиш ли,че всички момичета щяха да се притесняват преди 1вия си път
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

хахахахахаха самозадоволявах се с пръст.по добре не го прави да нямаме бебенце след няколко месеца
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

хахаха

Craig David-Walking Away

Голям фен
    Град
    trqvna
    хахахаха "аз съм на 14 и ще ме убият ако не съм " за първата брачна нощ ли ще те пазят гинеколожката неби трябвало да каже на майка ти но си девствена от едно пръсче нищо неможе да стане

Guest

Re: dali sum devstena?

Цитирай Първоначално написано от izpla6enata
    Xora molq vi maika mi iska da me vodi na ginekolog za6toto mi zakasnqva i men me e strah 6toto onq den kato semozadovolqvah i si bruknah v p****a s prust,i mai se odrah s noka i me zabolq ama nqma6 nishto.Az sum na 14 i ako ne sum devsvena 6te me ubiqt.Ta vuprosa m e moje6 li da zagubi6 devstvenosta si kato si vkarva6 prust?
    Зависи от начина как го вкарваш. Ако е хоризонтално да, ако е вертикално да

Mi az mislq 4e ne si!
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

kato si tolkova pritesnena , zashto si rovish

Вкарай нещо по-голямо и тогава може и да си...
    Иначе няма как поне според мен. Момичета са ми казвали, че преди да го правят много пъти са си бъркали, но нищо - пак са били девици
    Важното е не много време да си трезвен!!!
    Живей завинаги в приказката на алкохола!!!

Фен
    Град
    c0фиR
    Moq suvet e da otide6 pri genikologa da mine6 edin pregled bez maika ti!A in4e smqtam 4e si si detstvena!

HNMGHKM

DOKATO NQKOI NE TE ............!I VATRE DA VLEZE KAKVOTO TRQBVA!SI SI DE.........!TAKA 4E SPOKOINO.A CIPI4KATA MOJE DA PADNE IDOKATO SE MIE6,TI4A6 I T.N
    badete takiva kakvito ste.

ami s kolko prasta barka??? spored men ne si se otvorila mn boli pak i ako be6e 6te6e da go useti6...sigurno si se ydraskala do 90 4asa rani4kata ako ima vaob6te takava se maxa nap1lno a ako si raskasala leko devstvenata cipa mn veroqtno e ako ne si tika6 prastite v bliskite 2-3 sedmici da zarasne

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш.И това да си отворена и да си девствена са различни неща.с много неща можеш да се отвориш, но ако не си спала с момче и си нямала полов контакт още си оставаш девствена, така че...от това няма смисъл.

SEX

HORA KAJETE MI KAK DA MASTORBIRAM AMA NQKOI QK NA4IN OT KOITO DA SVUR6A QKOOO

Фен
    Град
    Свищов
    Кой ще те убие.хаххаах
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си