- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rowenta - Activ Brush - prava kosa..???
така не знам дали сте гледали рекламата на тази четка-сешоар..или по точно някой ако я има да ми каже някакво мнение или поне изглежда ли ви надеждна.Мисля да си я вземам,мн искам да с1м с права коса оба4е се колебая дали това ще ми върши по-добра работа или някаква преса?вие как си изправяте косата???/na www.rowenta.bg q ima v1prosnata 4etka/![]()
ъъ тия неща са боклуци..ако искаш права коса,по-добре си купи преса и си я изправяй!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
amm..chesno da ti kaja,chetki i takiva podobni neshta-NEDEISTVAT!Po-dobre si sberi nujnite pari i si kupi nqkakva xybava presa(kato onezi v salonite).Az si vzex takava i sum adcki dovolna, a predi tva imax edna det beshe okolo 30lv.Podobre si kupi nqkakava po skupa ot kolkoto purvo nekva evtina i posle skupa presa
![]()
![]()
Моето мнение е че не трябва да се връзваш на такива рекламки по Тв-то, както и момичетата преди мен,и аз мисля че е най-добре да си купиш хубава преса,за предпочитане е да е по-скъпа ,с керамично покритие за да не си гориш косатаа ако не ти се дават толкова пари можеш да пробваш да се изправяш с четка за коса и сешоар,става много хубаво , и трайно и не гори толкова косата,както някоя обикновенна преса
успех (hug)
Ти ще дойдеш, но ще бъде късно! Аз ще гния в грбо судден, ще целуваш букви вместо устни... ще прегръщаш камък вместо мен...
bih zalojila pove4e na hubava presa otkolkoto da 4akam se6oar da mi izpravi kosata ta nali na presata tova i e rabotata![]()
еми предложих й сешоара ако няма възможност за скъпа преса![]()
Ти ще дойдеш, но ще бъде късно! Аз ще гния в грбо судден, ще целуваш букви вместо устни... ще прегръщаш камък вместо мен...
Абе по-добре с преса...иначе аз си изправям косата с ютия ама щото на мен не ми пука дали си горя косата или не...така че по-добре си купи преса![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!