.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Иста na4ukai si go!V drugiden ti 6te popita6 nqkoi za informaciq ama s tova otno6enie nikoi nqma da ti pomogne!Kakvo s1m ti napravila,4e taka da mi govori6 be?!?
    айдеее... Иста пак виновна ко да направя, като може... може процента да е едно на хиляда, но го има. нали така? хахаха... и за начукването... мерси, ма няма нужда сама да го правя - има кой. и ако имам проблем, се съмнявам, че ще прибягна до този форум. всъщност, точно когато имам проблем - блона съм, влизам да се забавлявам хаха... та, отплеснах се, исках да кажа, че си имам достатъчно хора край мен, които могат да ми дадат съвет - три прелестни приятелки, майка, баща, приятел... и още кой ли не... и все пак благодаря...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Иста оффф извинявай Ама съм притеснена все пак...искам да знам тва онова за аналния секс преди да почна да го правя

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    ненормалници... с презерватив, щото каквито болести има, които се предават, просто ти е бедна фантазията!
    че не се забременява, то е ясно...
    То и от свирка мое ги лепнеш повечето болести... Освен ако и тя не е с презерватив

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    ненормалници... с презерватив, щото каквито болести има, които се предават, просто ти е бедна фантазията!
    че не се забременява, то е ясно...
    То и от свирка мое ги лепнеш повечето болести... Освен ако и тя не е с презерватив
    съгласна! ама тука обсъждаме аналния секс... и под въпросните болести имам пердвид и шибани инфекции, които могат да се получат...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    съгласна! ама тука обсъждаме аналния секс... и под въпросните болести имам пердвид и шибани инфекции, които могат да се получат...
    При добра хигиена, няма страшно.
    Инфекция може да се получи особено ако се чука анално и после отново вагинално, тогава е кофти. Иначе педи и след анален секс, просто и двамата се измиват добре и опасността от инфекция е минимална.

Guest
    Abe ei hora Kajete mi beeeeeeeeee moje li da se zabremenee ako spermata se ste4e ili neeeeeeeeeee?????
    Не може, споко.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Анален секс!

С приятеля ми се каним след няколко месеца да правим анален секс и искам да съм подготвена!Та въпроса ми е:Ако той свърши в ануса ми после спермата изтича ли или си остава там?И ако изтича може ли да попадне във влагалището и да се забременее?
    Анален секс - не е лоша идеята Няма място за притеснение! Може с презерватив, може и без, но е препорачително със, защото могат да се пренесат бактерии и т.н. + че по кондома има лубрикант и той спомага за по-лесно проникване! Не боли (е трябва да се използват облажнителни). Е, кефа за него ще е уникален, не колкото за теб, но е пак готино! Не се притеснявай, не се забременява! Ако пък се стече не мисля, че ще забременееш! Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си