- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс!
айдеее... Иста пак виновнаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
ко да направя, като може... може процента да е едно на хиляда, но го има. нали така? хахаха... и за начукването... мерси, ма няма нужда сама да го правя - има кой. и ако имам проблем, се съмнявам, че ще прибягна до този форум. всъщност, точно когато имам проблем - блона съм, влизам да се забавлявам
![]()
![]()
хаха... та, отплеснах се, исках да кажа, че си имам достатъчно хора край мен, които могат да ми дадат съвет - три прелестни приятелки, майка, баща, приятел... и още кой ли не... и все пак благодаря...
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Иста оффф извинявайАма съм притеснена все пак...искам да знам тва онова за аналния секс преди да почна да го правя
![]()
съгласна! ама тука обсъждаме аналния секс... и под въпросните болести имам пердвид и шибани инфекции, които могат да се получат...Първоначално написано от Kulio Gangstera
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Не може, споко.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Анален секс - не е лоша идеятаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Няма място за притеснение! Може с презерватив, може и без, но е препорачително със, защото могат да се пренесат бактерии и т.н. + че по кондома има лубрикант и той спомага за по-лесно проникване! Не боли (е трябва да се използват облажнителни). Е, кефа за него ще е уникален, не колкото за теб, но е пак готино! Не се притеснявай, не се забременява! Ако пък се стече не мисля, че ще забременееш! Успех!
![]()