- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nemojah da svursha pri lizane
da si kaja az edno mom4e me liza chas i polovina i nemojah da svursha
na vas momi4eta sluchvalo li vi se e i zashto e taka?![]()
и ся кво прайм ?![]()
![]()
счупена ти е путката
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
случвало ми се е... много пъти... иии... още от първия път се усетих - преструваш се![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Трябва ти основен ремонт - нови бутала, сегменти, клапани! Шлайф на главата, нови гарнитури и ще свършваш всеки път от воле!
МАЛЕ КАК МРАЗЯ ДА СЕ ПРЕСТРУВАТ! Вие какво си мислите, че аз патки паса?!
Нормално е да не можеш да свършиш от лизане. Едно, че момчето може да не знае как да го прави. Друго, че ако те олигави много, можеш да загубиш чувствителност. Трето, може да не си достатъчно отпусната или чувствителна долу.
На много напълно нормални хора им се случва да зацепят и да не могат да достигнат оргазъм. ОРГАЗМЪТ НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО! Стига да ти е харесало, той скоро сам ще дойде.
edit: ям букви. трябва да ставам.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
съласен съм!!! Счупена ти е п*тката
Дъ бест аватар от галерията
Съгласна с Шизъл.
Отпусни се и не го мисли толкова пустия му оргазъм.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
да, де, ама като е от женски пол?Първоначално написано от KoRn
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
еми... защо мислиш го правим? за да не ви обидим... щото казваш така... ама ако приятелката ти/момичето, с което си, не може да свърши и то няколко пъти подред (не ти говоря за един ден, а примерно в продължение на седмица, месец... ) ще ти стане гадно, нали?Първоначално написано от shizzle
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
не П*тката а Пут*ата
Дъ бест аватар от галерията
Да, ще се чувствам гадно, НО ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА НАМЕРЯ НАЧИН!Първоначално написано от Иста
А като се преструвате, аз откъде да знам, че правя нещо грешно? Това е типично женско мислене (темата за равноправието май още е активна) - КАК да се поправя, като аз ДОРИ НЕ ЗНАМ, че има проблем!?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
[quote=shizzle]тука съм съгласна... ама все пак ни простете, щото все пак го правим с мисъл за васПървоначално написано от "Иста
еми... защо мислиш го правим? за да не ви обидим... щото казваш така... ама ако приятелката ти/момичето, с което си, не може да свърши и то няколко пъти подред (не ти говоря за един ден, а примерно в продължение на седмица, месец... ) ще ти стане гадно, нали?[/quote![]()
![]()
![]()
иначе... тъй като на мен ми се е случвало така с едно момче... просто му казах... е, първо му показах, после му казах... хах
и помогна!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Абе п*у*т*к*а*т*а ти от мъжки пол ли е бе?Първоначално написано от Иста
Често се случва,ама какво от това-нали ми е готино.
еми... кой за какво си мисли... аз го чета с АПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
явно е, че наистина има момент, в които съм като албански реотан... не, момент, другите, в които не съм са по рядко...
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
амии и на мен ми се е случвало да не свършвам (не 1час но се пак..) а и не е задължително.. зависи си от мн неща ( от настроението ти и т.н.. също и от момчето другия път му давай наставления)
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
ходи на лекар това не е нормално...Първоначално написано от momi4enceto0o0o
и той да ти тегли един език да провери къде е проблемаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
не се бъзикай, аз имах същия проблем преди известно време...не можех да свърша от лизане и ми предписа едни антибиотици и сега нямам никакви проблеми, както усетя езика...така свършвам..
сладуранке, не прочете ли, че това се е случила на много момичета и всичко се е оправило от само себе си.
Чувствам се глупаво. Антибиотици за лечение на оргазмени проблеми? Признавам си, хванах се в първия момент ^_^
Не ти вярвам, ела да проверя! ахахаПървоначално написано от malka_sladuranka
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
дам... и на мене ми предписаха едни антибиотици, от които сега като погледна мъж и вече почвам да стена от удоволствие... ама няма какво да се прави...
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!