- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nemojah da svursha pri lizane
Mm ne te lizal kogoto trqbvaПървоначално написано от momi4enceto0o0o
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
бах маа му час и половина лизане... не ми се е случвало![]()
![]()
аз ще заспя ако някой ме лиже час и половина бе...хахаПървоначално написано от zaiobaio
Ти си мислиш че неможе едно моче да лиже час и половина верно не е и половина ма до час съм стигал и веселото е че не на 1 момиче и за това свързано че не си стигнала до оргазъм има мн възможности или да не си толкова чувстивителна или просто момчето да не те лиже и др въпрос е дали ще стигаш до 2ри или 3ти оргазъм щот ако е 2ри или 3теи оргазъм един след др малко трудно и 2 часа да те лиже нз ти зн истината !!!
Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!
Ами и аз пък не мога да свърша с лизане...Първоначално написано от Иста
![]()
То не бяха грапави езици,дълги,къси,лигавенет ,смуканета..емиии не става и не става така както го искам аз.
Не "казвам",че не ми е хубаво...напротив..хубаво ми е,но ми е НЕДОСТАТЪЧНО !!!
А да не говорим,че се иска майсторлък за тая работа..не само да ближеш като коза буца сол,ами техники ала бала...![]()
Сложна история...
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
правилно казано ultra без убочение на каде ..???
Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!
Ами за никъде...Първоначално написано от Guai
Имам една позната,попаднала на някакъв,той пък се занимавал усилено там с някакви точки по тялото..(май нещо подобно на акупунктурата)...
Та тя ми разправя,тоя такова лизане я лизал...2 часа...свършила не знам си колко пъти...кви точки и набарал,как я натискал,ама я побъркал от кеф...Каза,че до сега не била изпитвала подобно нещо и онзи бил факир по тази частдаже и не се нае@али...само лизане
![]()
Тъй,че който си го може...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Може би пича не е знаел как и къде да играе с езика![]()