.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: torenti

Guest

torenti

na4i mnogo puti sam vlizala v temi naprimer za link kam orange county i kam drugi filmi i seriali.No se davat pove4e torenti.Ta vuprosa mi e kak da rabotq s tezi torenti ?btw imam reg v zamunda.net i se opitah da izteglq Gospodari na polojenieto no m i izliza nqkav nadpis i ne moga.Dali nqma6e ne6to ob6to sas tazi programa BitComet?Kajete mi plsssss

Guest
    trqbva da ima6 programata BitComet purvo.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Re: torenti

Цитирай Първоначално написано от o.c.
    na4i mnogo puti sam vlizala v temi naprimer za link kam orange county i kam drugi filmi i seriali.No se davat pove4e torenti.Ta vuprosa mi e kak da rabotq s tezi torenti ?btw imam reg v zamunda.net i se opitah da izteglq Gospodari na polojenieto no m i izliza nqkav nadpis i ne moga.Dali nqma6e ne6to ob6to sas tazi programa BitComet?Kajete mi plsssss
    Изтегли си utorrent, влезни във форумите на Дата.бг и там в раздела за торренти има обяснение. Лесно е. Просто теглиш торрент, отваряш го в юторрента и то си тръгва.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си