.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Iskam savet...

Guest

Iskam savet...

Zdraveite xora i 4NG!
    Problema mi e sledniqt:izlqzox s edno mom4e,zabavlqvax me se prez cqloto vreme,kato si govorixme...az go xaresvam mnogo i toi me xaresva(kazval mi go e),no po vreme na tazi sre6ta toi dori ne me xvana za rakata da ne govorim za celuvka Ne sam ot tezi momi4eta koito pravqt parvata kra4ka i ne milsq 4e nqkoga 6te stana...ta vaprosat mi e kak da go nakaram da napravi toi parvata kra4ka...molqvi daite mi savet za6toto nz kakvo da pravq na sledva6ta sre6ta...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    е що пък трябва да го караш ?
    няма да умреш, ако атакуваш първа
    то бива глупости, ама чак пък толкоз

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Mи направи ти първата крачка или чакай и се надявай той да я направи.Накарай го да се чувства супер спокоен с теб и т.н.
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Guest
    emi kaji mu "davai we davai" ili "po4vai" ili "celuni me" ili neshto takova...

Голям фен
    Град
    София
    Така, докато го чакаш, може някоя друга да ти го вземе. Осмели се ти да направиш първата крачка, нищо няма да ти стане.

mi spynisa i padni vyrhu nego :P poske go sgrab4i i go celuni

Супер фен
    ами хубаво че той те харесва ама той знае ли че ТИ го харесваш? ако не го знае това, може да се страхува да направи първата крачка... Иначе ако знае че го харесваш може просто да се притеснява-излезте още 2-3 пъти да се поотпусне и ако отново нищо не направи вече съжалявам ама ще трябва да поемеш нещата в свои ръце.

Мега фен Аватара на koalka
    Е така да го накараш...няма да стане.Може би той е срамежлив.И какво?Ако ти не направиш първата крачка, нито той, какво?Просто ти го хвани за ръка и го целуни.Какво се притесняваш?Нали знаеш, че те харесва.Няма да те отблъсне.

Амиии ако си по-малка от него той РАЗБИРА СЕ ще чака ти да направиш първата крачка!Повярвай ми при всички момчета е така...И от личен опит ти казвам....Дори и само 1 година да ви е разликата той пак ще се има за голям хах! Ако си по-малка даваййй настъпвай гаста...
    А пък ако сте на една възраст според мен той може да е по срамежлив давай!Направи я ти първата крачка...От опит глава не боли ))~
    Love EMO STYLE!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: Iskam savet...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite xora i 4NG!
    Problema mi e sledniqt:izlqzox s edno mom4e,zabavlqvax me se prez cqloto vreme,kato si govorixme...az go xaresvam mnogo i toi me xaresva(kazval mi go e),no po vreme na tazi sre6ta toi dori ne me xvana za rakata da ne govorim za celuvka Ne sam ot tezi momi4eta koito pravqt parvata kra4ka i ne milsq 4e nqkoga 6te stana...ta vaprosat mi e kak da go nakaram da napravi toi parvata kra4ka...molqvi daite mi savet za6toto nz kakvo da pravq na sledva6ta sre6ta...
    ох мила какво ти пречи ти да направиш първата крачка...да си призная и аз мислех като теб..докато не се запознах със сегашното ми гадже....и се наложи аз да направя първата и нищо не ми стана!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest
    mn 4estno se slu4va az da pravq purvata kra4ka i o6te sum jiva i 6tastliva
    az ako sum na tvoe mqsto 6te mu pravq malki neverbalni nameci - 6te si naklanqm glavata nastrani, dokato se hilim za ne6to 6te go dokosna po rukata, ili puk kato me izpra6ta 6te se doblija muni4ko. takiva rabotki deistvat ponqkoga.

Супер фен
    moje da ne e znael dokyde da stigne na pyrvata sre6ta

Guest

Re: Iskam savet...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite xora i 4NG!
    Ок, ок, какво да правиш ли? Ми направи първата крачка... достатъчно очевидно ли е?

Голям фен
    Ееее,те пък сега от първата среща,хубавите неща не веднъж съм писала тук,стават бавно ...Не знам дали има начин как да накараш някой да направи първата крачка.Ако му опреш пистолет в главата и му кажеш " Целуни ме,иначе ще ти пръсна мозъка!" може и да стане ...Не ве,сериозно....Ако имаше такъв начин,просто вече да ходя с целият град.Направи първата крачка,няма да съжаляваш и няма да умреш,ако ти стане нещо аз поемам отговорност
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

няма да те изяде ако ти напраиш 1вата крачка бе ако наистина знаеш че тои те харесва мисля че ще му стане приятно ти да направиш 1вата крачка аиде деистваи
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Съмняваме нещо да ти стане,ако ти го целунеш първа така че смело!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си