.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    adriana pavlova
    Guest

Iskam da popitam dali e vqrno tova...

4e kogato momi4eto e vuv cikul i pravi sex toi spira?? Tova ne 1 mom4e mi go kazva dori i priqtelq mi no ne mi se vqrva a ako e taka da mu kaja na gadjeto

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не е вярно

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аз ъъъ не бих се хвалил със знанията си в тая област, ако бях на твое място

Guest

Re: Iskam da popitam dali e vqrno tova...

Цитирай Първоначално написано от adriana pavlova
    4e kogato momi4eto e vuv cikul i pravi sex toi spira?? Tova ne 1 mom4e mi go kazva dori i priqtelq mi no ne mi se vqrva a ako e taka da mu kaja na gadjeto
    tova ne e vqrno 6toto tova u4a.a ako mom4eto mnogog iska da pravi sex da si vzeme kurva i gotovo no praveneto na sex dokato momi4eto e v cikal e protivo pokazno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не е вярно, разбира се Това явно са си го измислили по загорелите момчета, за да се съгласят гаджетата им да спят с тях, дори когато са неразположени..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Не е вярно, опитвала съм и не е така.След секс е все едно нищо не си правила.

Guest
    Пълни глупости! Правила съм и не спира, върви си нормално, все едно нищо не е станало...

Голям фен
    Град
    Бургас
    че то ако спираше всички щяхме да го правим по време на секс хахах
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

запушва те... да
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Не е вярно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Е как да не е вярно? Следната ситуация - чешма - лявото кранче е левия яйчник, дясното кранче десния яйчник, самата тръба където излиза водата е вагината и самия изход на половите органи, е като сложиш тапа на чешмата тя спира да тече нали???

луд съм

Guest
    ako ti 6a pere6 posle-na4i ne e verno.ot tova zavisi nai-ve4e!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Доставяне на удоволствие и постигане на оргазъм по време на цикъла би трябвало да прави менструацията по-безболезнена. Спира болките, намалява течението.. Но не го спира!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Е как да не е вярно? Следната ситуация - чешма - лявото кранче е левия яйчник, дясното кранче десния яйчник, самата тръба където излиза водата е вагината и самия изход на половите органи, е като сложиш тапа на чешмата тя спира да тече нали???

луд съм

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ест. 4е не е вярно
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    що пък да не е вярно! не спира ама при силен оргазъм след това спира болката и намалява

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tova ne e vqrno 6toto tova u4a.a ako mom4eto mnogog iska da pravi sex da si vzeme k***a i gotovo no praveneto na sex dokato momi4eto e v cikal e protivo pokazno
    искам да ти кажа само че не е противопоказно... няма никакъв проблем да се прави секс когато момичето е в цикъл... щом двамата искат да си доставят удоволствие, не виждам какъв е проблема... но сексът задължително трябва да е с презерватив...
    а отговор на въпроса : не, не спира, може би намалява до известна степен болките
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен
    Град
    trqvna
    съжелявам но не е вярно

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    съжелявам но не е вярно
    чел съм на сума ти места... не си права... да, по-разпространено е схващането, че секса когато момичето е в цикъл е лошо и е като лоша поличба... но от биологична гледна точка... не се вреди на момичето по никакъв начин... ти като не искаш да правиш секс докато си в цикъл , ок... аз също не мисля че е мн добра идея и не го правя... но чисто като факт е възможно

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Иста

запушва те... да
    нях нях нях нях

Не не ти спира цикъла(няма как пениса да го уплаши! ) ..
    Аз съм правила по време на цикъл,и единственото което ми направи впечатление е кърпата след това която беше,сякаш някой е клал някой в/у нея
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от atanakata
    tova ne e vqrno 6toto tova u4a.a ako mom4eto mnogog iska da pravi sex da si vzeme k***a i gotovo no praveneto na sex dokato momi4eto e v cikal e protivo pokazno
    искам да ти кажа само че не е противопоказно... няма никакъв проблем да се прави секс когато момичето е в цикъл... щом двамата искат да си доставят удоволствие, не виждам какъв е проблема... но сексът задължително трябва да е с презерватив...
    а отговор на въпроса : не, не спира, може би намалява до известна степен болките
    По време на цикъла намаляват защитните функции на влагалището, променя се киселинността и е много по-опасно за разни инфекции и прочие за момичето... да не говорим че е и болезнено, щото липсват тия сокове, които иначе го правят влажно... аз лично като съм в цикъл по никакъв начин не мога да си го предсавя да го правя, ще съм суха, ще ме боли, ще ми е дискомфортно от кървища и съсиреци и на всичкото отгоре после като нищо ще си навлека някое бяло течение или прочие...

a

NE e Vqrno
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

с риск да повторя!НЕ

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"

Цитирай Първоначално написано от Ilianka_14
    Цитирай Първоначално написано от atanakata
    По време на цикъла намаляват защитните функции на влагалището, променя се киселинността и е много по-опасно за разни инфекции и прочие за момичето... да не говорим че е и болезнено, щото липсват тия сокове, които иначе го правят влажно... аз лично като съм в цикъл по никакъв начин не мога да си го предсавя да го правя, ще съм суха, ще ме боли, ще ми е дискомфортно от кървища и съсиреци и на всичкото отгоре после като нищо ще си навлека някое бяло течение или прочие...
    добре, съгласен съм с това, което си написала... не ги разбирам женските работи... но по принцип МОЖЕ да се прави секс по време на цикъл... това, че ще ти е дискомфортно е друг въпрос... аз не мога да си представя някое момиче да прежали всички тези работи, за да прави секс... може да изчака няколко дена... но хипотетично е възможно

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    atanakata - ами то доста момичета си казаха, че харесват да правят секс по време на цикъл. Изглежда е до гнусливост, срамежливост и чувствителност.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си