.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Pe4kata
    Guest

Kak da karam po-dulgo

Awe 4udq se kolko vreme gore dolu vi izliza edin 4ist i prost seks bez lubovnata igra i tn.Samo seksa , primerno ako go pravite s priqtelkata si za pruv put ili primerno ste o6te v na4aloto na vruzkata i ne ste go prabvili mnogo puti?Sredno do kolko go dokarvate

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    хехе не съм момче ама карай!!!
    по темата:
    с любовната игра с приятеля ми го докарване до 2 часа някъде(не се бъзикам)..... \/
    а без нея около 1 час и н,колоко минутки(5-10 до 15)!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    може и 1 минута може и 2 часа...хаха

Голям фен
    Град
    София
    Зависи колко сме възбудени. Ако много - може и за 3 минути да свърши всичко, но ако не - може и 1 час да продължи.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    15-30 минутки, поне на мен толкова ми е приятно, после ми става някак.. де да знам, след 30тата минутка, вече почва ми става досадно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ти питаш за в началото... беше 30-тина минути, вече е над час. С времето ще се научиш да се контролираш споко.

Зависи от опита на момчето. В началото ще е по-малко, а след време като нпонатрупаш опит ще стане по-дълго.
    Колко време ще просължи също е много трудно да се каже. Зависи от мястото, от това колко сте възбудени. Може да е за 2 минути или за 2 часа.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E4%E8%ED%E8
    Ето и една тема, която би трябвало да ти помогне.

Guest
    2 часа и 45 мин без любовна игра

Pe4kata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Зависи от опита на момчето. В началото ще е по-малко, а след време като нпонатрупаш опит ще стане по-дълго.
    Колко време ще просължи също е много трудно да се каже. Зависи от мястото, от това колко сте възбудени. Може да е за 2 минути или за 2 часа.
    Да де , точно това е , чудя се как може да се сдържа повече време за да не бъде излагация.Какво мога да направя за да удлължа периода докато получа еакулация?В смисъл не е много яко аз да си се изкефя а макцата да остане като гръмната и да не е усетила почти нищо.Нещо като в американски пай 2 ( ако не се лъжа ) оня пичага свърши 2пъти само докато се съблече мацката.Дайте некъв съвет да изкарам повече ,че не искам да изпадам в ситуацията на оня пич

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Направи си чекия преди да се срещнеш с мацката. А по принцип като свършиш един път, давай втори \/ Какво толкова ще се научиш!
    И другите нормални неща от рода на ато почнеш да се възбуждаш повечко го вадиш за няколко секунди, но не я оставяш да скучае, а действаш с ръце, език. И после наново почваш. И другото е почваш да си мислиш за нещо гадно и гнусно. В зависимост какво на теб наистина ти е гадно, тук се разпространяваше снимка на 3 голи бабки Е такова нещо ще ти помогне.

Супер фен
    Мене рекорда ми е 4 часа. Иначе нормално около 2.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Мене рекорда ми е 4 часа. Иначе нормално около 2.
    ...и после неможеше да сядаш...

Guest
    Около месец и месец и половина ... Е паузи да хапнем и изпушим 1 цигара

Guest
    Осем секунди.

Като усетиш, че скоро ще свършиш го извади за малко. След това пак продължавай. Друг трик е да си мислиш за нещо гадно, което да намали възбудатата ти.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хахах.. Amayo май цитира колко време на нощ сънува

И, Умнияя.. "не можеш". Не "неможеш".
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Винаги е различна продължителността на секса. Иначе като го правите се разсейвай, ако искаш пускай ТВ-то и гледай и помпай По сдържай се!

Голям фен
    Мани тоя аватар че ме стресира !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Град
    По-скоро е лицемерен. Не вярвам да ми издържи на "третирането с ножа", а вече си е лепнала кръв по аватара.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Imala sum i 1-minutka sex i 2 chasa. I da vi kaja za predpochitane e neshto sredno aritmetichno..abe 30 minutki bash sex si e ok. Ako si v nastroenie ti se shte povechko, ako ne si ne ti se iska i taka. Abe koi li gleda chasovnika... trqbva da ste mnogo zle, za da broite minutite!
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    По-скоро е лицемерен. Не вярвам да ми издържи на "третирането с ножа", а вече си е лепнала кръв по аватара.
    Аз ли съм лицемер ве ?! >
    Моя аватар е по-нормален извинявай но мога си сложа как режат глава на човек , аре стига се излага и ти и казвал на черното - бяло , тва нейното/неговото е найстига стресиращо

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Град
    Не говоря на теб, ва, надрусан! ^_^

Atula.. С партньорката ми си настройваме аларма, защото изобщо забравяме къде сме, а още повече - кога сме.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първия път на гаджето ми беше 5 мин,а втория над 2 часа. Между двата акта имаше 17 дни разстояние. т.е-много е относително и не може да се каже със сигурност.

Голям фен
    Град
    trqvna
    зависи но към 30-60 минути

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си