- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da karam po-dulgo
Awe 4udq se kolko vreme gore dolu vi izliza edin 4ist i prost seks bez lubovnata igra i tn.Samo seksa , primerno ako go pravite s priqtelkata si za pruv put ili primerno ste o6te v na4aloto na vruzkata i ne ste go prabvili mnogo puti?Sredno do kolko go dokarvate![]()
Зависи колко сме възбудени. Ако много - може и за 3 минути да свърши всичко, но ако не - може и 1 час да продължи.
15-30 минутки, поне на мен толкова ми е приятно, после ми става някак.. де да знам, след 30тата минутка, вече почва ми става досадно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ти питаш за в началото... беше 30-тина минути, вече е над час. С времето ще се научиш да се контролираш споко.
Зависи от опита на момчето. В началото ще е по-малко, а след време като нпонатрупаш опит ще стане по-дълго.
Колко време ще просължи също е много трудно да се каже. Зависи от мястото, от това колко сте възбудени. Може да е за 2 минути или за 2 часа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E4%E8%ED%E8
Ето и една тема, която би трябвало да ти помогне.
2 часа и 45 мин без любовна игра
Да де , точно това е , чудя се как може да се сдържа повече време за да не бъде излагация.Какво мога да направя за да удлължа периода докато получа еакулация?В смисъл не е много яко аз да си се изкефя а макцата да остане като гръмната и да не е усетила почти нищо.Нещо като в американски пай 2 ( ако не се лъжа ) оня пичага свърши 2пъти само докато се съблече мацката.Дайте некъв съвет да изкарам повече ,че не искам да изпадам в ситуацията на оня пичПървоначално написано от Aleandra
![]()
Направи си чекия преди да се срещнеш с мацката. А по принцип като свършиш един път, давай втори \/ Какво толкова ще се научиш!
И другите нормални неща от рода на ато почнеш да се възбуждаш повечко го вадиш за няколко секунди, но не я оставяш да скучае, а действаш с ръце, език. И после наново почваш. И другото е почваш да си мислиш за нещо гадно и гнусно. В зависимост какво на теб наистина ти е гадно, тук се разпространяваше снимка на 3 голи бабкиЕ такова нещо ще ти помогне.
Мене рекорда ми е 4 часа. Иначе нормално около 2.
2т. системно
...и после неможеше да сядаш...Първоначално написано от Amayo
Около месец и месец и половина ... Е паузи да хапнем и изпушим 1 цигара![]()
Осем секунди.
Като усетиш, че скоро ще свършиш го извади за малко. След това пак продължавай. Друг трик е да си мислиш за нещо гадно, което да намали възбудатата ти.
Хахах.. Amayo май цитира колко време на нощ сънува
И, Умнияя.. "не можеш". Не "неможеш".
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Винаги е различна продължителността на секса. Иначе като го правите се разсейвай, ако искаш пускай ТВ-то и гледай и помпайПо сдържай се!
По-скоро е лицемерен. Не вярвам да ми издържи на "третирането с ножа", а вече си е лепнала кръв по аватара.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Imala sum i 1-minutka sex i 2 chasa. I da vi kaja za predpochitane e neshto sredno aritmetichno..abe 30 minutki bash sex si e ok. Ako si v nastroenie ti se shte povechko, ako ne si ne ti se iska i taka. Abe koi li gleda chasovnika... trqbva da ste mnogo zle, za da broite minutite!
Не говоря на теб, ва, надрусан! ^_^
Atula.. С партньорката ми си настройваме аларма, защото изобщо забравяме къде сме, а още повече - кога сме.
Първия път на гаджето ми беше 5 мин,а втория над 2 часа. Между двата акта имаше 17 дни разстояние. т.е-много е относително и не може да се каже със сигурност.
зависи но към 30-60 минути![]()