.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: skype

skyperka
    Guest

Zdraveite,zna4i iskam da vi popitam moje li da se vidi hronologiqta na 4ata,kogato ne e pisano ot sy6tiq komp?I ot nqkade drugade moje li osven ot tam deto pi6e "Hronologiqta na 4ata"
    Ms predvaritelno

Темата ти не е за тук. А хронологията можеш да намериш най-отгоре кадето е файл, изглед... отиваш на Инструменти и там на последни сесии в чата. Само че не знам дали skypa ти е на български като моя.
    Ае успех
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Темата ти не е за тук. А хронологията можеш да намериш най-отгоре кадето е файл, изглед... отиваш на Инструменти и там на последни сесии в чата. Само че не знам дали skypa ти е на български като моя.
    Ае успех!!!
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Guest

Re: skype

Цитирай Първоначално написано от skyperka
    Zdraveite,zna4i iskam da vi popitam moje li da se vidi hronologiqta na 4ata,kogato ne e pisano ot sy6tiq komp?I ot nqkade drugade moje li osven ot tam deto pi6e "Hronologiqta na 4ata"
    Ms predvaritelno
    Да може. Просто абонатите чиято хронология те интересува трябва да са онлайн

az puk znam 4e ne moje... e sq s edin fr si pisahme i bqh na drug komp kato si doidoh u nas imashe samo polovinata 4at..

skyperka
    Guest
    ami ne stava taka!Pokazvat se samo tezi ot koito e pisano ot tva pc,drug na4in nqma li?

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Сървъра помни само абонати , за хронология на всеки комп. си е индивидуално не можеш да гледаш хонологията от всички компютри дет си писал/а

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Град
    In Devil`s HearT
    Emi to si ima edin mnogo prost i lesen nachin ...molish choveka det ste si pisali da ti pishe ot hronologiqta koqto te interesyva i bi trqbvalo da stane nomera

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си