- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- tolkova li e vajen razmera na gurdite??
hora imam problemstrahuvam se ot po seriozno obvurzvane s mom4e(sex)poradi tova 4e nqmam golemi gurdi. tova naistina me pritesnqva.pove4eto mi priqtelki a i mnogo po malki ot men momi4ata imat po golemi gurdi ot moitei tova 4esno kazano dosta me depresira.osven tova nqmam po dulgotraini vruzki s mom4eta i mislq 4e to4no tova e pri4inata tui kato zadari tova 4e 4uvstvam nepodgotvena za polov akt.molq vi kajete mi kakvo da pravq
![]()
дай си телефона![]()
бе кво ти дреме и аз немам гърди ма не ми пречи![]()
не е важен спокойновсичко е въпрос на срам , но ще го преодолееш
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Да не ти пука![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Дай си телефона на assdПървоначално написано от mimi15
![]()
![]()
![]()
bezsmisleno e da se pritesnqva6 za tova.koito ne te haresva da go duha.6e nameri6 nqkoi za koito nqma nikakvo zna4enie.
ми да кой подбира - мастурбираПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
ассд не подбира, ебе и после пие бира! е тва е жувота както се казва![]()
Milo momiche,
edno vreme i az bqh kato teb. Bqh glupava i se pritesnqvah,no osyznah,4e nqma smisyl. Tova s golemite gyrdi e kli6e. Za hubav sex ne ti trqbvat golemi gyrdi! Tova ne biva da te pritesnqva,za6toto vsi4ko e vytre v teb! Ne se sduhvai,mila! Pravi sex,bez zadryjki,tova e poslednoto ne6to,koeto trqbva da te kara da se sramuva6!
mi da ti kaja myjete imame vredniq navik da sybli4ame jenite s o4i (pone az de ) misylta mi e 4e vednyj trygnal s teb toi vida 4e ima6 malki gyrdi (osven ako nosi6 podplynki) i e naqsno
mi da ti kaja myjete imame vredniq navik da sybli4ame jenite s o4i (pone az de ) misylta mi e 4e vednyj trygnal s teb toi vida 4e ima6 malki gyrdi (osven ako nosi6 podplynki) i e naqsno
Хич да не ти пукаТой не ходи с циците ти а с теб
![]()
маа фака
На слухове не вярвам. Дай снимка да преценим.
точно същото ми е мнението. Той ще знае колко са ти големи и преди да те види гола.Първоначално написано от Анонимко
И аз имам малки гърди и сега не ми пука може би защото не съм се притеснявала дали като правя секс това ще повлияе по някакъв начин.
Забелязала съм,че гърдите са едно от първите неща които момчето заглежда в момичето и честно казано съм малко учудена,че момчетата във форума разсъждават така....![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
приятелката ми има малки гърди, но не бих я сменил и за най-цицорестата крава!не се притеснявай изобщо
Vaobshte da ne ti puka!Edrocicestite dami sa za kompleksarite.Edva li shte sreshtnesh inteligenten maz,koito da haresva zeni s golemi gardi.Ne sme tiradzii vse pak.Estetite se interesuvat ot kachestvoto a ne ot kolichestvoto.
Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!
мила, и аз така се притеснявах преди време... няма за какво... мога да ти кажа, че има толкова много момчета, които харесват момичета с малки гърди. не се притеснявай... ще минат няколко години и ти ще го осъзнаеш... до тогава вярвай, че си толкова хубава, колкото можеш да си. и не се излъгвай с диети, упражнения и тям подобни глупости за увеличаване на буста...
всичко е ок.
а относно това дали да си готова да правиш секс... недей се засилва толкова... явно си и още малка. после ще съжаляваш. казвам ти го от личен опит...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Въпроса допира до приятеля ти.Ако той ти ги харесва такива каквито са, какъв е проблем?
То и аз не съм Памела Андерсен, но приятеля ми ги харесва =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Травестит е, нали?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Няма значение колко големи са гърдите ти. Не за първи път казвам, че момчето ходи с теб, защото те харесва такава, каквато си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
големите гърди са бонус.. Да, хубаво бонус, но може и без тях.
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash!Momcheto ako naistina te obicha,nqma da se interesuva ot razmera na gurdite ti,a shte te prieme takava,kakvato si-s vsichki tvoi pliusove i minusi!
който каквото и да ми разправя сам на мнение, че размера има значение и то голямо. Един познат дето е много як, фитнес яко не е кой знай колко хубав ама му се лепят мацките. Ти си с момиче не заради гърдите й, а заради самата нея. Ама извинявай няква плоса кат дъска..... Примерно някой спортист добре оформен с някви гърди, които са по - големи от на приятелката му извинявай много ама кво е тва. Момичетата от нашия клас имат малки гърди и ебаси ташака дето си прават момчетата от нашия клас с тях. Една готина от нащо даскало дето не ме поглежда изобщо, един път ме видя да излизам от фитнеса и баси погледа дето ми вкара.