.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Хич да не ти пука Той не ходи с циците ти а с теб
    ^^....правилен отговор...хаха....

BeBoLiNkA
    Guest
    Ae macka vij ima 2 vida mom4eta !viq sa tez tejkarite koito izlizat s mackite samo zaradi porednata broika.Ako maja ti e ot tqh smqtai 4e nqma da izkara6 kasmet i tova 4e gardite ti sa malki 6te sa parvoto ne6to koeto 6te zabeleji. No ima i dr tip - mom4etata koito naistina mogat da obi4at momi4e togava ne gi interesuva kolko ti e golqmo dupeto ili koi razmer ti e sutiena te prosto si te obi4at. Ti samo trqbva da re6i6 tvoq pi4 ot koi vid e

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    PRO, знам, че не ти е лесно да си млад и тъп, но бъди мъж - стисни зъби и не го показвай пред всички.

На фитнесджийчетата им се лепят не заради мускулите, а заради самочувствието. Нали знаеш онова готино усещане след тренировка? Е, как да не се чувстваш готино със себе си. А щом на теб ти е готино и момичетата видят това, ставаш доста по-привлекателен. Никой не иска мушмули.

А онова за мацката, дето ти е хвърлила поглед, сигурна ли си, че просто не те е помирисала?

По темата съм писал много и в момента ме мързи. Може в следващата да направя пълен разбор на плюсовете и минусите на различните размери.

Лично за мен няма голямо значение, стига да не са прекалено големи. За мен прекалено малки няма
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    аве чакаите ве хора бахахахах,ще ме счупите от смях ве,ама вие наистина ли се занимавате да пишете такива глупости ябаааа,земете се прегедаите,хората копират такива теми в ирс каналите и се смеят с вас ве хахах,как мислите че научих за тая темичка,да ви изглеждам на редовен потребител на teenproblem.net bahahhahaha

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аве чакаите ве хора бахахахах,ще ме счупите от смях ве,ама вие наистина ли се занимавате да пишете такива глупости ябаааа,земете се прегедаите,хората копират такива теми в ирс каналите и се смеят с вас ве хахах,как мислите че научих за тая темичка,да ви изглеждам на редовен потребител на teenproblem.net bahahhahaha
    Tва че ти си тъпо лапе-комплексар нас хич не ни шиба по дупарите!
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Голям фен
    Град
    trqvna
    абе да не ти пука важното е да са стегнати а малките винаги са стегнати

CvEtI`KiSs
    Guest

hi

slu6ai macko ama hi4 da ne ti puka
    az sum 11 klas i 1 moq priqtelka e 8 a gi vadi mnnnn golemi a az su6to imam malki i mn puti sa i vikali oooo zuuuu kvi gi vadi6 abe mi tvoite 6to ne sa porasnali
    nekvi takiva ot sorta
    i men nikoga ne mi e pukalo
    ne trq ti dreme

Guest
    Сега щи кажа един начин да си огелемиш гърдите почваш секи ден да ядеш по 5 банички и да пиеш по 2 литра боза и така за около 6 месеца гърдите ти ще станат 3 пъти по големи, а останалата част от талото ще наедрее 5 пъти

Град
    Constantinopole, Byzantium
    Ми няма лошо ако са мънички нали? Ама чак пък никакви да ги няма... Това вече е малък проблем..

Фен
    Град
    На далече
    ми аз мойта немога да я гушна шот има големи гърди и само я ебавам ся к'во само гърдите ли да ти гушкам

Guest

Re: tolkova li e vajen razmera na gurdite??

Цитирай Първоначално написано от mimi15
    hora imam problem strahuvam se ot po seriozno obvurzvane s mom4e(sex)poradi tova 4e nqmam golemi gurdi. tova naistina me pritesnqva.pove4eto mi priqtelki a i mnogo po malki ot men momi4ata imat po golemi gurdi ot moitei tova 4esno kazano dosta me depresira.osven tova nqmam po dulgotraini vruzki s mom4eta i mislq 4e to4no tova e pri4inata tui kato zadari tova 4e 4uvstvam nepodgotvena za polov akt.molq vi kajete mi kakvo da pravq
    Ако проблема относно секса ти е само гърдите, значи няма какво да се притесняваш - ние гледаме повече задниците не гърдите. А и щом момчетата искат да спят с теб значи те харесват такава каквато си!

sWeEt_SeEd
    Guest
    изобщо ама изоообщо не тряа да те ебе за тфа и аз имам малки гърди ма приятелят ми ги харесва даже много ти кфо искаш ли да са ти като на дойна крава ахехаехае...както казва баща ми-'По добре да са малки, но чувствителни' \/

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    спокойно, и моите не са като на Памела Андерсън (да не кажа хич), но това не ми пречи изобщо до сега съм нямала проблеми заради това, дори много често ми казват, че жените с малки гърди били много по-страстни :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Забелязала съм, че доста мъже харесват малки гърди, така че не мисля че има от какво да се притесняваш.

dsad
    Guest

asda

razbira se che sa vajni kato pravim sex v banqta trqq ima kade da se fana :P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Re: asda

Цитирай Първоначално написано от dsad
    Wooo, чакай малко! Като стане една хлъзгава от водата и сапунката, каквото и да има, не можеш се хвана за нея! Чак ти се изхлузва от ръцете като я хванеш за нещо по-така
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: asda

прави го с някой с пишка и ще има къде да се държиш

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еми по принцип е по яко с по-големи гърди... но в никакъв случай това не влияе на секса и на връзката като цяло... имам приятелки с много малки гърди, а зад себе си са оставили десетици мъже(момичетата са на 16-17)... предполагам че имаш и други физически качества... но все пак, колко са важни тези едва ли не "повърхностни" неща... не всички момчета гледат само външността... примерно за мен е по-важно да мога да си кажа поне 5 приказки с приятелката ми, отколкото само да я клатя... не е ли така ?!
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    прави го с някой с пишка и ще има къде да се държиш

По темата: Ако не си слаба - ОТСЛАБНИ!Така мисля,че ще можеш да привлечеш повече мъжко внимание!
    Incomplete..........

Голям фен
    Аз не разбрах къде е проблема...
    Че са й малки циците или че момчетата не щат да я шибат?!
    Животът е БРЯГ!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    приятелката ми има малки гърди, но не бих я сменил и за най-цицорестата крава!не се притеснявай изобщо
    Това трябваше да се каже!Ако имаш приятел, който те харесва така каквато си проблем няма да имаш!

Guest
    ne se pritisnqvai za takiva gluposti kogato nameri6 istinskoto mom4e koeto 6te te obi4a zaradi tova koeto si a ne za tova kak izglejda tqloto ti 6te razbere6 4e nqma zna4enie kolko sa ti golemi gardite i 4e toi te obi4a ne zaradi tqx..a zaradi tva koet si

ne se pritesnqvai spoko

Предимства на НЕголемите гърди:

1) Като излезеш на среща с някое момче то ще забележи цвета на очите ти, а няма да те гледа постоянно в гърдите.
    2) Като бягаш 300м или скачаш няма да те забавят, да тежат и т.н
    3) Приятелят ти няма да ходи с гърдите ти, а с теб!
    4) Големите гърди увисват по-бързо (май )

...ако някой се сети за още да допълва \/
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си