- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- tolkova li e vajen razmera na gurdite??
Ae macka vij ima 2 vida mom4eta !viq sa tez tejkarite koito izlizat s mackite samo zaradi porednata broika.Ako maja ti e ot tqh smqtai 4e nqma da izkara6 kasmet i tova 4e gardite ti sa malki 6te sa parvoto ne6to koeto 6te zabeleji. No ima i dr tip - mom4etata koito naistina mogat da obi4at momi4e togava ne gi interesuva kolko ti e golqmo dupeto ili koi razmer ti e sutiena te prosto si te obi4at. Ti samo trqbva da re6i6 tvoq pi4 ot koi vid e![]()
PRO, знам, че не ти е лесно да си млад и тъп, но бъди мъж - стисни зъби и не го показвай пред всички.
На фитнесджийчетата им се лепят не заради мускулите, а заради самочувствието. Нали знаеш онова готино усещане след тренировка? Е, как да не се чувстваш готино със себе си. А щом на теб ти е готино и момичетата видят това, ставаш доста по-привлекателен. Никой не иска мушмули.
А онова за мацката, дето ти е хвърлила поглед, сигурна ли си, че просто не те е помирисала?![]()
По темата съм писал много и в момента ме мързи. Може в следващата да направя пълен разбор на плюсовете и минусите на различните размери.
Лично за мен няма голямо значение, стига да не са прекалено големи. За мен прекалено малки няма![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
аве чакаите ве хора бахахахах,ще ме счупите от смях ве,ама вие наистина ли се занимавате да пишете такива глупости ябаааа,земете се прегедаите,хората копират такива теми в ирс каналите и се смеят с вас ве хахах,как мислите че научих за тая темичка,да ви изглеждам на редовен потребител на teenproblem.net bahahhahaha
Tва че ти си тъпо лапе-комплексар нас хич не ни шиба по дупарите!Първоначално написано от Анонимко
![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
абе да не ти пука важното е да са стегнати а малките винаги са стегнати![]()
slu6ai macko ama hi4 da ne ti puka
az sum 11 klas i 1 moq priqtelka e 8 a gi vadi mnnnn golemi a az su6to imam malki i mn puti sa i vikali oooo zuuuu kvi gi vadi6 abe mi tvoite 6to ne sa porasnali
nekvi takiva ot sorta
i men nikoga ne mi e pukalo
ne trq ti dreme
Сега щи кажа един начин да си огелемиш гърдите почваш секи ден да ядеш по 5 банички и да пиеш по 2 литра боза и така за около 6 месеца гърдите ти ще станат 3 пъти по големи, а останалата част от талото ще наедрее 5 пъти![]()
![]()
![]()
Ми няма лошо ако са мънички нали? Ама чак пък никакви да ги няма...Това вече е малък проблем..
ми аз мойта немога да я гушна шот има големи гърди и само я ебавам ся к'во само гърдите ли да ти гушкам
Ако проблема относно секса ти е само гърдите, значи няма какво да се притесняваш - ние гледаме повече задниците не гърдите. А и щом момчетата искат да спят с теб значи те харесват такава каквато си!Първоначално написано от mimi15
изобщо ама изоообщо не тряа да те ебе за тфаи аз имам малки гърди ма приятелят ми ги харесва даже много
ти кфо искаш ли да са ти като на дойна крава ахехаехае...както казва баща ми-'По добре да са малки, но чувствителни' \
/
спокойно, и моите не са като на Памела Андерсън (да не кажа хич), но това не ми пречи изобщодо сега съм нямала проблеми заради това, дори много често ми казват, че жените с малки гърди били много по-страстни :P
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Забелязала съм, че доста мъже харесват малки гърди, така че не мисля че има от какво да се притесняваш.![]()
razbira se che sa vajni kato pravim sex v banqta trqq ima kade da se fana :P
Wooo, чакай малко! Като стане една хлъзгава от водата и сапунката, каквото и да има, не можеш се хвана за нея!Първоначално написано от dsad
Чак ти се изхлузва от ръцете като я хванеш за нещо по-така
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
прави го с някой с пишка и ще има къде да се държишПървоначално написано от dsad
еми по принцип е по яко с по-големи гърди... но в никакъв случай това не влияе на секса и на връзката като цяло... имам приятелки с много малки гърди, а зад себе си са оставили десетици мъже(момичетата са на 16-17)... предполагам че имаш и други физически качества... но все пак, колко са важни тези едва ли не "повърхностни" неща... не всички момчета гледат само външността... примерно за мен е по-важно да мога да си кажа поне 5 приказки с приятелката ми, отколкото само да я клатя... не е ли така ?!
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ако не си слаба - ОТСЛАБНИ!Така мисля,че ще можеш да привлечеш повече мъжко внимание!![]()
Incomplete..........
Аз не разбрах къде е проблема...![]()
Че са й малки циците или че момчетата не щат да я шибат?!![]()
Животът е БРЯГ!
Това трябваше да се каже!Ако имаш приятел, който те харесва така каквато си проблем няма да имаш!Първоначално написано от Анонимко
ne se pritisnqvai za takiva gluposti kogato nameri6 istinskoto mom4e koeto 6te te obi4a zaradi tova koeto si a ne za tova kak izglejda tqloto ti 6te razbere6 4e nqma zna4enie kolko sa ti golemi gardite i 4e toi te obi4a ne zaradi tqx..a zaradi tva koet si![]()
ne se pritesnqvai spoko![]()
![]()
![]()
Предимства на НЕголемите гърди:
1) Като излезеш на среща с някое момче то ще забележи цвета на очите ти, а няма да те гледа постоянно в гърдите.
2) Като бягаш 300м или скачаш няма да те забавят, да тежат и т.н
3) Приятелят ти няма да ходи с гърдите ти, а с теб!
4) Големите гърди увисват по-бързо (май)
...ако някой се сети за още да допълва![]()
\
/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.