.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Град
    Varna
    ае туи че не си с големи цици не мисля че е проблем.Лично аз,пък и приятелите ми си падаме по спортни цицки и стегнати дупета.. големите цици определено не ми са вписват в критерия за жена,а и не мисля че съм единствен..... да има колкото да теглиш там един език да са отчетеш по параграф и толкос
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Хахахах. Гледай сега, това, че си мислиш, че имаш проблем с момчета само заради твоя бюст е мн, ама мн глупаво. Но виж, че имаш малко комплексче отностно гърдите ти - лоша работа. Няма да се отчайваш за глупости. Не е вярно, че харесваме само момичета с големи гърди, но има нещо в тях, което ни привлича, някак си подсъзнателно. Примерно моята приятелка няма големи, ама какво от това, нали се разбираме и харесваме, то другото си идва само на мястото си. Намираш си готини хора за компанийка и някое момче, с което ВЗАИМНО да се разбирате и харесвате и вуала, вече си щастлива .

Въпроса е еднакъв и за 2та пола , само че при нас мъжките е малко по различен ! Мъж с малка п*тка е същото като жена без гърди ! Един мъж когато има малка паца , то какъв мъж е тогава , къде му отива мъжеството ??? Една жена без гърди , какво може да направи освен да се метне от моста на влюбените зад НДК ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си