- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ли са нещастно влюбени бе?!
От доста време пиша във форума и се нагледах на теми от типа "Ще си режа вените"....и прочие...Всички ли са еиднствено и само нещастни?!Как не се появяват повече теми "Господи,колко съм влюбена!"?!е, да тук някой ще каже, защо трябва да се пуска такава тема.. то има тук таме някоя хубава, пък и по-нормално е тук да се задават въпроси и да се говорят неща свързани с "нещастната любов"... но нека бъдем ненормални тогава.
Има ли някой щастлив тука?!НЯкой,който да се чувства окрилен в нечии прегръдки!?
Някой, който да се чувства предаден когато любимият/та му каже че няма да дойде на среща.
Някой, който да се чувства нещастен когато не му се обаждат цял ден.
Има ли? И какво мислите за това да си щастливо влюбен!?
ми полче аз съм ВЛУБЕН ДО УШИ в едно момиче то си зн кое е..........сичко ни е идеално мнм я обичам казвал сум и го не малко пъти и то от сърце тя е всичко за мен наистина сме щастливи заедно и с удоволствие ще кажа че сум щастливо влюени и немога да живея без нея с мисалта за нея става и си лягам няма да има ден ако не стана с нината усмивка и с мисалта за нея.......нищо няма да ни раздели и тя ми е наи добрия приятел с нея мога да си говора за сичко за секи абсолютно всичко което можете да се сетите мога да права с нея...неината прегрутка ме оспокоява и ми вдъхва доверие и .............пак да се повтора немога без нея!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Аз съм една от най-щастливо влюбените, да не кажа и най-щастливо. Обичам го повече от всичко на света, а още по-хубаво е, че и той ме обича.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми аз съм щастлива, много.Лудо влюбена съм.Хората пишат, защото имат проблем и за това срещаш такива теми.И на мен ми се иска всички да са влюбени, но това не става...
ех...аз си мислех ,че съм най-шастливата ама на...Първоначално написано от Aleandra
Страшно съм шастлива с човека до мен,а мисля че го заслужавам щото доста неша преживях преди да го срещна...Нека да сме повече такива
)!!!!
Koalka знам че затова е форума да си помагаме,но мисля че някой и друга оптимистична тема тип "Има щастие и всеки все някога ше го срещне" много ще помогне на отчаяните форумци![]()
Така е да, но после веднага ще ти се нахвърлят "темата е тъпа" и нещо от сорта, но наистина ще ги обнадежди.Първоначално написано от POLA^_^
аз ще я защтитя щото няма да са прави споде мен също трябва да има такива теми да повече самочуствие на заблудените............!!!![]()
![]()
Чукайте на дърво, докато пишете това, защото някой може да завидиАз също се присъединявам към щастливо влюбените
![]()
Iskam da kaja che naskoro pisah tema kolko sym shtastliva.. kak sled vsichkite stradania shtastieto mi se e usmihnalo.. i choveka koito obicham se e vyrnal pri men.. i sym na sedmoto nebe.. prosto go spodelih... ne mi pukashe kakvo mislqt drugite... no loshoto e che mneniata koito mi dadoha ne bqha "Pozdravlenia" ili "Radvame se za teb" ili neshto ot sorta.. a otnovo nqkfi neshta koito vyobshte nqmah jelanie da procheta.. a az prosto iskah da se zaradvate s men..![]()
P.S. Moje da syjalq che napisah tova.. no taka si beshe....
Пола права си дотяга му на човек от такиа неща ама забележи че сайта се казва teenPROBLEM
аз като никога тая ве4ер съм настроена на любовна вълна и мога да ви кажа, 4е вси4ки, които писате в тая тема са щастливки, аз не съм, но е хубаво, 4е има наистина влюбени хора..![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
нали знаеш, че хората виждат винаги лошата страна на нещата.знаят да се оплакват,но не и да се радват на това, което имат!засичала съм и теми, в които пък някой се похвали за нещо и другите едва ли не започват да му се подиграват и да му казват:"е аз са кво да направя?"е такива немога да ги разбера,яд ли ги е,завиждат ли?!комплексари!.....а иначе в момента не съм лудо влюбена,но се надявам, че и това ще стане скоро.не съм тръгнала да се оплаквам!а ти не каза влюбена ли си?\
/
![]()
аз съм влюбена, но тази ве4ер разбрах, 4е няма по4ти никакъв смисъл, защото ТОЙ все още оби4а друга, а и може би, защото направих една голяма глупост, но това не е при4ина да не се радвам, 4е има истински влюбени и щастливи хора
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това е вече поне 3та такава тема от както следя форума. Не, не всички са нещастно влюбени, но това е teenPROBLEM и хората пишат теми по-скоро за да поискат съвет или съчувствие, от колкото за да се похвалят, че всичко им е наред. И това си е нормално.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Eeeee ima mnogo shtastlivo vliubeni tyka pone ot nabliudeniq taka mislq. I estetsfnu az se priseidinqvam kam tqh . Zadnu sym s moito bebe pochti godina i za sega vsichko varvi po med i maslo pak dano da e taka i za napred. A za vaprosa zashto nqma tolkova hubavi temi emi kak zashto? Zashtoto kakav moje da se govori v takiva temi osven horatata da se nadprevarat koi e po shtastliv . A pak i nqma koi znae kakav komentar da ostavish osven '' radvam se'' ili ''bravo'' tochno za tova a pak moje i nqkoi hora da si pomislqt che im go natrivash v nosa ili pak che si prekalenu prefurcunena i se perchisdh i hvalish nasam natam . A pak topva che naistina en vsichki se radvat e tochno ot zloba ili zavist kakto edno momiche se oplakvashe po gore che vmesto da se radvat za neq te pochnali da q uprekvat .
мм да влубена съм до у6и..в едно мом4енце може да се каже 4е вси4ко ни е перфектно само има една трудност 4е сме от разли4ни градове..но все пак превъзмогваме я до колкото можем![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Вие пък хора , да не искате да ви завиждаме , защото ще щастливи ? Адски много ви се радвам на всички тука , които винаги си показвате любовта и ни разкавате за нея ( koalka , Aleandra и др. )![]()
И ние , които сме нещастно влюбени , някога сме били щастливо влюбени , но сега си имаме проблеми . Ще се оправим , някога ще повярваме пак в щастието , иска малко време просто ..
Но все пак , наистина много повече се радвам , когато чета теми от типа на : "Лудо си се обичаме " , отколкото : " Ден и нощ мисля за него , а той дори не иска да чуе за мен .. "
Така , че вие се обичайте и ни показвайте на нас нещастните , че има любов , пък дано някой ден и ние отново се усмихнем и засияем в прегръдките на любими хора![]()
амиииии..какво да ти кажа...аз съм си супер щастлива..било то влюбена щастливо или нещастно![]()
И аз съм към влюбенитеМного, много, много си го обичам и за почти година, откакто сме заедно, още не мога да повярвам, че е с мен и ме обича. Имаме си проблеми, но пък така любовта е по-сладка
![]()
Не може всички да са щастливи...Аз съм нещастно влюбена, обаче май не ми се отразява много на настроението, когато съм сред приятели...може би малко, когато съм сама...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Точно това е целта на темата,Радвам се,че срещтнах разбиране,а не упреци,че темата е тъпа и т.н...Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
само духа на лубовта дасе чува без депресанти и комплексари ххх![]()
![]()
![]()