- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бившите
колко пъти ви се е случвало да се върнете при бивш/а?и заслужаваше ли си изобщо?![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
ами случвало ми се ещо да не си заслужава?
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Не, не ми се е случвало...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ne, ne mi se e sly4valo,ama sam na kosum da mi se sly4ii 6to da ne si zaslyjava,zaslyjava si...moje bi po tozi na4in popravqte gre6kite koito ste pravili predi..
такива простотии не правя![]()
един път затворя ли дадена страница, и на колене да ми пада, връщане назад няма![]()
![]()
още повече, че няма и да намеря нещо ново в него, което да ме върне, щом го знам какво представлява и веднъж вече сме се разделили
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не съм се връщало при бивш, но пък и не казвам, че това е невъзможно! зависи от много неща и при всеки е различно
Така е и при мен. За да сложа край на някоя връзка, то определено трябва да има основателна причина и връщане назад няма...Първоначално написано от valantain_love
Първоначално написано от panterata
да слу4и се наскоро, не то4но да се върна, но за 1 ве4ер отново да, и май сяга осъзнавам, 4е аз съм виновна да не съм сега с този 4овек, защото тогава не вярвах в любовта![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И на мен ми се е случвало и не съм съжалявала
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Около 10 пъти..... еми май този път ще разберем дали си е заслужавало![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Iska mi se da misleh kato teb.. I da imah volqta da go postigna... Za syjalenie sym se vryshtala pri bifsh.. i neshtata pak sa prikluchvali.. kofti.. no fakt!Първоначално написано от valantain_love
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
suglasna....
tva s bivshite e golqma greshka da se vrushash pri tqh...vseki put mai stava vse po-zle,zashtoto chuvsvata se zadulbochavat i problemite sushto i nakra nqma da mojete i da se gledate.samo ako mnogo se obichate i ne vi puka ot nishto moje bi da,no inache bivsh otnovo NIKOGA!!!![]()
Връщала съм се да и единия път си заслужаваше![]()
Не сте съвсем прави. Аз преди 3 години ходех с едно момче и сега пак сме заедно. След 3 години всичко е супер различно и не могат да се сравняват нещата. Времето променя много неща, както хората, така и това, което търсиш у тях.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Амии...да и сега май пак така ще стане![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Emi da sluchi mi se samu vednyj da se vurna pri bivsh o beshe samo za nqkolko chasa i mnogo sajalqvam che go napravih misleh che sym mnogo vliubena no se okaza svsem drugo i ot togava si promenih mnenieto. Toi iskshe pak da se suberem sled nqkolko meseca ama az veche bqh zaeta pak i zashto mi e shtom sme se razdelili znachi e imalo prichina qnma da se razdelqm s nqkoi za gluposti i posle pak da se sabirame . Moje da se karame i takiva neshta no si e do tam a pak ako se razdelim zashto da se sbairame pak za d amoje da se muchim oshte mi po dobre d aprekratim vsichkoi tolkova qvnu nqma da izlezne horatat mnogo rqdko s epromenqt samo ot edno neshtu no vse pak e vazmojno !
slu4valo mi se e 2 putii kato 4e li nqmashe smisul (pone s edniniq..)
![]()
Slu4valo mi se e,situaciqta beshe takava 4e sega dosta sajalqvam...no kakvo da pravq,minali raboti![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
случвало ми се е и е якозаслужава си ...
Да!Връщала съм се и ми се е случвало не един път....Но не мисля.че беше правилно.По-скоро беше продиктувано от моментните емоции.После повторната връзка няма никакъв смисъл.Нищи не е като първия път....няма нито тръпшка нито страст....нищо!Това е глупост...Първоначално написано от radito