- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бившите
Случвало ми се е веднъж... и доста съжалявах, най-много за загубеното време с него![]()
Не ми се е случвало. Но нищо не се знае и няма да кажа, че никога не бих го направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Sluchvalo mi se e i ne syjalqvam![]()
Da vednyj se vyrnah pri biv6iq mi,no sled tva jestoko syjalqvah!!!No mnogo si zavisi i ot 4oveka,parvo trqbva da si pomisli6 dali si zaslujava i togava![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
Случвало ми се е .. 3 пъти с бившия ми пр и не съжалявам .. Ама каквото било било имахме хубави моменти ..![]()
na mene mi se e sluchvalo i to celi 7 puti....![]()
Ми да преди 1 седмица се върнах при бившия
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Vryshtala sam se pri bivshiq i to ne vednyj,a dva pyti.No sega ne sma s nego i se obvinqvam,zashtoto kogato trqbvashe ne vqrvah v lubovta.I NE!Ne sajelqvam,che se vryshtah tolkova pyti pri nego.V bydeshte,ako stane enshto otnovo bih se vyrnala moje bi.No inache i az kato nqkoi ot vas kato zatvorq edna stranica poveche ne se vryshtam nazad!I s nikoi drug ne bih napravila tova da se vyrna.![]()
Не съм се връщала до сега,просто защото към никой от бившите си не съм изпитвала достатъчно силни чувства...а за в бъдеще не знам-по принцип не обичам да се заричам,че не бих направила нещо,защото животът поднася изненади и може да постави човек в най-различни ситуации![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ами да много пъти ми се е случвало с гаджето ми ходиме вече 9 месеца и през тва време късахме 3 пъти и аз все се връщах при него и определено си заслужава.
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
веднъж се върнах за6тото го съжалих...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да,случи ми се преди около 2 месеца.И разбрах колко е глупаво да се връщаш назад.Нещата никога не са същите.
Затова прекратих вече окончателно тази връзка и не мисля повече да се връщам към нея.
![]()
само веднъж...и то дори не знам защо беше...малко тъпичко![]()
ne mi se e slu4valo
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не ми се е случвало, защото към никого не съм имала наистина силни чувства и не съм го обичала (освен сегашното гадже), за да ми липсва дотолкова, че да се опитвам да започвам наново връзка с него.
2 pati...pri ediniq beshe ogromna glupost i go skasah na 2riq den a i ne si zaslujavashe beshe jenkar
pri 2riq prodalji 2 meseca i ne sajalqvam
i neznam zashto pri men vse taka stava - parviq pat kato skusame mi e mn gadno , a vtoriq nishto , ili puk za polovin chas mi stava malko kofti i tva e ...neznam moje bi sled 2riq pat ako neshtata ne svarshat dobre razbiram che ne si zaslujava .. neznam zashto taka stava no ne e losho![]()
Когато причината да се разделим е била в мене съм се връщала. Всъщност връщала съм се само при един човек ...няколко пъти - може би 3-4.
Иначе има два случая. В единия аз съм го отрязала, защото просто съм усетила че не си пасвамезащо да се връщам тогава при него. Вторият случай е да сме се разделили, защото той ме е наранил. В такива случаи на 100% никога не се връщам.
мекко казано доста пъти... и не знам. не ми дреме... мене ми е все едно, важното да има кой да мЪ забавлява![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ne mi se e sluchvalo. ne znam kakvo jivotno sum, ama naistina nikoga ne sum se vrushtala pri bivsh. i nikoga ne sum kusala surcerazderatelno. nie prosto si omruzvame, zapoznavame si novi i hora i reshavame da ne se muchim... i nyama nikoi, s kogoto da sum skusala i posle da ne se govorim. s edno malko izklyuchenie, ama nie daje ne moje da se kaje, che hodehme, taka che ne se broi
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ми аз искам да се съберем,но той отказваПървоначално написано от radito
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!