.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79

Тема: бившите

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Случвало ми се е, но пак тръгнах с него щото имах много да си му връщам ( и успях \/ )
    Кучка съм, но не твоята...

Голям фен
    Град
    sofia
    Случвало ми се е веднъж... и доста съжалявах, най-много за загубеното време с него

Не ми се е случвало. Но нищо не се знае и няма да кажа, че никога не бих го направила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ммда, около 20 пъти при един и същи човек невероятна грешка е,повярвайте ми

Оле ... прити .. и аз си виках , че моите 3 връщания до него са много .

.. да , връщала съм се при бившия и не съм и няма да съжаля за това . Успяхме да си го направим хубаво , така че , всичко беше наред

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Никога.

Голям фен
    Sluchvalo mi se e i ne syjalqvam

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    случвало ми се е само веднъж....и това беше най-голямата грешка в живота ми...мислех си че е искрен този път,но щом веднъж е наранил нищо не пречи да го стори отново....така че не бих го повторила никога!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Da vednyj se vyrnah pri biv6iq mi,no sled tva jestoko syjalqvah!!!No mnogo si zavisi i ot 4oveka,parvo trqbva da si pomisli6 dali si zaslujava i togava
    Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Случвало ми се е .. 3 пъти с бившия ми пр и не съжалявам .. Ама каквото било било имахме хубави моменти ..

lenityyyyyy
    Guest
    na mene mi se e sluchvalo i to celi 7 puti....

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ми да преди 1 седмица се върнах при бившия
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

FiRe_LaDy
    Guest
    Vryshtala sam se pri bivshiq i to ne vednyj,a dva pyti.No sega ne sma s nego i se obvinqvam,zashtoto kogato trqbvashe ne vqrvah v lubovta.I NE!Ne sajelqvam,che se vryshtah tolkova pyti pri nego.V bydeshte,ako stane enshto otnovo bih se vyrnala moje bi.No inache i az kato nqkoi ot vas kato zatvorq edna stranica poveche ne se vryshtam nazad!I s nikoi drug ne bih napravila tova da se vyrna.

Супер фен
    Не съм се връщала до сега,просто защото към никой от бившите си не съм изпитвала достатъчно силни чувства...а за в бъдеще не знам-по принцип не обичам да се заричам,че не бих направила нещо,защото животът поднася изненади и може да постави човек в най-различни ситуации
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ами да много пъти ми се е случвало с гаджето ми ходиме вече 9 месеца и през тва време късахме 3 пъти и аз все се връщах при него и определено си заслужава.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    веднъж се върнах за6тото го съжалих...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    луната:)
    Да,случи ми се преди около 2 месеца. И разбрах колко е глупаво да се връщаш назад.Нещата никога не са същите. Затова прекратих вече окончателно тази връзка и не мисля повече да се връщам към нея.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    само веднъж...и то дори не знам защо беше...малко тъпичко

ami s sega6niq mi priqtel sme kasali ne 1 pat(ama ne za dalgo) i ako tva se broi za vra6tane

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ne mi se e slu4valo
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    София
    Не ми се е случвало, защото към никого не съм имала наистина силни чувства и не съм го обичала (освен сегашното гадже), за да ми липсва дотолкова, че да се опитвам да започвам наново връзка с него.

dran-dran_f
    Guest
    2 pati...pri ediniq beshe ogromna glupost i go skasah na 2riq den a i ne si zaslujavashe beshe jenkar
    pri 2riq prodalji 2 meseca i ne sajalqvam
    i neznam zashto pri men vse taka stava - parviq pat kato skusame mi e mn gadno , a vtoriq nishto , ili puk za polovin chas mi stava malko kofti i tva e ...neznam moje bi sled 2riq pat ako neshtata ne svarshat dobre razbiram che ne si zaslujava .. neznam zashto taka stava no ne e losho

Когато причината да се разделим е била в мене съм се връщала. Всъщност връщала съм се само при един човек ...няколко пъти - може би 3-4.
    Иначе има два случая. В единия аз съм го отрязала, защото просто съм усетила че не си пасваме защо да се връщам тогава при него. Вторият случай е да сме се разделили, защото той ме е наранил. В такива случаи на 100% никога не се връщам.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    мекко казано доста пъти... и не знам. не ми дреме... мене ми е все едно, важното да има кой да мЪ забавлява
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

ne mi se e sluchvalo. ne znam kakvo jivotno sum, ama naistina nikoga ne sum se vrushtala pri bivsh. i nikoga ne sum kusala surcerazderatelno. nie prosto si omruzvame, zapoznavame si novi i hora i reshavame da ne se muchim... i nyama nikoi, s kogoto da sum skusala i posle da ne se govorim. s edno malko izklyuchenie, ama nie daje ne moje da se kaje, che hodehme, taka che ne se broi
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Супер фен

Re: бившите

Цитирай Първоначално написано от radito
    колко пъти ви се е случвало да се върнете при бивш/а?и заслужаваше ли си изобщо?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    ми аз искам да се съберем,но той отказва
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си