.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Тема: бившите

Връщала съм се и то не веднъж и сега пак съм на път да се върна досега си е эаслужавало вярвам и искрено се надявам и тоэи път да е така......
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Ами аз съм се връщала при бивш.... в началото е хубаво и бяхме изпълнени с ентусиязъм, но после затвърдихме старите си грешки от което се получи нещо мн тъпо
    От всичко което казах и не казах, най-важно е това което не разбрахте!

Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    такива простотии не правя
    един път затворя ли дадена страница, и на колене да ми пада, връщане назад няма

още повече, че няма и да намеря нещо ново в него, което да ме върне, щом го знам какво представлява и веднъж вече сме се разделили
    И аз съм така вече ,преди съм я правил тая грешка но вече не !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не, не ми се е случвало...
    На мен също.
    Дали би си заслужавало...зависи от причината, поради която сме се разделили първоначално и от това дали все още има някакви чувства.

stranno e .neznam dali e vra6tane voob6te.ne,po skoro kato lubovnik.tapo e ,no fakt.skasahme predi 2 godini i se razbrahme koi kogato ima nujda ot drugq da mu se obajda.vseki si ima pravo d asi ima gadje.togava spirame,no tova qvno vaji samo z amen.za6ttoto toi i sas gadje pak e sas men.stranni otno6eniq imame do den dne6en sas nego.no ne sam vlubena !prosto ve4e 3 godina pravim sex.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми случвало ми се е точно нула пъти,и мисля толкова да си останат.Щом веднъж е прикл'чила връзката,трудно мога да се заинтересовам пак.

Връщала съм се и то не един път! В началото всичко е ок, но после проблемите от предишната връзка се връщат отново! А тогава боли още повече ако имаш чувства към този човек!

Amiii vr1shtala sm se pri bivshiq iiiii otnachalo beshe super...no nakraq pak sk1sahme i to okonchatelno..A sega p1k spah s edin bivsh...a we mani mani...tiq bivshite sa sux
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Голям фен
    Ем... късали сме и пак сме тръгвали, като в периода, когато сме били сами (няколко дни) не сме били с друг.

Голям фен
    2-3 понякога си е заслужавало .. всеки път е различно .. или по лошо или по хубаво ..

edna gostenka :P
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Ne, ne mi se e sly4valo,ama sam na kosum da mi se sly4i i 6to da ne si zaslyjava,zaslyjava si...moje bi po tozi na4in popravqte gre6kite koito ste pravili predi..
    когато бях на 16 имах едно гадже, с което се разделихме по мн тъп начин...абе мн детска история...
    сега 3 години по-късно сме мн щастливи заедно (ходим от 1 година)
    така че според мен си заслужава, ако прецениш че човека си струва и няма да правите същите грешки, заради които сте се разделили

Голям фен Аватара на thirteen
    Два пъти ми се е случвало... с различни момчета.
    1.След дълга връзка се върнах... и след седмица скъсахме.
    2.След кратка връзка се върнах .. и ходим повече от година.

2 понякога дори си мисля,че отново ще се съберем,но със всеки селдващ път е все по различно,поне при мен е така .Ако отново се съберем сигурно промяната в поведението и на двамата ще бъде коренно различна,но може и за добро.От друга стране понякога е хубаво да се съберете оново,защотото не е нужно да минавате целия етап на опознаване,което понякога е много отекчително,но пък ако си заслужава..знам ли и аз..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    зависи..ако не сте се наранили много при раздялата,няма лошо да се опита пак..където е имало чувства,винаги могат да се върнат,ако не се е случило нещо прекалено гадно..
    get off.

Град
    botevgrad
    slu4valo mi se e da se vyrna, no posle sum syjalqvala ...6tom vednuj ne se e polu4ilo nqma smisal ot vtori dubal

Никой не умира девствен,живота ебава всички!!!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    такива простотии не правя
    един път затворя ли дадена страница, и на колене да ми пада, връщане назад няма

още повече, че няма и да намеря нещо ново в него, което да ме върне, щом го знам какво представлява и веднъж вече сме се разделили
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Град
    София
    Ами май често ми се случва, но просто бързо се привързвам,свиквам с даден човек. Почти всички се връщат рано или късно. Понякога не мога да разбера кое е по-лошо- да се приема отново бивш или да започна на ново

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    slu4avalo mi se e da i 4esno kazano za tova sajalqvam stra6no mnogo

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Веднъж ми се случи...бяхме се разделили за 1 седмица уж той да помисли,после пак се събрахме...Беше грешка,защото още повече се наранихме..И след това скъсахме окончателно
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами аз си имам принцип... Никога не повтарям с едно момиче... И това е много хубав принцип..
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

na men li4no mi se e slu4valo s edno i sa6to mom4e da skasame i da se saberem pone 4-5 pati .ako ne go obi4a6 naima smisal

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    случвало се е

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не не ми се е случвало,а и не мисля че ще ми се случи,защото аз съм на принципа че веднъж разделиш ли се с някого няма връщане назад,вълкът козината си мени,но нрава не.Така е и при хората,няма смисъл да се връщаш назад,каквото било,било.Обръщаш страницата и това е.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не. Не ми се е случвало и дано да не ми се случи!!!

Връщала съм се.Не си струва, скоро разбираш защо си го скъсал/а
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си