- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бившите
Ами аз съм се връщала при бивш.... в началото е хубаво и бяхме изпълнени с ентусиязъм, но после затвърдихме старите си грешки от което се получи нещо мн тъпо![]()
![]()
От всичко което казах и не казах, най-важно е това което не разбрахте!
И аз съм така вече ,преди съм я правил тая грешка но вече не !!!Първоначално написано от valantain_love
На мен също.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Дали би си заслужавало...зависи от причината, поради която сме се разделили първоначално и от това дали все още има някакви чувства.![]()
stranno e .neznam dali e vra6tane voob6te.ne,po skoro kato lubovnik.tapo e ,no fakt.skasahme predi 2 godini i se razbrahme koi kogato ima nujda ot drugq da mu se obajda.vseki si ima pravo d asi ima gadje.togava spirame,no tova qvno vaji samo z amen.za6ttoto toi i sas gadje pak e sas men.stranni otno6eniq imame do den dne6en sas nego.no ne sam vlubena !prosto ve4e 3 godina pravim sex.
Ми случвало ми се е точно нула пъти,и мисля толкова да си останат.Щом веднъж е прикл'чила връзката,трудно мога да се заинтересовам пак.
Връщала съм се и то не един път! В началото всичко е ок, но после проблемите от предишната връзка се връщат отново! А тогава боли още повече ако имаш чувства към този човек!![]()
Amiii vr1shtala sm se pri bivshiq iiiii otnachalo beshe super...no nakraq pak sk1sahme i to okonchatelno..A sega p1k spah s edin bivsh...a we mani mani...tiq bivshite sa sux![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Ем... късали сме и пак сме тръгвали, като в периода, когато сме били сами (няколко дни) не сме били с друг.
2-3понякога си е заслужавало .. всеки път е различно .. или по лошо или по хубаво ..
когато бях на 16 имах едно гадже, с което се разделихме по мн тъп начин...абе мн детска история...Първоначално написано от Lost_Kiss{}
сега 3 години по-късно сме мн щастливи заедно (ходим от 1 година)![]()
така че според мен си заслужава, ако прецениш че човека си струва и няма да правите същите грешки, заради които сте се разделили![]()
Два пъти ми се е случвало... с различни момчета.
1.След дълга връзка се върнах... и след седмица скъсахме.
2.След кратка връзка се върнах .. и ходим повече от година.![]()
2 понякога дори си мисля,че отново ще се съберем,но със всеки селдващ път е все по различно,поне при мен е така.Ако отново се съберем сигурно промяната в поведението и на двамата ще бъде коренно различна,но може и за добро.От друга стране понякога е хубаво да се съберете оново,защотото не е нужно да минавате целия етап на опознаване,което понякога е много отекчително,но пък ако си заслужава..знам ли и аз..
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
зависи..ако не сте се наранили много при раздялата,няма лошо да се опита пак..където е имало чувства,винаги могат да се върнат,ако не се е случило нещо прекалено гадно..
get off.
slu4valo mi se e da se vyrna, no posle sum syjalqvala...6tom vednuj ne se e polu4ilo nqma smisal ot vtori dubal
![]()
![]()
Никой не умира девствен,живота ебава всички!!!
Първоначално написано от valantain_love
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами май често ми се случва, но просто бързо се привързвам,свиквам с даден човек. Почти всички се връщат рано или късно. Понякога не мога да разбера кое е по-лошо- да се приема отново бивш или да започна на ново
Веднъж ми се случи...бяхме се разделили за 1 седмица уж той да помисли,после пак се събрахме...Беше грешка,защото още повече се наранихме..И след това скъсахме окончателно![]()
![]()
f@nt@zi@
Ами аз си имам принцип... Никога не повтарям с едно момиче... И това е много хубав принцип..![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
na men li4no mi se e slu4valo s edno i sa6to mom4e da skasame i da se saberem pone 4-5 pati.ako ne go obi4a6 naima smisal
![]()
Не не ми се е случвало,а и не мисля че ще ми се случи,защото аз съм на принципа че веднъж разделиш ли се с някого няма връщане назад,вълкът козината си мени,но нрава не.Така е и при хората,няма смисъл да се връщаш назад,каквото било,било.Обръщаш страницата и това е.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Връщала съм се.Не си струва, скоро разбираш защо си го скъсал/а
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...