- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne moga pove4e taka
iskam da vi spodelq ne6to i se nadqvam 4e vse nqkoi 6te mi pomogne za6toto nqkraq 6te se dokaram do nervna kriza ! Ima edno momi4e ot moq klas koqto e dosta hobavo no do sega ne s1m i obr16tal takova vnimanie za men si e bila prosto edna priqtelka ot klasa no v na4aloto na dekemvri po4nahme dosta 4esto da izlizame i tq iska6e postoqnno s1veti ot men kakvo da pravi s otli4nika na klasa za6toto mnogo go haresvala i taka do okolo 15-20 vsi4ko be6e goredolu dobre dokato v edin ujasen mig ne po4nah da izpitvam ne6to k1m nea! s vseki izminal den kogato izlizahme zaedno 4uvstvata mi se zasilvaha i az se pove4e bqh privle4e ot neq sigoren s1m 4e golqma rolq e izigrala i v1n6nosta i no ne tova me prevli4a6e taka silno a kolkoto haraktera i izvedna6 q opoznah v s1vsem druga svetlina kakto i da e az se vlubih do u6i mom4eto koeto tq haresva6e q rezna no ne prod1ljihme da izlizame na kafeta i az se pove4e i pove4e se vlubvah v neq dokato nakraq i tq po4na da ose6tq 4e qko hl1tvam po neq i to4no tova me nakara da s1bera smelost i da govorq s neq i kogato i razgrih cqlata si du6a i mi kaza"probvai da me zabravi6 kakto az zabravi...." i tova me s1kru6i no re6ih 4e nema da se dam lesno i prod1ljih da izlizam s neq vsqko kafe be6e pridrujeno i ot buket i na nova godina vsi4ko be6e okei dava6e mi nekvi smeseni signali i az o6te pove4e se nad1hah kazah si 6te r1gna malko alkohol za kuraj i deistvam nema ni6to da i govra a 6te i dokaja lubovtasi densah me si tui onui no taka i ne s1brah smelost da q celuna k1m 4 4asa po4nah da mia 4iniite za6toto se pak bqhme v moqta vila i se 4uvstvah dl1jen da se pogrija za rada k1m 4i 30 si4ki si legnaha a az si dov1r6ih rabotata i ne mi se spe6e i izlqzoh da se razhodq kogato se v1rnah sled edin 4as momi4eto v koeto bqh ludo vluben i nai dobriq mi priqtel koito be6e nasno s 4uvstvata mi k1m neq se celuvaha mnogo se qdosah ! na 1 qnuari izlqzoh i s dvamata po otdelno prostih i na dvamata no momi4eto na jivota mi zaqvi 4e preqtelqt mi ne i e bezrazli4en a i toi mi kaza s16toto(v1preki 4e si ima mnogo po qka awerka ot tova momi4e) no az ne s1m sprel da i zvanq a tq na men 1 p1t ne mi e zv1nna la do sega a se k1sa da pra6ta sms-i na pritelq mi i mnogo me boli
MOLQ VI POMOGNETE MI POSAVETVAITE ME NE6TO ZA6TOTO ZA TEZI 3 DNI NAPRAVO 6TE OTKA4A A TOVA E EDINSTVENOTO MOMI4E K1M KOETO IZPITVAM TOLKOVA SILNI 4UVSTVA ! MERSI PREDVARITELNO NA VSI4KI KOITO RE6AT DA SE ZATORMOZQT S MOQ PROMLEM
Ще те посъветвам да й направиш гадно,в смисъл,абе не се изразих точно,по скоро да я накараш по някакъв начин да ревнува-малко трудно,след като не те харесва,но опитай.Флиртувай пред нея с друго момиче и може да се подразниАко не я заеби
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Това момиче показва по всякакъв начин, че не иска да е с теб. Съжалявам, приятел, но не винаги можем да имаме това, което искаме. По-добре остави нещата така, както са, преди да си се наранил още повече. Ако тя те харесва, ще те потърси и ще съжали за действията си. А аз на твое място сериозно бих си поговорила с приятеля ти... постъпката му не е никак мъжка![]()
mersi mnogo za s1vetite a 6to se otnasq do priqtelq mi mnogo otdavna go poznavam i mu imah mnogo golqmo doverie ,no kogato si prikazvah s nego mu kazah 4e sigorno 6te si ostanem priqteli no nema da e kakto predi i s16to taka mu zaqvih 4e mu nemam nikvo doverie
Гадно е това, което е станало с приятелят и това момиче, но нищо не можеш да направиш.Тя харесва него, а не теб.Това момиче не иска да е с теб и тя не може да бъде момичето на живота ти, все пак трябва да сте били заедно и наистина може и да е.Трябва да продължиш напред и да се опиташ постепенно да я забравиш.
Момичето не те заслужава!Спри да й обръщаш внимание, не говори с нея и не излизайте както преди. Трудно е, но от това, което си писал, явно се подразбира, че тя няма чувства към тебе, така че просто направи така, че да съжалява!
Shti kaja edno!Nachi lqtoto edno momche (segashnoto mi gadje) mnogo me haresvashe,dori tvyrdeshe che em obicha,ama az sa priah na mnogo vajna i go otrqzah nqkolko pyti.Toi ne se otkazvashe dokato ne doide moment v koito veche mu pisna i me zaeba.I togava razbrah che mai hodel s nqkva.I nz kvo mi stana ama pochnah da go tyrsq.Da mi stava se po simpatichen i taka edin den mu priznah za chuvstvata si.Toi sa prai malko na interesen ama v kraina smetka se okaza che na vreme sym go potyrsila.Taka che ako imash vyzmojnost trygni s nqkoi drugo momiche i spri da tyrsish tova momiche deto te e otrqzalo.Moje bi rano ili kysno(dano ne e prekaleno kysno) shte osyznae greshkata si i shte t epotyrsi.Uspeh.![]()
ami... aide i az ne6to da kaja... po dobre se opitai da go prieme6 i spri da i zvani6 i da nahalstva6 6toto taka 6e stane o6te po lo6o i moje da se stigne do tam 4e daje i da ne ste priqteli su6to taka nedei da i pravi6 gadno 6toto taka puk moje6 i dvamata da gi zagubi6 okon4atelno... znam go ot li4en opit ni6to 4e pri mene be6e malko po razli4no. sega si misli6 4e tq e momi4eto na jivota ti no vse pak se opitai da q zabravi6... puk ako tq re6i da se vurne pri teb i da te moli da i prosti6 moje da otstupi6, no v nikakuv slu4ai ne dopuskai otnovo da stanat tolkova silni 4uvstvata ti kum neq za6toto tq te e predala ve4e nqkolko puti... ne i pre4i otnovo da go napravii iskreno sajalqvam za slu4iloto se naistina e kofti i to dosta
![]()
ами най-добре 6те е да я забрави6 колкото и да си хлътнал по нея..извинявай ама тя доста ясно ти го е казала и показала да не се надява6 на ни6то а пък ако иска6 да направи6 гадно може6 да се мляска6 с приятелката на най-добрия ти приятел така както той се е подиграл с теб ..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mali pi4 spri da se unijava6 zarad taq k********* mani q i si nameri nova znam mnogo ama mnogo e trudno no taka e po dobre takiva momi4eta ne ocenqvat myja do tqh
Повярвай, тя само ще те наранява и никога няма да бъде такава , каквато ти си я представяш. такива момичета само могат да нараняват. Остави я , забрави я , спри да я търсиш... Ако тя осъзнае какво губи в твое лице - ще те потърси. Иначе просто не си заслужава !
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
mnogo vi blagodarq na vsi4ki,mnogo me ukorajihtei se nadqvam 4e 6te uspeq da se spravq
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
syglasna sym \/
със действията си тя не веднъж ти е показала, че не изпитва същото към теб. може би наистина я обичаш, но съгласи се, че не можеш да я накараш насила тя да обикне теб! както тя самата те е посъветвала - забрави я