iskam da vi spodelq ne6to i se nadqvam 4e vse nqkoi 6te mi pomogne za6toto nqkraq 6te se dokaram do nervna kriza ! Ima edno momi4e ot moq klas koqto e dosta hobavo no do sega ne s1m i obr16tal takova vnimanie za men si e bila prosto edna priqtelka ot klasa no v na4aloto na dekemvri po4nahme dosta 4esto da izlizame i tq iska6e postoqnno s1veti ot men kakvo da pravi s otli4nika na klasa za6toto mnogo go haresvala i taka do okolo 15-20 vsi4ko be6e goredolu dobre dokato v edin ujasen mig ne po4nah da izpitvam ne6to k1m nea! s vseki izminal den kogato izlizahme zaedno 4uvstvata mi se zasilvaha i az se pove4e bqh privle4e ot neq sigoren s1m 4e golqma rolq e izigrala i v1n6nosta i no ne tova me prevli4a6e taka silno a kolkoto haraktera i izvedna6 q opoznah v s1vsem druga svetlina kakto i da e az se vlubih do u6i mom4eto koeto tq haresva6e q rezna no ne prod1ljihme da izlizame na kafeta i az se pove4e i pove4e se vlubvah v neq dokato nakraq i tq po4na da ose6tq 4e qko hl1tvam po neq i to4no tova me nakara da s1bera smelost i da govorq s neq i kogato i razgrih cqlata si du6a i mi kaza"probvai da me zabravi6 kakto az zabravi...." i tova me s1kru6i no re6ih 4e nema da se dam lesno i prod1ljih da izlizam s neq vsqko kafe be6e pridrujeno i ot buket i na nova godina vsi4ko be6e okei dava6e mi nekvi smeseni signali i az o6te pove4e se nad1hah kazah si 6te r1gna malko alkohol za kuraj i deistvam nema ni6to da i govra a 6te i dokaja lubovtasi densah me si tui onui no taka i ne s1brah smelost da q celuna k1m 4 4asa po4nah da mia 4iniite za6toto se pak bqhme v moqta vila i se 4uvstvah dl1jen da se pogrija za rada k1m 4i 30 si4ki si legnaha a az si dov1r6ih rabotata i ne mi se spe6e i izlqzoh da se razhodq kogato se v1rnah sled edin 4as momi4eto v koeto bqh ludo vluben i nai dobriq mi priqtel koito be6e nasno s 4uvstvata mi k1m neq se celuvaha mnogo se qdosah ! na 1 qnuari izlqzoh i s dvamata po otdelno prostih i na dvamata no momi4eto na jivota mi zaqvi 4e preqtelqt mi ne i e bezrazli4en a i toi mi kaza s16toto(v1preki 4e si ima mnogo po qka awerka ot tova momi4e) no az ne s1m sprel da i zvanq a tq na men 1 p1t ne mi e zv1nna la do sega a se k1sa da pra6ta sms-i na pritelq mi i mnogo me boli
MOLQ VI POMOGNETE MI POSAVETVAITE ME NE6TO ZA6TOTO ZA TEZI 3 DNI NAPRAVO 6TE OTKA4A A TOVA E EDINSTVENOTO MOMI4E K1M KOETO IZPITVAM TOLKOVA SILNI 4UVSTVA ! MERSI PREDVARITELNO NA VSI4KI KOITO RE6AT DA SE ZATORMOZQT S MOQ PROMLEM