.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Сънувах

лакома за изживявания
    Guest

Сънувах

как с едно мом4е се сваляме и после се гмуркаме с него под водата в морето и той ме целува малко под корем4ето по посока към путето после като излязохме от водата му казах ЕЙЙ и се награбихме да се прегръщаме във водата,НО се събудих и интересното бе6е,4е бях мноого усмихната и по4ти се смеех,бе6е ми кеф,но защо само на сън се слу4и? ;( вие харесахте ли съня ми и искате ли да ви се слу4и нещо подобно?

Предлагаш ли се случайно ?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Сънувала съм разни такива неща. Странното е, че винаги съм мислела за приятеля ми и съм се колебала и винаги съм го предавала А наживо никога не бих, бих скъсала и тогава, но не така. Някои казват, че сънищата ни са тайните ни желания, но не мисля, много си ми е добре с тази връзка, ама отвреме навреме има такива сънища

lqlq vi
    Guest
    mi vzemi si izpylni tainite jelaniq

Guest
    а аз сънувах,че лягам да спа и като станах на сутринта найстина останових,че съм сънувал как лягам да спа!
    Бати и якото

bloody cherry
    Guest
    brafo

qko mi e
    Guest
    zemi napadni batkoto kogato go sre6tne6 kat otide6 na more
    sunqt ti e qk,iskam i az ama po-4esto da sunywam eroti4ni suni6ta
    4e da se subyjdam i da pushkam na gadjeto,praila sum go i OTKACHA,po4va me napravo prez noshta ahh daa

Guest

Re: Сънувах

Цитирай Първоначално написано от лакома за изживявания
    как с едно мом4е се сваляме и после се гмуркаме с него под водата в морето и той ме целува малко под корем4ето по посока към путето после като излязохме от водата му казах ЕЙЙ и се награбихме да се прегръщаме във водата,НО се събудих и интересното бе6е,4е бях мноого усмихната и по4ти се смеех,бе6е ми кеф,но защо само на сън се слу4и? ;( вие харесахте ли съня ми и искате ли да ви се слу4и нещо подобно?
    Колко пари даваш да те оправя?

лакома за изживявания
    Guest
    Умният, мисля 4е ти си тоя койт ше дава пари ако тръгнеме да се оправяме взаимно

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    офф ...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Guest
    Умният, мисля 4е ти си тоя койт ше дава пари ако тръгнеме да се оправяме взаимно
    Колко пари даваш да ти сбъдна съня тогава?

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    да ви умра на културата и сънищата...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

И на мен ми се е случвало да сънувам нещо хубаво. В твоя случай не мога да ти кажа друго, освен да се опиташ да изпълниш съня си. С нищо друго не можем да ти помогнем (поне някои от нас).
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

лакома за изживявания
    Guest
    Пари не давам ве пи4 не разбра ли хаха пък и ти ще тръгнеш да даваш ако се заемем със зада4ата ти казах

Мега фен
    Град
    SF

Браво

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Еми готин сън.И аз като сънувам нещо, не точно такова ми се иска да е истина, ама...

Guest
    Пари не давам ве пи4 не разбра ли хаха пък и ти ще тръгнеш да даваш ако се заемем със зада4ата ти казах
    Уау - вагината ти, ануса ти и устата ти да не са златни? Щото спермата ми е златна - 15 лева / 500 млл .Тва е едно свършване...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си