.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Nova Godina s nego

Hybrid View

Pak sam az
    Guest

Nova Godina s nego

Hora,kvo da pravq?
    S gadjeto mi hodim ot 1 god.
    Na Nova God. bqhme samo dvamata cqla ve4er.Toi se darja neveroqtno s men,vsi4ko be6e mn romanti4no,a az provalih vsi4ko
    Ne sam spala s nego,a toi umira da bade s men.
    Kazvam mu,4e o6te ne sam gotova,a toi si misli,4e e,za6toto ne go obi4am,no ne e taka-obi4am si go!
    I o6te ne6to-kato se gu6kame,mn me drazni da me kara,az da sam varhu nego,a na men ne mi haresva Kazah mu,4e ne mi haresva,no toi:"Samo malko,pls"
    Of.....

Oo
    Guest
    mislq 4e 6tom hodite 1 god. i za NG ti e napravil takava romanti4na ve4er zaslujava ne6to pove4e ot teb... neznam va6a rabota, no 1 godina ne e nikak malko...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На колко си години?

гррр
    Guest
    Дай на човек сеххххххххххххххххххх!!!
    Това иска той!
    Тцтцтц..
    Всичко си развалила като не си му пуснала
    1 година..омг..

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    i az taka mislq trqbva da se prigotvi6 6tom ne si gotova neznam sq
    toi kakvo misli no e mom4e i gledam ot majka gledna to4ki i
    predpolagam 4e 6te go zagubi6
    za tfa se stqgai i vzemi napravi ne6to po razli4no ot celuvki i pregradki
    vse pak si tragnala s nego ne samo mojebi za6toto ti haresva am za6toto
    te privli4a sexualno nali?
    ina4e nqma6e da go zadarji6 tolkova i mislq
    4e o6te mu nqma6 doveriq za da ne si prespala s nego

Град
    София
    И аз така мисля...
    Не че ис моя не беше на 8-мия месец без 1 ден, тоест на тази дата преди 1 година Но причините определено не бяха липса на желание от моя страна или от негова.
    А ти защо не се съгласяваш. Не те ли привлича сексуално? Нима му нямаш доверие и мислиш, че после ще те изостави? Или не си сигурна в собствените си чувства? 1 година е предостатъчно време, за да се почувстваш готова. Поне опипвали ли сте се, през дрехите, а наголо?
    Момчето наиситна много държи на теб и щом те чака вече 1 година, а и е предпочело на Нова година да е само с теб, а не с неговите приятели. Какво за теб компромис ли би било да му се отдадеш изцяло? Не искаш ли да си изцяло негова? Да се сближите още повече, да усетите това удоволствие, да откриете един нов свят заедно?

Pak sam az
    Guest
    Na 19 sam
    Zna4i na Nova Godina kato tragnahme da si lqgame,trqbva6e da se sableka i toi napravo otka4i kato me vidq polu gola
    Tva zasili o6te pove4e ma6koto v nego i .....az pak ne mu dadoh
    Da,privli4a me ne samo fizi4eski,no i seksualno,no "me e strah ot seksa"

Голям фен
    Град
    Бургас
    ахх просто не мога да разбера.. айде ако си малка за секс ок може да не ти се иска да не си готова.. ама чак пък да не искаш да си му отгоре ( да се натискате) в това кво лошо има..?? не можеш да го държиш още мн време така.. каквото не получава при теб ще го търси при друга.. ако не си готова за секс не ти пречи поне да си се натискате , френска и т.н
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    bravo na damite predi men hubavi otg dadohte ama na 19 omg i te e
    strah ot sex-a WTF tfa za 1 pat go 4uvam qq vzemi mu pusni na toq
    4ovek 6tot 6te izbqga seriozno ti govorq predpolagam 4e e po-golqm
    ot tebe...
    i o6te ne6to Nie majete si imame nujdi nz kak e izdarjal.....

Голям фен
    Казал ли съм ви за постовете ве ........

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Град
    София
    По принцип и жените имаме нужди Просто не е задължително да го покажем веднага

Pak sam az
    Guest
    I o6te ne6to-toi e s 2 god po-malak ot men
    Tva lo6o li e

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pak sam az
    Tva lo6o li e
    НЕ !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pak sam az
    Tva lo6o li e
    Не, и моят е с една година по-малък и кво от това, специално пък за леглото определено няма значение дали ще е девствен на 20 или на 17 И сеирозно ти говоря замисли се над въпросите, които ти зададох, защото си попаднала на свястно момче и мисля, че заслужава да получи малко по-интимни ласки.

Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Offf o6te ne6to da ima6 da ni kazva6 6toto taka kato ti davame saveti
    ti gi davame vse edno da hodim na lov za mi6ki na tamno naprau neznaem kvo da ti pi6im kaji vs ve4e znaem 4e te e strah ot sexa
    4e ti si po-golqma ot nego s 2 godini ne6to dr?
    P.P. mislq 4e znam za6to neiska6 da mu pusne6 mojebi si misle6 4e toi
    e po malak ot tebe i te e strah da ne e sa6toto kakto primerno s nqkoi na tvoqta vazrast 6tot ako tova si misli6 ne e vqrno moje daje da e mn po
    dobar ot nqkoi dr za tfa 4e pravete sex........

Pak sam az
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    И аз така мисля...
    Не че ис моя не беше на 8-мия месец без 1 ден, тоест на тази дата преди 1 година Но причините определено не бяха липса на желание от моя страна или от негова.
    А ти защо не се съгласяваш. Не те ли привлича сексуално? Нима му нямаш доверие и мислиш, че после ще те изостави? Или не си сигурна в собствените си чувства? 1 година е предостатъчно време, за да се почувстваш готова. Поне опипвали ли сте се, през дрехите, а наголо?
    Момчето наиситна много държи на теб и щом те чака вече 1 година, а и е предпочело на Нова година да е само с теб, а не с неговите приятели. Какво за теб компромис ли би било да му се отдадеш изцяло? Не искаш ли да си изцяло негова? Да се сближите още повече, да усетите това удоволствие, да откриете един нов свят заедно?

Tolkova mn pati sam se zamislqla nad tezi vaprosi.
    Za6to za mom4etata e tolkova vajen sexa?
    Az pak ne mislq,4e toi e nai-vajen.
    Znam,4e mn darji na men.Dokazval e lubovta si bezbroi pati,kakto i az svoqta,no......samiq "akt" si mi se struva stra6en
    Nz kak da vi go obqsnq.......

Голям фен
    без секс нимое !

С риск да копирам прословута реплика на лаф-чудовището Seizure of Power:
    "Важното е да има шибинг "
    Извинявам се за нарушените авторски права.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Macka regni se i mi pi6i edni li4no suob6tenie i 6te ti kaja nqkoi ne6ta - ako iska6 de
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    Град
    Бургас
    да си малка.. не си.. да не си намерила подходящия човек..- намерила си го и сте заедно от 1 година.. божее какъв ти е проблема тцттцтц 19 годишно момиче да се страхува от секса аххах то е смешно даже! от какво те е страх не мога да разбера.. единствено може да се страхуваш от това да не те зареже скоро време..щото аз ако ходя с някой 1 год и "не ми пусне" ще го оставя..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

пусни му на детето бе.Каквото ида си говорим връзка без секс повечето хора немогат да нарекат връзка,а твоето момче май е от тия хора...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    Скъсайте - не пропилявай живота на едно такова момче

Голям фен
    Хвна мен ток от микрофона деа
    А по темата - стани на 35 и тогава почни полов живот , ама да не пуснеш после тема :"никой не ме иска"

Лелеее, аз имам чувството, че ако ходя с някой 1 година и не съм му пуснала и то даже на Нова Година, колкото и да ме обича ще ми бие шута.
    Аз моя го държах на сухо само 4 месеца, което пак не си е малко, но в сравнение с 1 годинааа =)
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да говориш много сериозно с него.Той трябва да разбере, че не винаги като не си готова и значи, че не го обичаш.Не си готова и толкова.Той трябва да го приеме и да изчака.Естествено, ако наистина те обича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си