.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Noji4ka
    Guest

Kak da mu kaja da se obrasne?

Kak da kaja na gadjeto mi da se obrasne otdolu-mn e kosmat,a na men tva ne mi haresva!?
    Pak me e sram da mu go kaja v o4ite

Guest
    прати му смс-"моля те обръсни се.И да вземеш кисело мляко от магазина после"

Guest

Re: Kak da mu kaja da se obrasne?

Цитирай Първоначално написано от Noji4ka
    Kak da kaja na gadjeto mi da se obrasne otdolu-mn e kosmat,a na men tva ne mi haresva!?
    Pak me e sram da mu go kaja v o4ite
    Що ве? Така можете да си играете на сървайвър обаче на остров с два камъка и една палма! Познай коя маймунка тря виси на тая палма ти

Кажи му, че си алергична към вълна.

Голям фен
    Град
    Бургас
    мн тъпи идеии но все пак ще напиша нещо напр. : "Мило ти попринцип обезкосмяваш ли се отдолу и той-не и ти ами добре той ще каже "що" и ти ами защото аз пък не мога без да се.. не ти ли е гадно така?" може също и като накараш някоя твоя доверена приятелка да спомене пред него (ако стане въпрос за тема косми и т.н ) че не харесва момчета с косми и ти да кажеш "И АЗ" аа може и да му кажеш "на един филм видях 2та докато се къпят и се бръснеха искаш ли и ние да пробваме аз теб ти мен.." а може и докато го целуваш там долу да направиш спряла физиономия като уж си бръкнеш в устата и той като ти каже "кфо има" ти ще кажеш "нищо мило май ми влезе косъм.."
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Това за приятелката е добре. А за последното... на мен постоянно ми влизат и е ужасно, защото ме задавят /имам куче с постоянно падаща козина/

Град
    Balgaria
    Kazi si mu go napravo.Ako eventualno ne te razbere mu kazi ,che shte go smeniash.Az sam epiliran/rezultat ot terora na priatelkata mi/ na vsiakade osven po glavata/gore/ ...Ama tam sam opleshiviavasht, taka che sam gladak otvsiakade osven mezdu ushite.
    Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zmei15
    Kazi si mu go napravo.Ako eventualno ne te razbere mu kazi ,che shte go smeniash.Az sam epiliran/rezultat ot terora na priatelkata mi/ na vsiakade osven po glavata/gore/ ...Ama tam sam opleshiviavasht, taka che sam gladak otvsiakade osven mezdu ushite.
    Ти пък си ебаси женчото.
    Фактът, че си се оставил да бъдеш тероризиран от момиче говори достатъчно. А фактът, че си поддал от този терор е...

Цитирай Първоначално написано от panterata
    мн тъпи идеии но все пак ще напиша нещо напр. : "Мило ти попринцип обезкосмяваш ли се отдолу и той-не и ти ами добре той ще каже "що" и ти ами защото аз пък не мога без да се.. не ти ли е гадно така?" може също и като накараш някоя твоя доверена приятелка да спомене пред него (ако стане въпрос за тема косми и т.н ) че не харесва момчета с косми и ти да кажеш "И АЗ" аа може и да му кажеш "на един филм видях 2та докато се къпят и се бръснеха искаш ли и ние да пробваме аз теб ти мен.." а може и докато го целуваш там долу да направиш спряла физиономия като уж си бръкнеш в устата и той като ти каже "кфо има" ти ще кажеш "нищо мило май ми влезе косъм.."
    Тези идеи са много добри. Наистина пробвай някоя от тях, може и да успееш да го убедиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм с Пантерата.Все пак като не ти е приятно, трябва да му кажеш, а не да не ти е приятно.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    shadow4e.. тези коментари за кучето ти ме притесняват

zmei15, просто не си случил. моята приятелка ще ме убие, ако си обръсна краката.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    c0фиR
    Mi moq suvet e da go nakara6 da praite sex v banqta i tam ti da go obrusne6 i to 6e stane kato ne6ty eryti4no.Milsq 4e

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Това за приятелката е добре. А за последното... на мен постоянно ми влизат и е ужасно, защото ме задавят /имам куче с постоянно падаща козина/

е ти кво праиш с тва куче ?!
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    дам пробвай с някоя от идеите на пантерата

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    дам пробвай с някоя от идеите на пантерата
    probvai i tova za priqtelkata e perfektniq nachin i nqma se pochyvstvash gadno

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    е как да му го каеш..с уста много ясно
    Има там два начина..единия да му гои каже в прав текс, а другия да започнеш да му спубеш космите с уста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си