- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daite nekva ideq.........ot4aql sum se !
zna4i ot skoro sum vliuben v edno momi4e koeto e na 18 i kara por6e zna4i stra6na macka ot sqkadeoba4e e malko prefurcunena prosto ima si vsi4ko daj ei gadje(oba4e ne se razbirat) ...prosto stra6en 4ovekkato sum s neq mi e super gotinone sum se 4uvstval taka s nikoq...kato si govorq sneq ..kato mi se usmihne...4uvtvoto e neveroqtnokato sum s neq se edno si na sedmoto nebe i sepoznavame ot skoro samo dva puti sme se vijdal i oba4e si pi6em .........qko sum hlutnalpo neq skov moje da q fpe4atlq daite ideii momi4eta..az se durja super dobre s neq samo mi razpravq kolko sum millitakiva.......![]()
Сигурен ли си,че не е заради парите???
На колко си?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
na 17 sum i sum sigoren 4e ne e zaradiparite 6to e basi 4oveka neveroqtno se 4uvstvam s neq !
Heh kakvo moje da napravish za da q spechilish? Mi chestno ne mi idva nishto na um shtqh da kaja da i napravish nqkoq manichka iznenada no shtome prefurcunena i e s tolkova pari hich nqma da se vpechatli daje shte se podigrae sigurno. osven da i kajesh che imash simpatii nishtu drugo ne moga da kaja .. osven ako ne i podarish nqkoq po hubava kola kato lamburgini ... :P ili pak idete na Maiami ... :P Sajalqvam za bezmisleniqt razgovor no ot takiva hora gledam da stoq po nadalech ne mi haresvat prosto.
ако наистина се държиш толкова мило и внимателно към нея, мисля, че това засега е напълно достатъчно за да спечелиш доверието и вниманието й. хубавите неща както знаем стават бавно, така че преди всичко имай търпениеработите ще се наредят по местата си, но не ги притискай и я остави сама да осъзнае какво иска
Ами говори с нея и й признай чувствата си.Тя ще реши с кой от двата иска да е.
Кара порше? И аз съм влюбен в нея![]()
Наистина щом се държиш мило с нея мисля че това за сега е достатъчно... Направи така че да започне да ти споделя повече, и когато видиш че най невървят нещаща с гаджето и и признай че я харесваш супер много... но и внимавай да не я изгубиш щот има и такъв вариант.... първо опитаи да разбереш дали и тя има някфи симпатии към теб и тогава деистваи![]()
Късмет![]()
Като начало спечели доверието и, разбирай я, дръж се мило с нея, покажи и, че винаги, когато има нужда от помощ може да разчита на теб. Едва следтова може да разкриеш чувствата си и да се надяваш и нейните да са същите. Не я притискай обаче, всичко идва с времето, дори и да е бавно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami vij pi4 6te byda 4esten s teb 6ansovete ne sa ti golemi napraktika ima6 samo edin 6ans imai v predvid 4e mnoo mom4eta sigurno q svlqt za tova raz4itai samo na sebe si drug na4in da q vpe4atli6 nqq tva e sorka uspeh
Тогава започни да й го доказваш и да показваш по някакъв начин,че те влече към нея![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Edit
Кара поршеПървоначално написано от Yokohama
![]()
![]()
малко не ми се вярва...
Но по темата продължавай да се държиш добре с нея и в удобен момент (ти си прецени) и кажи какво чувстваш към нея!
изобщо няма да ти върже щом е прфурцунена и си има пари (сори че така гадно ти го казжам)се пак това в достатачно като се дуржиж толкова добре с нея а някои от другите дето са ти писали беше казал че ако и подариш подарак би ти се присмяла и аз така мисля така че това което правиш е достатачно!![]()
С кинти няма да можеш, но правбвай с душа...сърце...мисля че от това се нуждае
говори с нея и й разкрий 4увствата си дръж се съвсем естествено не е нужно да се прави6 на някакъв идиот..бъди себе си ..по друг на4ин мисля 4е не може6 да спе4ели6 едно моми4е![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
dryj se dobre s neq za da q vpe4atlish a ako na neq i e naistina tolkova hubavo s teb 6te te izbere pred drugoto mom4e pyk i nali i ne se razbirat mnogo ..uspeh
и аз мисля че така трябва да направиш!И щом казваш че не е заради парите направи така че тя да не си помисли че причината за която искаш да си с нея са те!успех!!!Първоначално написано от koalka
Честно, мисля, че парите й имат доста решаваща роля за... влюбването ти, след като първото, което каза за нея е, че кара порше.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.