- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex...orgazam
Dobre.4eta mnogo mneniq i kato 4e li vsi4ki momi4eta tuk svar6vat.E dobre na men mi se slu4va slednoto: kogato masturbiram polu4avam orgazam,no s priqtelq mi mi se slu4i to4no vednaj predi 6-7 meseca i ot togava ni6to.Kakvo mi e?Kolko dalgo vreme sex vi trqbva,za da svar6ite?Az si mislq,4e toi dobre pravi ne6tata.I s drugi sum bila.Vodq polov jivot ot 2 godini nqkude.
Pls help!![]()
ne e zaduljitelno da polu4ava6 daje za nqkoi e golqma rqdkost ne se spi4ai i ne misli samo za tva kak trqbva da stigne6 do orgasum vie kato se opoznaete telata s priqtelq si pove4e 6e znaete kak da si dostavqte maximalno udovolstvie
Може би си просто от тези които не се отпускат, нямат чувство за хумор и са пълни дърва. Не се обиждай.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Offf.... 1- s priqtelq mi sum ot godina i polovina. 2- 100% ne sum darvo,za tolkova vreme sum se nau4ila kakvo da pravq. 3- ne iskam s krastavica!![]()
Браво, бе пич! Щото не свършва, няма чувство за хумор?!?Покъртителна логика... Нещо друго? Да е немузикална, защото не се възбужда достатъчно?Първоначално написано от D M X
амии то си зависи от момчето.. пък и от тебе.. при всеки си е различно , явно ви трябва още време за да си паснете достатъчно.. пробвайте различни пози и т.н.. нека да ти стимулира и клитора.. знам ли..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
защо мастурбираш???Първоначално написано от f_17
![]()
![]()
извинявай, ама не мога да разбера, къде трябва да живееш, какви трябва да са приятелите и средата ти, че да не знаеш такива неща... просто не ми го побира акъла. и то на 17 години...Първоначално написано от f_17
и, мила, явно не можеш да четеш, защото има и момичета, които си казват, че не свършват.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
може би правите много еднообразен секс и затова не стигаш до орагазъм! опитайте нещо по еротично
Craig David-Walking Away
На 5-то прочитане ти схванах проблема. Е тва е то - разликата между това да знаеш как да си доставиш ти удоволствие а партньорът ти да незнае. Сподели му малките си тайни така че той да може да ти доставя удоволствие. Секса не е в тва само ръгане и пъшкане - сподели му това което те възбужда това което би те накарало да отхвърчиш до небето. Тогава ще стане...!!!Първоначално написано от f_17
късмет!!
Мацка, на твоя пи4 ще му кажеш:
"Който бърза-повтаря!"
а ако няма сили да завтаря и да потретва ше го накаташ първо да те излиже като хората.
Хмм.. само първите няколко пъти, когато правих секс не можех да свършвам. Мога да ти препоръчам да опитате разнообразието - различни пози, бързо, бавно, мощно![]()
И освен всичко това - Time Is Orgasm.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не винаги момчето е виновно за всичко дееба!Първоначално написано от Jerry Ann
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh