.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен

Пред него/нея?

Сега се замислих и се питам,плакали ли сте някога пред момче1момичета и защо?
    А вие момчета?
    Сорка,ако темата се повтаря
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не мога да пла4а по принцип, не мога да пла4а пред хора
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И мъжа ме е разревавал и той го е правил пред мен...бати ки сме затънали

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, не ме е срам да плача, това е израз на чувства. Много пъти са ме разплаквали, много пъти и аз съм разплаквала

Demny
    Guest
    Да.В един такъв скофтен ден дето от сутринта ми беше криво имах среща с него и както си вървяхме в парка извднъж спрях на едно място до реката и си помислих как след време ще съм на същото това място само че без него и сълзите ми просто потекоха и си изплаках всичко което ми се беше насъбрало.Само че сега осъзнавам че това е било грешка защото точно след този случай той не ме потърси близо семдица и скъсах с него.Но не съжалявам.Просто ме е яд че реших да му споделя цялата си мъка и всичко а той...е все пак направи всичко възможно да ме успокой.С 1 дума глупава работа (:

Голям фен
    Аз честно казано никога не съм плакала пред момче,нито те пред мен...Може би,защото не съм имала сериозни връзки.
    П.П.-Мног яко ви излъгах ...всъщност съм плакала пред гаджето си сега на Нова Година, и аз не си спомням,понеже винаги като се напия рева и не знам защо ...Той ме пита за какво съм ревала,а аз дори не си спомням..Дори каза,че съм му ударила шамар и съм го напсувала
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

JIuJIu
    Guest
    Честно да си призная да!Когато признах чувствата си на момчето,в което съм влюбена ужасно много плаках.

Голям фен
    Град
    Бургас
    като сме се карали с гаджето съм ревала.. ревала съм и на рамото на приятелка (заради някой тъпак..) , плакала съм и на кино ( тъжен филм..)
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emi kakto i da go mislq mai e samo edin put..kogato s edno bivshe gadje,s koeto sega sme si mn dobri priqteli kaza,che shte zaminava da raboti v chujbina...adski gadno mi stana shtoto oshte mn si go obicham i toi men i ni stana kofti .. raznejihme se i nie kato nikoga.oshte se buzikame s toq sluchai
    inachee za momche ne se plache ili pone NE PRED NEGO

Голям фен
    Град
    Sofia
    Не съм и нямам намерение да го правя. По принцип съм мн. сдържана в това отношение и рядко плача, още по-малко пред някой.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Мисля,че не
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

{{P}}
    Guest
    abe az mnogo sum plakala za momcheta .. ama ne i pred tqx .. 0bache te red men si plachat .. nz za sht0 .. predrazpolagam gi qvno..
    Ama mi se stryva smesshno momche da plache pred momiche .. nz zashto

Da plakala sym mnogo puti povecheto puti sa bili pred priqtelki ili roditelite mi . Samu vednyj sym plakala pred momche i to e segashniqt mi priqtel no pak za smetka na tova i toi e plakal pred mene . Moje da kajete e tozi pak kav e takav gei che da plache no pak kakvo az lichno mnogo se zaradvah ne che se zaradvah che plache no mi stana nqkakvo hubavo che tolkova mu pyka za men i ne se pravi na vijte me koi sym i kolko silen myj sym .Prosto uvajavam chuvstvata mu i nai veche che gi pokazva smelo i bez pritesneniq.

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, това е напълно нормално. с бившия ми приятел сме имали доста такива моменти в които или той си изразява някакви емоции така, или аз. не мисля, че когато изпитваш нужда и желание да плачеш трябва да се притесняваш пред кого точно го правиш. това не е срамно, нито обидно за нас самите!

Guest
    Горе-долу в рамките на една седмица плаках два пъти за едно момиче,веднъж когато бях сам,и веднъж пред нея...

Голям фен
    Да плакала съм,в моменти когато много са ме наранявали.Разплаквала съм ...за което много съжалявам
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    Плакала съм само пред едно момче.И причините са, че съм страдала.

Да, аз съм плакала пред него,както и той пред мен. Плакали сме и заедно в един много тежък и за двамата момент. Това да изразиш чувствата си пред човека, който обичаш не е срамно, нито пък лошо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Плакала съм единствено пред приятеля ми..
    И той веднъж е плакал пред мен .. кофти работа
    >>> House Music <<<

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Плакала съм единствено пред приятеля ми..
    И той веднъж е плакал пред мен .. кофти работа
    почти същото...и аз съм плакала само пред приятеля ми...но той не веднъж е плакал пред мен...(в повечето пъти за мен,но има и такива по други причини)...примерно той плака когато един мой бивш поиска да се съберем отново и моя някакси разбра и дойде при мене разплакан и...беше много мил и сладък...и още съм с него...но не ме притеснява факта че съм плакала или завбъдеще ще плача пред него...за него и тн!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    никога не съм плакала пред друг човек.. било то приятел, приятелка, родители.. незнам защо, но мога да плача единствено ако съм сама и никой не може да ме види.. да плачеш пред друг човек за мен е слабост, а ако покажеш, че си слаб става лошо.. затова си плача самичка, макар че се случва доста рядко..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    1 път,но вече бяхме скъсали...веднъж,когато го видях с друга във дискотеката....и това вече беше прекалено за мен (понеже още го обичах,обичам де)...и тогава стана така,че не само пред него плаках,а пред цялата дискотека ...мисля че беше глупаво малко,но ми беше много гадно...след това говорихме с него де ..
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз съм си ревливка , да си призная . Плакала съм .. много и то .. и всеки път е било за един и същи човек . Плакала съм от болка , страдание, мъка , любов по него . И все още си плача понякога .. защото усещам липса , не мога да наименувам мислите и чувствата си , но след като имам нужда да го направя , плача .. и те сълзите си говорят вместо мен . Плакала съм пред въпросното момче , пред съученик , пред приятелки .. понякога съжалявам , че не съм силна и не мога да си скрия сълзите , но друг път се радвам , че съм толкова емоционална. Та .. дано не ми се налага поне тази година да плача често , защото миналата си изплаках очите ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Мисля,че не съм плакала пред момче.Само пред приятелка или пред майка ми,но то там е простено

prosto_f
    Guest

ahaaaaaaaaaa

ne sam plakala pred mom4e no sam imala repliki pred nego ot roda ''izrevah si o4ite zaradi tebe be............'' ina4e pred dr hora sam plakala,ama ne me e saram i pred mom4e no prosto ne sma imala pri4ina osnovatelna..........aaaaaaaaa edin pat samo kato mi varzaha tenekiq ama toi ne be6e tam da me vidi nqma zn tva ve4e e minalo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си