- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пред него/нея?
Да, плакала съм за момче .. два пъти пред него(вече бяхме скъсали)и доста пъти сама у нас .... Не, не ме е срам, че съм плакала пред него ... просто имах нужда и така се случи..
И той се разплака пред мен(пак след като вече бяхме скъсали)... и така, и двамата ревахме един за друг, но не се събрахме(пустата му негова гордост...)
А иначе за мен е плакало още едно момче(поне само едно ми е признало това..)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мммм не съм плакала пред момче...и не мисля да пробвам
Иначе у къщи..кат мноу ми се струпа съм плакала..мноу съм проста..не си заслужава...
А иначе пред мен...май не....саму на бившия му се бяха насълзили очите един път...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
пффф да и още ме е срам като се сетя![]()
трябва да съм била мн заблудена да си позволя такова нещо![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
На рождения ми ден,когато вече бяхме останали само двамата и аз бях пийнала и понеже чувствах,че има проблем и алкохола отключи емоциите...само тогава съм ревала пред него и то за глупости![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ami az lichno sma plakala samo az edno momche.Vsichkite mi priqteli sa me vijdali da placha za nego.I nai - loshoto e,che i pred samiq nego plakah.Mnogo mi beshe kofti,no e fakt.Dori na NG malko sled 12h kakto stoqh i se razplakah za bivshiq.I gadjeto mi razbra,no nishto ne mi kaza,zashtoto znae kolko go obichah.Nz dori sega kato se setq za nego i pak mi se nasylziha ochite.Za tozi chovek sym plaka adski mnogo dori i pred roditelite mi.Ujasno mi e kofti,no ....
![]()
![]()
![]()
P.S. Ne mislq,che za drug shte placha!Poprincip za momche ne mi puka chak tolkova.Inache segashniq mi priqtel e plakal za men pred men i pred edin priqtel![]()
Не за сега не съм и дано да не ми се налага да пла4а![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да, аз съм емоционален човек и показвам чувствата си.Плакала е много силна дума, чак до плач не съм стигала, но съм се просълзявала пред гаджето ми, но ме е успокоявал.Може би понякога съм го правила, за да предизвикам съчувствие от негова страна.Малко подло, но върши работа.![]()
Ne mi se e slu4valo![]()
Ne sym plakala.. Iskala sym da zaplacha.. za da go nakaram da mi povqrva i dumite mi da izglejdat po iskreni i poveche da mu vyzdeistvam.. no uvi!
Да,разплаках се веднъж пред един човек и не съжалявам за това.Но сега,след като мина доста време оттогава,осъзнавам,че тези сълзи са били абсолютно ненужни и детински
![]()
в момента не се сещам,но май се е случвало веднъж....а беше просто,защото не издуържах...въпреки че ми беше и смешно...
Не,не съм,по принцип плача само когато съм сама.
Да, случвало ми се е.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
az sum plakala pred momche samo ot shtastie, ama ne znam dali tova se broi. inache... ne che go smyatam za neshto losho... no prosto kato vidya momche i ne i se lache. ama kato izleze(izlyaza) ponyakoga takyv rev pada...
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
az sym plakala pred priqtelq mi i toi e plakal pred men vse pak sme dostaty4no vreme zaedno blizki sme i kogato ni e tejko zashto da ne si poplachem![]()
Ми не и не ща да го прая![]()
lqlql
Аз съм момче и съм плакал да !!! Някаде два пъти ...![]()
Аз съм момче и не съм плакал то аз дори когато съм на погребение не плача па камо ли за нещу друго
Не съм се разплаквала пред момче,нито момче пред мен...Иначе веднъж щях,но не се разплаках и дори момчето не забеляза!!!