zna4i to nzm dali e to4no problem ama..off zna4i edno mom4e ot kompaniqta ni mi prizna 4e me xaresxva iiiiii s podrobnosti nqma da razkazvam,oba4e sled tva kaza 4e si ima priqtelka i men mi stana kofti ama nz za6to ne obarnax togava takova vnimanie,xodixme na diskoteka s kompaniqta v tqx sled tova gledaxme film be be6e strahotno nzm dali sam vlubena ama toi kaza 4e e oba4e i ne iska da naranqva priqtelkata si na nova godian akto mu zvanqx da mu 4estitq toi neprestana da mi povtarq kolko mn iskal da me videl a sno6ti se darja s men taka vse edno xodim,kato v na4aloto na edna vraska postoqnno me gu6ka celuva me povtarq mi 4e sam bila mn sladka i 4e mn sajelqval 4e imal priqtelka i az nemoga da razbera kakvo da pravq xaresvam go da mnogo oba4e kato se postavix na mqstoto na drugoto momi4e i mi stana kofti ako razbere kak 6et se po4uvstcva mnogo sam gadna no i mnogo go xaresvam off mn mi e obarkano nzm kakvo da pravq moje li da me posavetvate ne6to,vinagi pravq gre6ki i vinagi sam naranena no nqma zna4enie prosto iskam da sam s nego ama ne iskam drugoto momi4e da strada offffff...molq vi daite savet ...blagodarq predvaritelno