- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- A kakvo "ISKAT" jenite e vuprosa???
[/b]Тъи като има толкова въпроси и теми и т.н. по това как да си оправят прическата там долу по цените места жените моят въпрос е как ние или поне спец аз как да се направя там отдолу в смисал дали има смисал да се правя по гладък да не "боцкам"и т.н. тоест искам вашият съвет как да се направя и как ще ви харесва повече момичета па ??? все пак искаме да сме повече за вас нали ?[/u]
Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!
neznam za drugite,no men me kefi da e po-gladko :P
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Като ги сърби там долу, няма значение прическата.![]()
Като си сложил така в скобите Боцкам имаж впредвид така че никоя да не иска да те ебе нали?Първоначално написано от Guai
не бе ретърн,има в предвид да не би да боде самата му кожа,мисля,автора да ме поправи ако греша.Не разбирам асмо защо е в скоби.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Това в кавичките е сложено защото е леко преувеличено и др то което искам да кажа че боцка защото се пак ако те лижи малко по надолу от пениса се пак се стига до окусмени места поне при мене и сега как по им харесва на жените това е въпроса и аз мисля да се обезкосмя от долу на пълно и отгоре да сие боядисам в оранжево ама дали ще го хареса едно момиче нз !!1 и това е въпросат ми как ще ви хареса на вас момичета???
Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!
Направи си го както ти харесва на тебПървоначално написано от Guai
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.