.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Spain Madrid Fuenla

A kakvo "ISKAT" jenite e vuprosa???

[/b]Тъи като има толкова въпроси и теми и т.н. по това как да си оправят прическата там долу по цените места жените моят въпрос е как ние или поне спец аз как да се направя там отдолу в смисал дали има смисал да се правя по гладък да не "боцкам"и т.н. тоест искам вашият съвет как да се направя и как ще ви харесва повече момичета па ??? все пак искаме да сме повече за вас нали ? [/u]
    Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!

Град
    BG Haskovo
    neznam za drugite,no men me kefi da e po-gladko :P
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Guest
    Като ги сърби там долу, няма значение прическата.

Guest

Re: A kakvo "ISKAT" jenite e vuprosa???

Цитирай Първоначално написано от Guai
    [/b]Тъи като има толкова въпроси и теми и т.н. по това как да си оправят прическата там долу по цените места жените моят въпрос е как ние или поне спец аз как да се направя там отдолу в смисал дали има смисал да се правя по гладък да не "боцкам"и т.н. тоест искам вашият съвет как да се направя и как ще ви харесва повече момичета па ??? все пак искаме да сме повече за вас нали ? [/u]
    Като си сложил така в скобите Боцкам имаж впредвид така че никоя да не иска да те ебе нали?

не бе ретърн,има в предвид да не би да боде самата му кожа,мисля,автора да ме поправи ако греша.Не разбирам асмо защо е в скоби.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Spain Madrid Fuenla
    Това в кавичките е сложено защото е леко преувеличено и др то което искам да кажа че боцка защото се пак ако те лижи малко по надолу от пениса се пак се стига до окусмени места поне при мене и сега как по им харесва на жените това е въпроса и аз мисля да се обезкосмя от долу на пълно и отгоре да сие боядисам в оранжево ама дали ще го хареса едно момиче нз !!1 и това е въпросат ми как ще ви хареса на вас момичета???
    Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Guai
    Това в кавичките е сложено защото е леко преувеличено и др то което искам да кажа че боцка защото се пак ако те лижи малко по надолу от пениса се пак се стига до окусмени места поне при мене и сега как по им харесва на жените това е въпроса и аз мисля да се обезкосмя от долу на пълно и отгоре да сие боядисам в оранжево ама дали ще го хареса едно момиче нз !!1 и това е въпросат ми как ще ви хареса на вас момичета???
    Направи си го както ти харесва на теб
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си