- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ima li povod za pritesnenie ?
Zna4i situaciqta beshe slednata,xodq s 1 momi4e 6 meseca , zna4i izboshto ne se e podxvashtala temata za sex-a i dr. vuprosi..Onzi den slusham psuvsem slu4aino do4ux ] kak edna neina priatelka i kaza " oshte ne ste go pravili,kak moje ? " i 2riqt vupros "Napravete go sigurno shte ima golqm patlak " i moita priatelka kaza "shte vidim,no ne oshte" i togava mi stana za 1vi put malko kofti za tozi razmer,tui kato ne se e nablqgala tazi tema,stana mi dosta podtiskashto ot fakta 4e mi e samo 15 cm,a tq sled tozi razgovor shte o4akva neshto golqmo, i neznam kak shte se po4uvstva po vreme na akt-a ...Mnogo mi e kofti sq sled tva i se qdosvam 4e 4ux razgovora i sq se pritesnqvam mnogo za sex-a![]()
Пич единственото което мога да ти кажа е че и аз си мислех че имам този проблем в самото начало но трябва да зн че ако зн как да работиш с него как да я задоволисх с този пенис и ще ти кажа че си е с нормална големина ти кво искаш 20 сантимов пенис да я изкормиш и тя да нз от де са взе тва чудо та радваи се че имаш това нормално е и ако все още те притеснява това аз така направих чво я накрах да изпитва малък оргазъм преди да го мушна вътре после нито ще те пита колко е голям нито нищо пък ако иска да ти прави свирки в самото начало отблъсния и я накараи да стигне до малък оргазъм тя 1ва и после освен за хубави усещания на дали ще се сети !!! ади и успех момче \/
Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!
Има ена фатка - направете го на тъмно, тя няма да разбере дори и ако ти е 10 смПървоначално написано от Mozuka !
![]()
![]()
Щом нейната приятелка е започнала да говори на тази тема не вярвам твоето гадже да го интересува толкова размерът.Иначе щеше да каже нещо от сорта на надявам се да е така или нещо такова.+това нищо не ти пречи да опиташ.Ако вечно се страхуваш от секса със нея тя ще те зареже 100%.Но ако опиташ имаш и голям шанс да си продължите нормално връзката.Нищо не губиш,само можеш да спечелиш
Olelel otnovo tema za pritesneniq za razmera na penisa . E dobre be hora kakvo tolkova mu se pritesnqvate ne moga da razbera ? Ti si s tova momiche ot 6 meseca ne e mnogo no ne e i malko vreme nqmate li si doverie da ste zaednu polovin godina veche vse shte ima nqkvi chuvstva ebati ... a pak mislq che shtom ima chuvstva nqma da bude tolkova golqma rabota kolko ti e golqm .... Taka ako trugnesh se spichash savsem nishtu nqma da napravish ... A pak i ne vsqko momiche se inetresuva ot tova za men lichno po vajno e kachestvoptot a ne nqkvo da e gramaden i da me boli . A pak ako te obicha shte e na vurha ako se potrudish manichko ...Hvashtai list i himikalka i pochvai d aplanuvash kolko po romantichno i gotinko shte i go napravish :P Haide zagurbvai pritesneniqta i uspeh![]()
Mislq 4e ima za kvo da se pritesnqva MNOGO mu e maluk i kato go vidi toq mizeren 15 cm morkov onaq shte se 4udi kak da mu kaje 4e go zarqzva,shtoto nali ve4e momi4etata ako ne im xaresa penisa te zarqzvat imam i poznati,koito im se e slu4valo ,gubish moito mom4e neznam silikon alu.... misli..![]()
Spoko,nqma ot kvo da se pritesnqva6
6tom doide momenta da go pravite 6te vidi6 4e vsi4ko 6te si doide na mqstoto
![]()
Не е важно колко ти е голямо инструментчето, а как работиш с него!![]()
правилно
наеш ли докат я ебеш с пръст леко я ръчни отзад обаче внимателно, много ше и хареса , не е на ебавка пич пробвай верно може много да и хареса а може и да не и хареса обаче кат не и хареса спираши така
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Не, не, самоубий се, как може само 15 сантиметра. То и на джуджетата им е по 3 метра и нагоре, ти как си мислиш че бил задоволил някоя?
A we znam 4e ne e 4ak tolkova zle ama,no kato gi slusham kvi teorii vadqt i mi stava kunfuzno,dori i tuka kato 4eta temite vseki pishe "priatelqt mu e 17cm i dosega ne sum 4el nqkoq da kaje 14 15 cm mu e" i tva oshte pove4e me depresira 4e sum 1/1000 slu4ai...
По проучване на 3500 мъже се оказва, че точно 15-15,2 е средната дължина. Тоест не си с малък, а със среден. И още нещо, когато си с момиче, а не сам в банята, ще бъде даже по-дълъг, тъй като ще си по-възбуден. 15 см си си екстра, а и момичето не ходи с пенисът ти, а с теб. Ти ако я обичаш ще се раздадеш за нея и ще видиш че и ръцете и езичето са златни, ето това ще й хареса и ще и достави наистина удоволствие!
Бременна е!Първоначално написано от Mozuka !
![]()
Не ми е ясно, кога админите ще сложат ограничение за размера на аватарите.
na 17 ?Първоначално написано от Verminaard
Neznam kak da postupq,sq kato se stigne do sex-a kato si go naumix tva i nqma izlizane ot glavata mi 4ak poludqvam,kakvo shte stane kakvo shte kaje![]()
Бат ми, това е жена и на светло да го види да не мислиш, че като и кажеш 17см, тя ще каже не 15см ти е....Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Горките нямат никаква ориентация, а едва ли ще извади линиика
ако извади обаче и кажи дай да видим, и трошни 1вите 2 см, или там с колко си я излъгал
![]()
Аз пък викам да я опъне на задна,тогава наистина ще и се стори голям...Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
e kak pyk stigna do toq izvod 4e e bremenna ???
![]()
![]()
![]()
Mozuka, dori maistora da ima golqm instrument ako ne znae kak da go izpolzva za ni6to ne stavapyk i ne e nujno da e ne6to svryhgolqmo kato ti sko4i da i izbode o4ite
![]()
![]()
ne se vprqgai ...
i btw izre4enie nikoga ne se zapo4va sys "zna4i"
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
stiga go lujete mom4eto weeeeeeeeeeeeeeeeeee 15 cm pf xorata pod 16.5 ne struvat i se zarqzvat sled 1vata ve4er MAX ! Vij ako ti e debel okolo 14 cm tva kompensira opredeleno... ?
TI VQRVASH LI SI WE ,EI KATO NE SI RAZBIRA4 NE SE OBAJDAI ,pi4 spoko 15 cm sa dostatu4no samo da ima lubov mejdu vas... !!!Първоначално написано от Анонимко