"Любовта е като да пееш песен , но всяка песен има край " ...
Съжалявам , че така се е получило . Но за тебе е дошло време да погледнеш напред , да притъпиш болката в сърцето си , защото явно си се заблуждавал, вярвайки на това момиче . Разбирам те отлично , по-добре друг път едва ли бих могла . И аз имам зад гърба си трудна и дълга връзка , в която бях вложила всичко свое и която наричах Любов , но се оказах измамена ...
Не мога да ти дам съвет как да се събереш с нея , а и не мисля , че ще е правилно , да се унижаваш толкова . Както каза , ти си минал преди през този Ад , сега ще успееш пак , макар и малко по-трудно . Така че , остави нещата на времето . Ако ви е било писано да сте заедно , кармата ще ви събере , тя ще се осъзнае . Не случайно са казали : " Пусни нещата , които обичаш на свобода , ако се върнат - били са и са твои , ако ли не - никога не ги имал. "
Не съжалявай за времето прекарано с нея , но се и спомняй често за него . Само ще се самонараняваш . Знам ,че чувствата са по-силни от разума , но все пак всяко едно усещане е резултат от твоята мисъл , а мислите се променят . Само ти можеш да контролираш какво да е главата ти .
Пожелавам ти успех с преодоляването на разочарованието и откриването на ново щастие .