- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всяко начало има своя край!
Tova,koeto se schupi vednyj.. nikoga poveche ne moje da byde otnovo cialo.Taka e pri lubovta.Beshe hubava,chista,istinska i spodelena,no eto che e doshlo i vremeto na onzi krygovrat,koito vsichki narichame razdiala.Principno tia e neizbejna,dali sega,sled den,dva,godina,pet ili sled sto godini,tia ni presledva,zadyljitelno.Horata kazvat,che vremeto lekuva... ili ot pareshtite vugleni v surceto ni otnovo razgoriava onzi ogun,koito sega ne ni topli,a ni gori..
Spodeliam filosofia,koiato glasi,che kogato surcata se razdeliat niama smisal rucete da ostavat edna v druga.Kazvaneto na "chao",a ne "sbogom" e tipichen primer.Dali shte se suberete otnovo i dali lubovta shte byde sushtata i togava.. ne ostavashe li onazi puknatina ot onova schupeno neshto,koeto nikoga niama da byde otnovo cialo.
Taka sme ustroeni,vlubvame se i silno obichame,a sled vreme sudbata mi podlaga krak i nie padame.. tolkova bezpomoshtni,che nikoi ne bi ni pomognal,nikoi osven "novata" lubov,koiato shte zapulni prazninite ostanali ni ot poslednoto razocharovanie.Ili tazi "lubov" shte ni dokaje,che nie sme suzdadeni da obichame samo edin chovek,samo edno suzdanie,a to reshi da poeme po drug put.
Mladi sme,no ne oznachava,che ne sme videli.I priateli shte imame mnogo,i gadjeta shte si namirame vseki den i shte flirtuvame v barovete i diskotekite, i shte pravim sex za edna nosht,no dali tova moje da prodalji vechno i dali nie shte vodim edin istinski i pylnocenen jivot.
Kogato lubovta si otiva,tia namira i nai-malkata prichina.Trudno e kogato se opitash da ia spresh,a znaesh,che niamash sili da izturpish oshte vednuj da vidish neinia grub,kak tia se otdalichava,kak ia gubish ..
Kato biah malka pishehme spomeni po tetradki... "kogato obichash neshto,pusni go na svoboda,ako se vurne-tvoe e zavinagi" Dali naistina vtoriat shans v lubovta,vtoariat opit e posleden? Niama li da ima neshto,koeto se e izgubilo pri zaminavaneto i purvia put? Mojem li da ponesem otnovo onova razocharovanie.. ili shte bydem dostatychno silni da padnem,da se izpravim.. i otnovo da trugnem da ia tursim.. a tia shte byde blizo ..mnogo blizo do nas.
"Какво ти харесва повече?..Да крадеш коли или да правиш секс с мен..?" от "Да изчезнеш за 60 секунди"