- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам...
i taka problema mi e 4e dosega ne sum imala gaje sega imam xodim ve4e ot 2 sedmici ama toi ne iska da me celune 6tot uj go bilo sram i 4e dosega ne e xodil s momi4e koeto si e nqmalo gadje toi znae 4e i ne moga da se celuvam i moje bi i zaradi tva a toi e jenkar koeto govori samo za sebe si v4era kato me izpra6taxa toi i edni fr go ubejdavaxa da me celune i ni ostavixa samo ama pak ni6to ne stana ta kajete mi kvo da prava 6tot men me e sram az sa buda purva a i nz kak to4no pomojnete plssssss
na 14 f sum ako ima zn
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Да бе, женкар, ама е нямал гадже и не може да се целува.Ами и двамата ви е срам и някой трябва да направи първата крачка.Какво толкова?Просто го целуваш.
От това, което разбрах той не иска да тецелуне, защото е женкар, а ти не си имала гадже?И какво ходене е това? Следващия път не чакай той да те целуне, а ти поеми нещата в свои ръце.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мен пък ми е интересно какви гаджета сте вие без дори да се целувате ... На по 14 години хич не сте малки за целувкиПоговори с него, кажи му, че няма от какво да го е срам и че даже трябва да му хареса факта, че именно той ще те научи да се целуваш и т.н
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами напревете го и двамата смисал и двамата се доближете един до друг и се целунете аиде даваите \/
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
надали ще прочетеш нещо по различно от това "давай ти първа го целуни" и тн....няма от какво да ви е срам бе хора...вярно че първата целувка е малко излагация,ама има и втора и трета(който определено са по добре).....така давай без притеснение пък каквото стане!!!Първоначално написано от azz_f
\
/
Толкова сте сладки - женкар на 14!!!!![]()
Кажи му на т'ва момче да спре да се лигави. Бас ловя, че не ще да те целуне, понеже и той не е сигурен как. Хващаш го, казваш "Целуни ме...сега!"...или направо ти го целуваш и толкоз. Първата целувка е нещо чудесно и в нея няма нещо страшно. Давай смело![]()
Просто действай...наистина следващия път като се видите ти направи първата крачка..спокс няа се изложиш..Пък и вече 2 седмици ходите..и не сте се цункали..хмз ако продължавате така..има ли смисъл?!Та вие ся сте като приятели..не гаджета..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
на 14 някои вече секс правят, пък вие още до целувка не сте стигнали![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Еми направи ти първата крачка![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Е от кво толко го е срам не е на 10 годинки а и нали се води за женкар къв му е проблема на тоя човечец.И аз като другите не мога да си представя какви гажета сте ако не се целувате поговори с него,събер достатъчно смелост и направи първата крачка.Успех![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
тогава действай първо тиАко наистина е такъв голям женкар...до сега да беше той да те налазва
Неподходящ размер на снимка в подпис!
женкар бил пък до ся е нямал гадже ааа тва не6то не мога да го разберасрам го било да те целуне хахаха ми целуни го ти бе..не е толкова трудно все някой трябва да направи първата кра4ка от двамата
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не съм чувала още женкар да се срамува пред момиче. може би проблема е в теб. потърси причината в себе си най-добре
но ако все пак държиш на тази целувка опитай се да го целунеш първа. няма значение, че не можеш. когато го направиш ще се убедиш, че няма нищо трудно, а е нужна просто малко повече техника
бахти и "женкаря" пък да го е срам се ми на умаИли не иска да те целуне или и аз незнам.Тръгни ти да го целуваш и ако се дръпне удряш му една майна и готово..
![]()
lqlql
Миличка,щом виждаш че и двамата нещо се притеснявате,преодолей срама си и вземи нещата в свои ръце.Кажи му примерно "Вече не мога да издържа на неустоимия ти чар" или нещо от сорта,което със сигурност би свършило работа.Айде,действай преди да е станало твърде късно.![]()
Хахха - дамПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
НЕ е женкар...Ако беше женкар,още на 1-та среща щеше да те целунеПървоначално написано от azz_f
Ако ти не го целунеш,той няма да го направи...Повярвай ми сблъсквала съм се в такава ситуация,накрая скъсахме,защото нямаше нищо между нас (целувка)...
purvo da douto4nq toi e na 16 a az na 14 a i ne toi si e nqmal gadje toi e imal mn ama az ne sam
i taka ami blagodarq na vs ot foruma ve4e se celunaxme blagodarenie na edna fr koqto go nakara i toi me celuna {{{}}![]()
ama nz dali go napravix dobre strax me e kak sum se predstavila a i malko se oligavix za nego nz
![]()
![]()
![]()
abe hvashtash go i my kazvash ili ti me celyvash ili az tebe i ....ako toi nenaprai nishto prosto go celyvash....ne e tolkova strashno...a i parvata celyvka ne se pomni kva e bila sladka ili ne shtoto sled tfa sas sigyrnost ti predstoqt mn sladki i nejni celyvki...az sam na 14 i parvata mi celyvka beshe na 12 i sq nepomnq vaopshte kak e bilo samo znam s kogo beshe i kade beshe.....prosto go celyni i dan ti pyka....yspeh
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Първоначално написано от Aleandra
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от sladurana2319
I moqta purva celuvka beshe na 12 a sega sum na 14 ponq s koi beshe no ne i kak beshe![]()
JiVeI BuRzO, UmRi MlAd, BuDi KrAsIv TrUb!!!