.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Guest
    I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir
    Да, ама тебе никой не те пита Едва ли някой се интересува точно от твоето мнение

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    А ти отиди на психиатър
    iLoVeYoU каза:,,I moqta purva celuvka beshe na 12 a sega sum na 14 ponq s koi beshe no ne i kak beshe'' ... странно .. аз помня и как беше

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Мен пък ми е интересно какви гаджета сте вие без дори да се целувате ... На по 14 години хич не сте малки за целувки Поговори с него, кажи му, че няма от какво да го е срам и че даже трябва да му хареса факта, че именно той ще те научи да се целуваш и т.н
    Napylno syglasna sym \/

Guest
    ABE XORA 4ETETE PO DOBRE AZ SUM NA 14 A TOI NA 16 EEEEEEEEEEEE

AZZ_
    Guest
    BE EI 4ETE MALKO BE XORA TOI E NA 16 I OPREDELENO SE E CELUVAL AMA NQMA ZN VE4E SE CELUVAXME

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от AZZ_
    BE EI 4ETE MALKO BE XORA TOI E NA 16 I OPREDELENO SE E CELUVAL AMA NQMA ZN VE4E SE CELUVAXME
    Браво,дано сега си щастлива.

Re: Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам.

Цитирай Първоначално написано от azz_f
    i taka problema mi e 4e dosega ne sum imala gaje sega imam xodim ve4e ot 2 sedmici ama toi ne iska da me celune 6tot uj go bilo sram i 4e dosega ne e xodil s momi4e koeto si e nqmalo gadje toi znae 4e i ne moga da se celuvam i moje bi i zaradi tva a toi e jenkar koeto govori samo za sebe si v4era kato me izpra6taxa toi i edni fr go ubejdavaxa da me celune i ni ostavixa samo ama pak ni6to ne stana ta kajete mi kvo da prava 6tot men me e sram az sa buda purva a i nz kak to4no pomojnete plssssss

na 14 f sum ako ima zn

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Еми той нали е женкар!Тряа да може да се целува нали ако е целувал други що да го е срам от теб?!Я си помисли дали т'ва е причината-че го е срам!И това че не можеш да се целуваш не е за притеснение кой се е родил и да знае как да се целува?!Поговори с гаджето си и си разяснете дали ще се целувате или там к'во ще прайте нз!!!успех

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    извинявай обаче вие как сте тръгнали? по принцип вече сте доста големи и предполагам сте тръгнали в мига в който сте се целунали за първи път.. доста се самнявам да е дошел при теб и да е казал : искаш ли да си станем даждета ..
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

jenkar pak ne znael da se jeluva?!?!?!eftin nomer.mom4etata sa ujasni lajci!pogovori s nego,egati na 14 ne ste malki! nai lesno go xvani na tiasno niama sramejlivi mom4eta na toia sviat znam ot opit!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Цитирай Първоначално написано от AZZ_
    Браво,дано сега си щастлива.
    emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane

axa
    Guest

Guest
    abe toq pustinqk da go duxa _)_ idiot skapan

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    abe toq pustinqk da go duxa _)_ idiot skapan
    Ъхъ.

Guest
    emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane
    Hm stranno... Toq mai se pravi na int...
    Q saberi kuraj , hvani go na tqsno , celuni go vaobshte ne pitai

Цитат:

Hm stranno... Toq mai se pravi na int...
    Q saberi kuraj , hvani go na tqsno , celuni go vaobshte ne pitai

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от skate-more
    извинявай обаче вие как сте тръгнали? по принцип вече сте доста големи и предполагам сте тръгнали в мига в който сте се целунали за първи път.. доста се самнявам да е дошел при теб и да е казал : искаш ли да си станем даждета ..
    Ами 100% няма да е казал "искаш ли да си станем даждета .."!По-скоро "искаш ли да станем гаджета".А иначе по въпроса-пробвай да си миеш зъбите или да дъвчиш дъвка може да е от това.Ако не е това,значи ....голям льохо си си хванала ееееей!Абе пробвай да го питаш най-добре!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

BM
    Guest

Re: Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам.

mi mili4ka to trqbva da ti doide otvutre...a tva ,4e ot 2 sed hodite i ne ste se celuvali mi se struva dosta stranno...to prosto tava bez ugovorki i razni takiva raboti..ako ima6 trupka kum nego,ako iska6 da go celune6 togava davai...nqma stra6no ot tva ,4e ne si se celuvala-to ne se u4i v u-6te..ako ima6 4uvstva 6te ti e hubava celuvkata ... moqta 1va celuvka be6e ujasna zatva te suvetvam,ako nqma6 jelqnieto da se celuva6 s nego...mi ... to za kvo se nari4a gadje :P..budete si priqtel4eta ..aied uspeh

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Aми извинявай ама той на колко е? Щото ако е някои 14-15 годишен келеш нищо ново, ама пак е многоооооо странно. Ами и аз ъм на 14 и като искам нещо си го получавам, не само целувки....
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    =D> =D> =D> vie ste velikiiiiii

Ми като е женкар и го е срам да те целува (както ти го описваш) му тегли 1 майна ( с извинение за думата) и си намери някой стабилен пич. Какво си тръгнала да се ядосваш?
    Не се ядосвай намери някои разбран (дето няма да го е срам) ии това е , не виждам от какво трябва да се притисняваш. Успех от мен

Guest
    msss na vsi4ki ve4e skusaxme ama gadnoto e 4e o6te go xaresvam

ева-мария
    Guest
    Ти направо ме вкара не знам къде с твоята история. То беше ясно,че ще скъсате. За да те целува само по убеждението на някаква твоя приятелка и не сте го правили още преди да тръгнете..хах,че какви гаджета сте били!? По-добре,че сте скъсали. Успех и при следващото гадже да не останеш пак без целувка хохо

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Детска му работа
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    abe aide sega

Правила за публикуване