- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам...
I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zleTi si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir
![]()
![]()
Да, ама тебе никой не те питаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Едва ли някой се интересува точно от твоето мнение
![]()
Napylno syglasna sym \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/
ABE XORA 4ETETE PO DOBRE AZ SUM NA 14 A TOI NA 16 EEEEEEEEEEEEПървоначално написано от Анонимко
BE EI 4ETE MALKO BE XORA TOI E NA 16 I OPREDELENO SE E CELUVAL AMA NQMA ZN VE4E SE CELUVAXMEПървоначално написано от Анонимко
Браво,дано сега си щастлива.Първоначално написано от AZZ_
![]()
Еми той нали е женкар!Тряа да може да се целува нали ако е целувал други що да го е срам от теб?!Я си помисли дали т'ва е причината-че го е срам!И това че не можеш да се целуваш не е за притеснение кой се е родил и да знае как да се целува?!Поговори с гаджето си и си разяснете дали ще се целувате или там к'во ще прайте нз!!!успехПървоначално написано от azz_f
извинявай обаче вие как сте тръгнали? по принцип вече сте доста големи и предполагам сте тръгнали в мига в който сте се целунали за първи път.. доста се самнявам да е дошел при теб и да е казал : искаш ли да си станем даждета ..![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
jenkar pak ne znael da se jeluva?!?!?!eftin nomer.mom4etata sa ujasni lajci!pogovori s nego,egati na 14 ne ste malki!nai lesno go xvani na tiasno
niama sramejlivi mom4eta na toia sviat znam ot opit!!
![]()
emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da staneПървоначално написано от Undying
abe toq pustinqk da go duxa _)_ idiot skapan![]()
![]()
![]()
Hm stranno... Toq mai se pravi na int...emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane![]()
Q saberi kuraj , hvani go na tqsno , celuni go vaobshte ne pitai![]()
Цитат:
emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane
Hm stranno... Toq mai se pravi na int...
Q saberi kuraj , hvani go na tqsno , celuni go vaobshte ne pitai
Ами 100% няма да е казал "искаш ли да си станем даждета .."!По-скоро "искаш ли да станем гаджета".А иначе по въпроса-пробвай да си миеш зъбите или да дъвчиш дъвка може да е от това.Ако не е това,значи ....голям льохо си си хванала ееееей!Абе пробвай да го питаш най-добре!Първоначално написано от skate-more
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
mi mili4ka to trqbva da ti doide otvutre...a tva ,4e ot 2 sed hodite i ne ste se celuvali mi se struva dosta stranno...to prosto tava bez ugovorki i razni takiva raboti..ako ima6 trupka kum nego,ako iska6 da go celune6 togava davai...nqma stra6no ot tva ,4e ne si se celuvala-to ne se u4i v u-6te..ako ima6 4uvstva 6te ti e hubava celuvkata... moqta 1va celuvka be6e ujasna zatva te suvetvam,ako nqma6 jelqnieto da se celuva6 s nego...mi ... to za kvo se nari4a gadje :P..budete si priqtel4eta
..aied uspeh
![]()
Aми извинявай ама той на колко е? Щото ако е някои 14-15 годишен келеш нищо ново, ама пак е многоооооо странно. Ами и аз ъм на 14 и като искам нещо си го получавам, не само целувки....![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
=D> =D> =D> vie ste velikiiiiii
Ми като е женкар и го е срам да те целува (както ти го описваш) му тегли 1 майна ( с извинение за думата) и си намери някой стабилен пич. Какво си тръгнала да се ядосваш?
Не се ядосвай намери някои разбран (дето няма да го е срам) ии това е , не виждам от какво трябва да се притисняваш. Успех от мен![]()
msss na vsi4ki ve4e skusaxme ama gadnoto e 4e o6te go xaresvam![]()
Ти направо ме вкара не знам къде с твоята история. То беше ясно,че ще скъсате. За да те целува само по убеждението на някаква твоя приятелка и не сте го правили още преди да тръгнете..хах,че какви гаджета сте били!? По-добре,че сте скъсали. Успех и при следващото гадже да не останеш пак без целувка хохо
Детска му работа
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
abe aide sega