- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам...
\Първоначално написано от ThePainIsReaL
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Първоначално написано от ThePainIsReaL
АХАХАХХАХАХАХаххаХАХАХАХА ХАХХААХ
е не![]()
go go girl just do it
ади ма жина мляскай го
в крайна сметка ти е гадже мое си праиш кото искаш с нео![]()
mi toi 6tom e jenkar, edva li bi go bilo sram da te celune. ne se obijdai ama toi mai e golemo dete. koi znae.... moje bi ti trqbva da vzeme6 ne6tata v svoi race i sam sigurna 4e 6te se spravi6 po-blestq6to i ot nego! uspeh i spokoino![]()
off pustinqci sa vs
MIlichka kav e toq jenkar che da ne e hodil do sega s momiche i da ne se e celuval tva che e jenkar toi li ti go kaza xaxa bahti jenkara da ti kaja li neshto az sashto sam na 14 i az vse oshte ne sam se celuvala obache sled 2 dena imam sreshta s edin koito daje veche en uchi ami e v kazarmata i vaopshte ne mi puka ne si misli losho nqma nishto da pravq s nego v smisal sex toi moje i da go iska ama az nqma da go napravq a pak veche ako she e s mene she e i ceh tei de hich d ane ti puka znaish li kolko ima kato nego nqkakvi s golqmo samochuvstvie a pak bez pokritei pokaji mu che ti si po silna i togava veche enshtata moje i da se opravqt v smisal ceh vii togava shte ste naistina kato gadjeta ami ne kato priqtelcheta ta az s priqtelite mi se darja do nqkade kakto vii predpolagam samo se pregrashtate i po buzata se celuvate (pone tam) i az sam taka s fr az ne che nqmam smelost ami prosto ne e dosal podhodqshtiq a pak ti sega imash strahotna vazmojnost poneje i toi e neopiten i dori da stane gav nqma da ima problem shtoto toi do sega ne e celuval nikoq.Nadahai se mn qko i varvi prosto kato go vidish zapati se kam nego i prosto go celuni taka kakto mojesh USPEH MILA!!!))
emi blagodarq za suvetite ama vie mai ne6to ne dorazbraxte toi e na 16 i ne toi si e nqmal gaje a az i sus sigornost znam 4e se e celuval i to ne smao s edna a s dosta i e imal mn gadjeta tva go znam poznavam go ot dosta vreme ta tva iska da dooto4nqПървоначално написано от Анонимко
Хващаш го и го почвашДа не ти пука кой е момче,кой момиче-като веднъж опита после няма да у трябва покана
![]()
![]()
EmI MaCkA...Vij kvo az sled nqkolkom meseca prava 14 predi okolo 3 4 meseca mi be6e parvoto gaje i da ti kaja toi si be6e golqm jenkraoba4e toi mi se svalq6e ama gore dolu az go celunah purva ne e tolko trudno ! Probvai! Aaa Ako se darpa!Nachi problem4eto naistina e v tebe!Ostava samo da ti pojelaq uspeh!
![]()
![]()
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
emi blagodarq za suvetite ama vie mai ne6to ne dorazbraxte toi e na 16 i ne toi si e nqmal gaje a az i sus sigornost znam 4e se e celuval i to ne smao s edna a s dosta i e imal mn gadjeta tva go znam poznavam go ot dosta vreme ta tva iska da dooto4nq
dano sega ste razbrali![]()
shtom i 2mata ne ste si imali gadje dosea vse nqkoi triqbva da napravi parvata kra4ka.kogato ostanete samo 2mata deistvai.nedei da se sramuvash.vse nqkoga triqbva da preodoleete straha.kasmet
Мии според мен го питай защо не иска хаха нз ако не те целуне до няколко дена ще трябва ти да си първата няма на4ин![]()
OH LELELLE XORA NEMOJETE LI DA 4ETETETOI E IMAL MN GADJETA A AZ NE I E NA 16 A AZ NA 14 MN SUJELQVAM AMA 4ETET MALKO DE EEEEEEE KOLKO PUTI PISAX EDNO I SU6TO VIE PAK NE STE DORAZBRALI
pogovori s negoi mu obqsni 4e purvata celuvka se pomni cql jivot i ti iska6 da spodeli6 tazi radost imenno s nego nakarai go da se po4uvstva jelan kakto nikoga do sega i ostavi rabotata na nego(ako pita6 kak da go nakara6 da se po4uvstva jelan...ti si znae6 vse pak si jena proqvi malko fantaziq) efektut 6te e u4udva6t povqrvai mi
олее лапе6ки истории..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
AZ trqq da sum tupiq tuk weeeee!!!!!!!!!!!!
![]()
Дъ бест аватар от галерията
6to weeeeeeeeeeПървоначално написано от KoRn
![]()
a ti ne si li bil lape?? nali nie po golemite trqa pomagame na po malkite ot nas koito nqmat opit???
sega idete po nagoRE I PRO4ETETE VSI4KO 6TOT NQKOI NE6TA NE STE GI DORAZBRALI VI6TE OT NA4ALOTO NA TAQ STRANI4KAAAAA
ebasisssssss
Бахти детските истории...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Only God can Judge me... Be the Best!
А как разбра, че сте гаджета? Според мен сте приятели.