.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А как разбра, че сте гаджета? Според мен сте приятели.
    e gadjeta sme be sa iskam kisss kisesssssssssss mn mn mn mn mn mn mn smt008 smt008 smt008 smt008 smt008 smt008 smt008 smt008 smt008 smt008 i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами тогава кво викаш че ходите и сте гаджета, ебати гаджето то кво значи ? Ако не иска да те целува щото го било срам нз поговорете и се отпуснете

БебЕтатаа мииии

lolitkata,;;;
    Guest
    :P =D>

..и ко? вие сте гаджета, защото се държите за ръцете, гледате се и си мигате ли? по-скоро сте приятели отколкото гаджета. (поне на този етап явно).

П.П. вие как тръгнахте? той те попита: 'Искаш ли да ми станеш гадже?' и ти каза: 'Да.' ...и работата вече беше опечена?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    napravi ti parvata kra4ka:}kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Ако е женкар изобщо няма да му пука дали си се целувала или не! Попитай прителките си за няой трик в целуването и когато мислиш че си готова , в подходящ момент отиваш и го целуваш. Той няма да се дръпне , а пък ако е толкова тъп че да го направи , му обесни че тва те тормози и полсе нещата ще се развият нататъка сами по себе си...

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    когато смяташ че си готова му се хвърляш отгоре и почваш да го целуваш сладко и страстно АХахаХахАХАХа good luck
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Male,male Abre deca,kade ste tragnali gadjeta da imate kato ne mojete da se spravite s edno takova ne6to-celuvkite,a predstavqm si samo da stane vapros za ne6to po seriozno kvo 6te e :P

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Вие ... вече целувахте ли се ?

az_sam_avtorkata_na_temat
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ..и ко? вие сте гаджета, защото се държите за ръцете, гледате се и си мигате ли? по-скоро сте приятели отколкото гаджета. (поне на този етап явно).

П.П. вие как тръгнахте? той те попита: 'Искаш ли да ми станеш гадже?' и ти каза: 'Да.' ...и работата вече беше опечена?
    ami po4ti pita me ''iska6 li da xodi6 s men'' i az kazax ''da'' i taka

az_sam_avtorkata.........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Вие ... вече целувахте ли се ?
    mi ve4e da ana samo vednuj ama nie ve4e ne xodim \/ [-o< [-o< shock: :shockshock: :shocsmt008 kshoshock: :shockck: :shock :smsmt00smt008 8 t00smt00ssmt008 mt008 8 8 smt008

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Цитирай Първоначално написано от azz_f
    i taka problema mi e 4e dosega ne sum imala gaje sega imam xodim ve4e ot 2 sedmici ama toi ne iska da me celune 6tot uj go bilo sram i 4e dosega ne e xodil s momi4e koeto si e nqmalo gadje toi znae 4e i ne moga da se celuvam i moje bi i zaradi tva a toi e jenkar koeto govori samo za sebe si v4era kato me izpra6taxa toi i edni fr go ubejdavaxa da me celune i ni ostavixa samo ama pak ni6to ne stana ta kajete mi kvo da prava 6tot men me e sram az sa buda purva a i nz kak to4no pomojnete plssssss

na 14 f sum ako ima zn
    Казваш гаджета сте - така ли?
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Guest
    i kato ne si se celuvala kvo ? toi kak shte razbere ? nikak ? vseki se celuva razli4no

avtorkata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i kato ne si se celuvala kvo ? toi kak shte razbere ? nikak ? vseki se celuva razli4no
    e vuprosa e 4e toi znae ve4e tva 4e ne sum se celuvala i 4e sum nqmala gadje

AWE HORA 4ETETE KAKVO PI6E MOMI4ETO,VE4E SA SE CELUVALI I SA SKUSALI.
    Ako moga da popitam za6to skusahte???
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

avtorkata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeee evala nai posle nqkoi da go pro4te kakto trqbva =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    ta skusaxme 6toto toi trugna s druga i sega pak iska da xodi s men ama nema da stane

Guest
    Цитирай Първоначално написано от avtorkata
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeee evala nai posle nqkoi da go pro4te kakto trqbva =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    ta skusaxme 6toto toi trugna s druga i sega pak iska da xodi s men ama nema da stane
    Ехх добре че има хора като вас.Иначе може би щях да съм сравнително много тъп

орбит уинтърфреш.

Guest
    a i na vsi4koto otgore kato skusaxme are bezme si samo na zdr i tova e i taka a sega daje i tva ne6te da mi kaje ebasi rabotata ............................. smt010 :smt01smt010 smt010 0 smt010 smt010 smt010 smt010

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Оххх ох смешно ми е Абе някой чете ли темата преди да пише? Има поне 20 мнения за целувката,след като момичето е казало че са скъсали И аз мой да не я чета мнение по мнениее,ама поне гледам през редовете

Айде са и аз да пофлуудя малко Таа БРАВУУУ на децата,най-накрая са се целунали и той я оставил "женкара" хаахах Ауу и аз бях тъй с първата целувка,ама никой не ми се е дърпал
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9
    Hmmm......iska6 da kaje6 4e nie sme tupi?!?Ne razbrah samo za6to,prosto kazah 4e nikoi ne 4ete a napravo pi6e ama ti qvno ne si razbral
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

най-накрая са се целунали и той я оставил "женкара" хаахах Ауу и аз бях тъй с първата целувка,ама никой не ми се е дърпал
    бтв и при мене беше така

Hmmm......iska6 da kaje6 4e nie sme tupi?!?Ne razbrah samo za6to,prosto kazah 4e nikoi ne 4ete a napravo pi6e ama ti qvno ne si razbral
    xixi se misli za genii.
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    xixi se misli za genii.
    та той Е гений, за бога, винаги съм се чудила как съобразява да не си обуе ръкавички на краката и да си сложи чорапите на ушите О.о

Guest
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си