- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам...
e gadjeta sme be saПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskam kisss kisesssssssssss
![]()
![]()
![]()
![]()
mn mn mn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn mn mn mn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ами тогава кво викаш че ходите и сте гаджета, ебати гаджето то кво значи ? Ако не иска да те целува щото го било срам нз поговорете и се отпуснете
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
:P![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
..и ко? вие сте гаджета, защото се държите за ръцете, гледате се и си мигате ли? по-скоро сте приятели отколкото гаджета. (поне на този етап явно).
П.П. вие как тръгнахте? той те попита: 'Искаш ли да ми станеш гадже?' и ти каза: 'Да.' ...и работата вече беше опечена?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако е женкар изобщо няма да му пука дали си се целувала или не! Попитай прителките си за няой трик в целуването и когато мислиш че си готова , в подходящ момент отиваш и го целуваш. Той няма да се дръпне , а пък ако е толкова тъп че да го направи , му обесни че тва те тормози и полсе нещата ще се развият нататъка сами по себе си...![]()
когато смяташ че си готова му се хвърляш отгоре и почваш да го целуваш сладко и страстно АХахаХахАХАХа good luck
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Male,maleAbre deca,kade ste tragnali gadjeta da imate kato ne mojete da se spravite s edno takova ne6to-celuvkite,a predstavqm si samo da stane vapros za ne6to po seriozno kvo 6te e :P
ami po4tiПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
pita me ''iska6 li da xodi6 s men'' i az kazax ''da'' i taka
mi ve4e da ana samo vednuj ama nie ve4e ne xodimПървоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shock: :shockshock: :shocsmt008 kshoshock: :shockck: :shock :smsmt00smt008 8 t00smt00ssmt008 mt008 8 8 smt008
Казваш гаджета сте - така ли?Първоначално написано от azz_f
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
i kato ne si se celuvala kvo ? toi kak shte razbere ? nikak ? vseki se celuva razli4no
e vuprosa e 4e toi znae ve4e tva 4e ne sum se celuvala i 4e sum nqmala gadjeПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
AWE HORA 4ETETE KAKVO PI6E MOMI4ETO,VE4E SA SE CELUVALI I SA SKUSALI.
Ako moga da popitam za6to skusahte???
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee evala nai posle nqkoi da go pro4te kakto trqbva =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от sexy_momi4e
ta skusaxme 6toto toi trugna s druga i sega pak iska da xodi s men ama nema da stane![]()
![]()
Ехх добре че има хора като вас.Иначе може би щях да съм сравнително много тъпПървоначално написано от avtorkata
орбит уинтърфреш.
a i na vsi4koto otgore kato skusaxme are bezme si samo na zdr i tova e i taka a sega daje i tva ne6te da mi kaje ebasi rabotata .............................Първоначално написано от avtorkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt010
![]()
![]()
:smt01smt010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
0
![]()
![]()
smt010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smt010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оххх ох смешно ми еАбе някой чете ли темата преди да пише? Има поне 20 мнения за целувката,след като момичето е казало че са скъсали
![]()
И аз мой да не я чета мнение по мнениее,ама поне гледам през редовете
![]()
Айде са и аз да пофлуудя малкоТаа БРАВУУУ на децата,най-накрая са се целунали и той я оставил "женкара" хаахах Ауу и аз бях тъй с първата целувка,ама никой не ми се е дърпал
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Hmmm......iska6 da kaje6 4e nie sme tupi?!?Ne razbrah samo za6to,prosto kazah 4e nikoi ne 4ete a napravo pi6e ama ti qvno ne si razbralПървоначално написано от Xixi1.9
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
бтв и при мене беше таканай-накрая са се целунали и той я оставил "женкара" хаахах Ауу и аз бях тъй с първата целувка,ама никой не ми се е дърпал![]()
xixi se misli za genii.Първоначално написано от sexy_momi4e
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
та той Е гений, за бога, винаги съм се чудила как съобразява да не си обуе ръкавички на краката и да си сложи чорапите на ушите О.оПървоначално написано от ND4SPD_f
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm