Здравейте! Значи моят проблем е,че се скарах с гаджето ми още в съботата и то доста сериозно... за неща като това,че той прекалеееено много ревнува,а аз прекалеено много внимание и време отделям за приятелките си,а не за него... Та от тогава не сме се виждали,а само говорим по телефона през деня и вчера и днес ,и се разбираме уж да излезнем да се видим привечер... и като наближи вечерно време и тръгна да му звъня,пиша и т.н. той буквално се покрива... изключен му е телефона или не го вдига в скайп не ми отговаря(е понякога му седи включен компа ии скайпа му си седи на линия) във ФБ също не влиза.. иии не знам какво става в смисъл след скарването не сме се виждали нали,но като сме говорили по телефона се държи нормално,както винаги...но стане ли дума за излизане-изчезва и се притеснявам в мен ли е проблема,че става така? И двамата сме прави,но и двамата грешим... не виждам причината да го прави просто :Х Дайте предложения и идей закакво може чак пък така да се е разсърдил знам ли... ии съвети какво да направя,за да се видим най-накрая, да излезнем да поговорим на живо??