.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    притесненичка
    Guest

Към момичетата

Здравейте!Знам,че може би темата не е за тук,но не знаех къде да я пусна!Въпроса и саветите са само към и от момичетата!Значи проблема е следния:Не водя полов живот!Девствена съм,а от ноември миналата година не ми е дошло!Много се притеснявам!Преди време пак ми се беше случило подобно нещо,но се оправих!Кажете какво да правя?А на лекар ...срам ме е да отида...дори и на майка ми не съм казала! Много съм притеснена какво ми ства?Моля Ви момичета помогайте!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    на колко години си?
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    tova sa gore-dolu 3 meseca!6tom kazva6 4e ne vodi6 polov jivot,zna4i ne e tolkova seriozno!ot kolko vreme imam cikal?normalno e v na4aloto da ti popresko4i nqkoi mesec!ppo dobre pitai maika si i tq nai-veroqtno 6te te zavede na lekar!spoko,nqma da te gleda otdolu,a 6te ti gleda korema.edna pritelka ima6e takav problem i se okaza,4e o6te ne i se e normaliziralo i i izpisaxa nqkakvi xap4eta!no za nai-sigurno parvo maika ti i posle lekar!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    tova sa gore-dolu 3 meseca!6tom kazva6 4e ne vodi6 polov jivot,zna4i ne e tolkova seriozno!ot kolko vreme imam cikal?normalno e v na4aloto da ti popresko4i nqkoi mesec!ppo dobre pitai maika si i tq nai-veroqtno 6te te zavede na lekar!spoko,nqma da te gleda otdolu,a 6te ti gleda korema.edna pritelka ima6e takav problem i se okaza,4e o6te ne i se e normaliziralo i i izpisaxa nqkakvi xap4eta!no za nai-sigurno parvo maika ti i posle lekar!
    Kak da ne e seriozno..
    Po-dobre kaji na maika si i otidi na lekyr
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    ima si lekari za taq raota to taka koito go zasurbi da po4ne da pi6e po forumite pa da 4aka da sa opravi ili da sa mre

притесненичка
    Guest
    От 3 години ми идва и то по-принцип редовно!До 30 ден ми е до6ло на100%,оба4е сега какво става?

Град
    Tam nqkade:}
    Skapa,po-dobre se posavetvai s lekar
    Razbiram da be6e 1 mesec/kakto i pri men se e slu4valo/,no 3??????

притесненичка
    Guest
    И то ноември ми дойде на 22! Много съм притеснена!Срам ме е да ходя на лекар и да ме гледат!

Е как ще те е срам от какво?По добре отиди, защото нещата може да се усложнят и тогава не само един лекар да те гледа!
    Don't hate the player , hate the GAME!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Пфффф кви 3 месеца ве, куца ви матаматиката. 22 ноември... има-няма месец и половина... сигурна съм, че не е сериозно. Тези "аномалии" може да се дължат на здравословното ти състояние или стрес.

притесненичка
    Guest
    Е да,така е,но много ме е срам!Не сам и запозната каде трябва да отида,а и сам само на 14 уфф може ли това да е от стрес понеже наскоро загубих един приятел в катастрофа или да е от смяната на сезоните или нещо такова?!?!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от притесненичка
    Е да,така е,но много ме е срам!Не сам и запозната каде трябва да отида,а и сам само на 14 уфф може ли това да е от стрес понеже наскоро загубих един приятел в катастрофа или да е от смяната на сезоните или нещо такова?!?!
    Както вече споменах... може. Все пак това не са 3 месеца, а месец и половина. Ето значи това е от стреса, не се шашкай толкова

Guest
    YouR_PoisoN,благодаря ти!Дано е така!Значи за сега ще изчакам и нищо няма да казвам на майка ми!Ще видя как ще е този месец,защото ги имам признаците...корем,кръст и т.н.,но не ми идва и все пак ще изчакам да видя какво ще стане!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    въъъъ днеска бях на гинеколог и като чета как се притесняват момичетата от докторите ми става смешно.И аз така бях,ама само първия път.От там нататък...хаха разкарвам се по шунда и не ми пука.Даже днес падна голям смях,аз се притеснявам за едни работи на оная ми работа и и викам на докторицата...."ейй там е,на входа на влагалището..." и тя.."ми няма нищо беее",а аз..."е как да няма,дай едно огледало да ти покажа.."...а тя "ми нямаммм,дай ти..."..слизам от магарето и си вадя огледалото от чантата,качвам се пак,разкрачвам се и и викам "Ейййй туууйй"...ахахах тя почна да се хили,заедно с нея и сестрата вътре,аз се хиля също и общо взето излязох доволна и спокойна,че нищо ми няма...
    Тъй,че момичета..да не ви ПУКА.Те дуди виждали,виждали...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    мено пауза

Мега фен Аватара на koalka
    Срам, не срам трябва да посетиш гинеколог.Отнася се за здравето ти!Не си играй с него.

Голям фен
    Град
    Бургас
    нищо няма от един път! ако продалжава все да ти закъснява с по много тогава на лекар , защото 1во и на мен ми е закъснявало с месец и на мн други момичета.. 2ро ти си на 14 може да не ти е регулиран още 3 то може от притеснение ( че не ти идва или за нещо друго ) , от недоспиване и т.н.. така че спокойно.. поизчакай малко и не се тревожи ако продължава да не ти идва ще кажеш на майка ти и 2те ще се справите.. а и лекарите не ядат хора
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    "Аз съм българче", ти май за секунда си изпаднал в мозъчна пауза, докато си писал мнението си, а?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    вси4ко е под въздействието на стрес по4акай ако не ти дойде до края на месеца..се консултирай с гинеколог по-добре 6те е за теб е преди това сподели с майка си спокойно няма6 само ти цикъл...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Казваш на майка ти и отивате на лекар. Няма от какво да се срамуваш. Няма нищо срамно, че се грижиш за здравето си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

притесненичка
    Guest
    Някой беше споменал за "мену пауза".....та каква "мену пауза" е хора аз съм на 14 се пак! А на всички останали благодаря!Дано не е нещо сериозно!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Как не е сериозно?! Кажи на майка си и върви на лекар! Може да правиш някаква аномалия...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Как не е сериозно?! Кажи на майка си и върви на лекар! Може да правиш някаква аномалия...
    Е сега вече яко ме наплаши Божееее какво да правя

Голям фен
    Град
    trqvna
    по-добре сподели на майка си и ходи на лекар че това е сериозно

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Пффф, не я шашкайте чак толкова!
    Само на 14 е. Нормално е.На мен като бях малка по същия начин ми прескачаше по 2-3 месеца и както виждате съм си в отлично здраве.
    Но миличка, най-добре сподели с майка си.Няма нищо страшно. Тя ще те разбере. А на гинеколога няма да си нито първата,нито последната с подобни оплаквания.Стискам палци.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си