- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съветче плс
така значи на нова година се забих с един пич,по който си падам от мноо време...до тука всичко ок!обаче нали на сутринта си тръгна някъде към 8-9 и нищо не се разбрахме да се видим или нещо подобно и от тогава не сме се виждали,от друга страна ми няма нито тела нито нищо...според вас каква е причината възможно ли е да изпитва някакви чувства към мен,но просто да няма начин да се свърже с мен(и да му е неудобно да дойде до нас...примерно)или просто му е било за забивката...
Feel my pain
На нова година повечето хора като пийнат малко повече и търсят забивки и за това да не ти е взел номера и дори да се разберете да се видите...Според мен е било за една нощ
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Всичко е възможно...защо не се опиташ и ти да го потърсиш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
емм смисъл,един негов приятел ми даде skype му и ми разправя "колко сте сладки двамата",ама за сега още не сме се засичали...нз адски мноо си падам по него и нз кво да правя и аз вечеПървоначално написано от Eleonora
![]()
Feel my pain
Изчкай да видиш дали ще те потърси той! Били сте на един купон, значи имате общ поознат, и той може да ти намери начин да се свърже с тебе ако пожелае!![]()
аха и колко време трябва да мине,за да разбера че със сигурност не иска да има нищо общо с мен,аз ако се видя с приятеля му ще го питам,ама не съм се виждала и с него...и така ми е някакво гадно,без да има откъде да разбера какво чувства към мен(ако изобщо чувства нещо де)
Feel my pain
АМи пиши му в Скайп като му го имаш. Може просто да няма начин да се свърже с теб.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
И двете са възможни, но ти трябва да разбереш със сигурност.Предполагам някой твой познат е приятел с него и му има телефона.Най-добре го потърси и го питай дали искаш да излезете.Все пак трябва да опиташ.![]()
обади му се ти..не 4акай той да направи първата кра4ка..оговорете се излезте на кафенце и си рАзеснете вси4ко![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ne go tyrsi ti !!! Ostavi go toi da te nameri , ako 4ovek iska ne6to vinagi 6te nameri na4in da go napravi !!!
чакай да видим сеганова година е синоним на алкохол, напушване и т.н., тоест възможно е под действието на някой такъв фактор да си била за него само флирт
това разбира се не е задължително, но ще се разбере най-добре когато се видите някой път и си поговорите на тая тема![]()
на нова година (алкохол,цигари,алкохол,алк охол,купониии,алкохол)мммм ммммммм само мога да кажа че е било само заигравка нищо др ако е искал да има нещо е щял да те потърси не вярвам да е страшен пич пак да не го е срам да доиде до вас............
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Такам......днеска е 4 Януари,вие сте се забили на 31 Декември...Отишла си на купон.....6том и той е бил там значи 100% имате об6ти познати или приятели...=>Минали са 5 дена...с малко желание е можел свърже с теб.....по-добре не си губи времето да го чакаш....мисля,че е било само за момента.
П.С.Дано ен съм права...
spored men ako go ima jelanieto 6te sybere kuraj i 6te te potyrsi .. pyk i vse pak NEW YEAR .. xa.. ta togava vseki si tyrsi ne6to da zabie..